Düzenli beya hcg ölçümünü yaptır. Adet ağrısının aynısını yaşadım son iki üç gündür azaldı. Bende düşük mü yapıcam diye düşündüm ama rahim genişlediği içinmiş. Normal yani merak etme kan yoksa sıkıntı yokKızlar benim sağ kasığımdan bacağıma doğru kasilmalar oluyor yaa ,normal mi acaba?Daha kese falan görmedim cuma günü ilk randevum.Sat 29 ocak ama geç yumurtlama oldu,haliyle geç döllendi.Yumurtlamaya göre 5+4 bugün.Dış gebelik falan değildir dimi?İçim şişti
25 ocak sat ama kac haftalik oldugunu bilmiorum kese gormemistik cunkuSürekli olmuyor canım. İçini ferah tut sen. Herkeste aynı şeyler olmaz ki
Güzel haberler alırsın inşallah
Merhaba. Kaçıncı haftadasın? Herkeste her belirti olacak diye bi şey yok ki . İçini ferah tut . Kimisi hiç belirti yaşamazmış.Bir hafta sonra güzel haberler alırsın inşallah.
Bende de oluyor canım. Normaldir. Ben de o zamanlar korktum dış gebelik mi diye. Evham yapma canım. Rahat olKızlar benim sağ kasığımdan bacağıma doğru kasilmalar oluyor yaa ,normal mi acaba?Daha kese falan görmedim cuma günü ilk randevum.Sat 29 ocak ama geç yumurtlama oldu,haliyle geç döllendi.Yumurtlamaya göre 5+4 bugün.Dış gebelik falan değildir dimi?İçim şişti
Adetlerin düzenli mı? Kaç günde bir adet olursun canım?25 ocak sat ama kac haftalik oldugunu bilmiorum kese gormemistik cunku
inşallah canım cuma günü bhcg 491 çıkmıştı yarın doktora gidicem yarın ne diyecekler bakalim
Adetim son 4 5 aydir hep 5 6 gun geciyordu.normalde 8.haftanin icinde gorunuyorum ama zaten doktorumda gec dollenme oldugunu soylemisti. Gecen hafta gittigimde muhtemelen 4 hafta civaridir kese ve bebek gorundugunde daha net soylerim dedi. Randevu 25 marttaBende de oluyor canım. Normaldir. Ben de o zamanlar korktum dış gebelik mi diye. Evham yapma canım. Rahat ol
Adetlerin düzenli mı? Kaç günde bir adet olursun canım?
Benim de sat 25 ocak ama geç yumurtlama olduğu için ona göre hesap yapıldı. 6 haftalık benim. Seninki normal vakitte olmuşsa 7 haftalıktır. 8. Haftanın içindesindir yani.
normalde beklemeyi düşünüyordum ama folik asit b12 ve d vitamini eksikliğim var malesef o yüzden yarın gideyim dedim hemde belki değer yükselmesini görürüm ama inşallah keseyi görürüm diyorum şu andaİstersen biraz bekle hemen görünmeyebilir 2 gün daha bekle istersen
Sat tarihlerimiz ayni bende persembe gitmistim deger 425 cikti keseyi gormek icin carsamba gunu cagirdi peki adet araligin nekadarnormalde beklemeyi düşünüyordum ama folik asit b12 ve d vitamini eksikliğim var malesef o yüzden yarın gideyim dedim hemde belki değer yükselmesini görürüm ama inşallah keseyi görürüm diyorum şu anda
Herşey yolunda cnm... her bünye farklı..Gaz olayından ben de şikayetçiyim. Benim de bulantım yok ama mide yanması var. Herkes kusuyor musun vs soruyor. Bende de olmayınca acaba herşey yolunda mı korkusu oluyor.
ay daha bebek milimetrik büyüyor ya. Rahimin büyümesine gerek yoktur diye düşünüyordum. Yer açıyorsa ne güzel:) bu kasılmaların bşr anlamAçmaz olurmu doktorum her hafta bir öncekine göre 1 kat büyüyor dedi, ilk gittiğinde 5mm olan bebek bir sonrakine 1cm yi gelecek inşallah
Sağlıkla büyüsün minnoslarimiz
bende de var sürekli tuvalete gitme durumu. Zaten ben hep böyleydi . Her an tuvaletimi yapmaya da hazıd dolaşan bir insandım. Şimdi bazı günler daha da artmış gibi geliyor.benim 25 ocak normalde ama geç yumurtladım. Ona ve bebeğin boyuna göre 1 şubat satmış gibi hesapladık. :)
Hepsi bi tarafa ben çok fazla çişe çıkıyorum. Hele portakal yediysem yatım saatte bir bile gidebiliyorum. Ama 2-3 saatte bir kesin. Valla gına geldi artık
Açılıyordur tabi , bi hafta sonra bile öncekine göre çok fark oluyormuş.
Aynen öyle. Doğru hatırlıyorsun :)dün kontrolüm vardı. Eşimle kalp atışını dinliyoruz. 14 şubatta yumurtlama olduğunu hatırlattım.Doktor ölçüm yaptı falan ve dediki tam da 14 şubatta olmuş zaten. Tam 6 haftalık dedi. Tam aşk çocuğu olmuş dedi. Bizi bi gülme aldı. Eşim bi yandan ben bi yandan doktor bi yandan nasıl gülüyoruz amahiç unutmayacağım bi gün oldu
Nöbet işi bizde her hafta bi sonraki bölüme geçilecek şekilde. Geçen hafta 1. Kattaydım, bu hafta 2 olacağım.
Allah sağlıklı bir süreç nasip etsin. Hayırlı olsun
normalde 30 gün ama bazen 4 gün oynayabiliyorduSat tarihlerimiz ayni bende persembe gitmistim deger 425 cikti keseyi gormek icin carsamba gunu cagirdi peki adet araligin nekadar
Benimde bazen 34 e kadar cikiyodu insallah gorursun yarin keseyinormalde 30 gün ama bazen 4 gün oynayabiliyordu
inşallah canım sende en yakın zamanda görürsün sağ salim alırız bebislerimizi kucagimizaBenimde bazen 34 e kadar cikiyodu insallah gorursun yarin keseyi
Insallahinşallah canım sende en yakın zamanda görürsün sağ salim alırız bebislerimizi kucagimiza
Mide bulantimizinda bas sebebi beta mızın yulselmesiymis hız 12. Haftadan sonra yavaşladığı için yükselme mide bulantıları azalıyor sonrada yanma basliyorRabbim yardımcın olsun inşallahEvet ya 12 -14 hafta arası diyolar ama bazıları da saçları oldukça daha çok bulantı olduğunu söylüyor
Canim bi stres yapma kramptir o magnezyum eksikliğinden de olur oyle kötü şeyler düşünmeKızlar benim sağ kasığımdan bacağıma doğru kasilmalar oluyor yaa ,normal mi acaba?Daha kese falan görmedim cuma günü ilk randevