- 16 Temmuz 2013
- 443
- 259
- 303
Ohhh gözün aydın canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben de yasiyorum adet sancisi gibi sanci.Kotu dusunmemeye calisiyorum ama ben de korktum biraz..Kan yok..Sadece adet oncesi baslayan beyaz vajinal akintim sariya dondu o devam ediyor..Onu gorunce de seviniyorum.Hamileligim devam ediyor diye.:))Düzenli beya hcg ölçümünü yaptır. Adet ağrısının aynısını yaşadım son iki üç gündür azaldı. Bende düşük mü yapıcam diye düşündüm ama rahim genişlediği içinmiş. Normal yani merak etme kan yoksa sıkıntı yok
Gunaydin.:))Benim de şişti.Ozellikle geceleri cok agriyor benim.Elektrik carpma hissi gibi uclarinda agri oluyor..Gunduzleri rahatsiz etmiyor.Ama cok hassas.Dokununca cok agriyor..günaydın bayanlar gögüs hassasiyetiniz ne durumda , benimkiler çok şiş ve ağrıyor çok hassas ve etrafı tamamen kabarcık olmuş sizde nsıl
Gunaydin.:)Ben bu testlerin hepsini bebek dusunmeye basladigimda yaptirmistim..Doktorum istemisti..Ozel bir hastanede yaptirdim.Günaydın kızlar,doktor bu testleri sağlık ocağında yapatirabilirsin demisti.az önce sağlık ocağına gittim ama bu testlerin tamamını biz yapamıyoruz sadece 1kac tanesi yapilir dedi.
Yaptıranlar nerede yaptırdı acaba tahlilleri,özelde yapılıyordur degilmi
Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.Burda bebeklerini bekleyen herkese saglikli dogumlar,saglikli bebekler nasip olsun..Ben de her gecen gun heyecanlaniyorum ve mutlu oluyorum..Buyuyor diye masallahh.:))Günaydın bir gün daha geçiyor
Bebeğimi sağlıklıca kucağıma almak için çok sabırsızlanıyorum
aynen özellikle geceleri sağa sola dönerken çok ağırlaşmış oldugunu hissediyorum ve acıyor. hele çamaşırı çıkarınca felaket agrıyor yine çamaşır biraz yüksekte tutuyor o kadar agrımıyor :)Gunaydin.:))Benim de şişti.Ozellikle geceleri cok agriyor benim.Elektrik carpma hissi gibi uclarinda agri oluyor..Gunduzleri rahatsiz etmiyor.Ama cok hassas.Dokununca cok agriyor..
devlet hastaneleri yapıyor canım bebek düşünmeye başladığımızda gitmiştim ve bunların hepsine bakmışlardı iyi hatırlıyorumGünaydın kızlar,doktor bu testleri sağlık ocağında yapatirabilirsin demisti.az önce sağlık ocağına gittim ama bu testlerin tamamını biz yapamıyoruz sadece 1kac tanesi yapilir dedi.
Yaptıranlar nerede yaptırdı acaba tahlilleri,özelde yapılıyordur degilmi
ya maşallah bende bi kalp atışını duysaydım allahın izniyle cuma günü gidecegim inşallah randevuya :)Günaydın bir gün daha geçiyor
Bebeğimi sağlıklıca kucağıma almak için çok sabırsızlanıyorum
Hepsine sukurler olsun diyorum:))Eminim sen de oylesindir.Karnimda hissedecegim gunleri sabirsizlikla bekliyorum...Cok aceleci,sabirsiz bir insanimdir ama bugunlerin tadini cikariyorum...Her ani cok ozel,cok guzel gercekten..Bize saglikla kucagimiza almayi,isteyen herkese de bu heyecani yasamayi nasip etsin Allah'im..aynen özellikle geceleri sağa sola dönerken çok ağırlaşmış oldugunu hissediyorum ve acıyor. hele çamaşırı çıkarınca felaket agrıyor yine çamaşır biraz yüksekte tutuyor o kadar agrımıyor :)
Ben yatiyorum canim.Ben normalde hep yuzustu yatarim.Yan ya da sirt ustu yatmaya calisiyorum ama rahat edemiyorum..Icime kurt dusmuyor degil..Acaba zarari var mi diye ama yatiyorum..Daha cok kucuk.Zarari olmaz diye dusunuyorum..kızlar yüzüstü yatıyor musunuz sizde geceleri ? annem bana yatma dedi ama daha çok küçük olduğu için sorun olmaz diye düşünüyordum
Hepsine sukurler olsun diyorum:))Eminim sen de oylesindir.Karnimda hissedecegim gunleri sabirsizlikla bekliyorum...Cok aceleci,sabirsiz bir insanimdir ama bugunlerin tadini cikariyorum...Her ani cok ozel,cok guzel gercekten..Bize saglikla kucagimiza almayi,isteyen herkese de bu heyecani yasamayi nasip etsin Allah'im..
bende öyleyim tabi dilimden şükür eksik olmuyor çok şükür. çok mutluyum endişeliyim çok çok farklı duyguları bir arada yaşıyorum . çok fazla düşünüyorum sende öyle misin, aşırı aceleciyim bu huyumu malesef bu sefer sevmedim günler geçmek bilmiyor :) bebegimi çok merak ediyorum. sağlıklı olsun diye çook dualar ediyorum hepimizi dahil ederek bakalım inş sağlıkla büyüyorlardır :)Hepsine sukurler olsun diyorum:))Eminim sen de oylesindir.Karnimda hissedecegim gunleri sabirsizlikla bekliyorum...Cok aceleci,sabirsiz bir insanimdir ama bugunlerin tadini cikariyorum...Her ani cok ozel,cok guzel gercekten..Bize saglikla kucagimiza almayi,isteyen herkese de bu heyecani yasamayi nasip etsin Allah'im..
hamilelikte en iyisi sola dogru yatmak diye biliyorum , onun haricinde sırtüste olabilir yada sağa dogru, ama yüzüstü yatmaya alışmışsan degiştirmeye çalış sonuçta karnının üstüne yatıyorsun bi nevikızlar yüzüstü yatıyor musunuz sizde geceleri ? annem bana yatma dedi ama daha çok küçük olduğu için sorun olmaz diye düşünüyordum
devlet hastaneleri yapıyor canım bebek düşünmeye başladığımızda gitmiştim ve bunların hepsine bakmışlardı iyi hatırlıyorum
Alllah allah bana bu kadar detaylı yapılmamıştı sankiGunaydin.:)Ben bu testlerin hepsini bebek dusunmeye basladigimda yaptirmistim..Doktorum istemisti..Ozel bir hastanede yaptirdim.
yan da yatıyorum ama uykuya dalmam için mutlaka yüzüstü yatmam lazım yoksa uyuyamıyorumBen yatiyorum canim.Ben normalde hep yuzustu yatarim.Yan ya da sirt ustu yatmaya calisiyorum ama rahat edemiyorum..Icime kurt dusmuyor degil..Acaba zarari var mi diye ama yatiyorum..Daha cok kucuk.Zarari olmaz diye dusunuyorum..
Gozunaydin canim saglikla alirsin kucagina insallah:)Herkese merhaba.. Hamile olan arkadaşlara sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını, hamile olmayı isteyen herkese de güzel haberler almalarını dilerim öncelikle.. :) Ben de 2019 kasım annesi olacağım inşllah.. Sat 6 şubat.. Evde gebelik testi çift çizgi çıkınca cuma kan verdim.. Bhcg 670 çıktı.. Kese görünmedi.. Doktorum geç döllenme olmuş olabilir.. Perşembe keseyi görmemiz lazım dedi.. İnşllah perşembe keseyi görürüz.. Bir oğlum var.. 4 buçuk yaşında... Bu ikinci gebeliğim olacak inşallah... Ama ilk bebeğe hamileymişim gibi yine heyecanlı ve sabırsızım.. :) Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar...
evet şimdiden kendimi alıştırsam iyi olur aslında ilerde nasip olurda karnım büyürse yüzüstü gibi bir seçeneğim olmayacakhamilelikte en iyisi sola dogru yatmak diye biliyorum , onun haricinde sırtüste olabilir yada sağa dogru, ama yüzüstü yatmaya alışmışsan degiştirmeye çalış sonuçta karnının üstüne yatıyorsun bi nevi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?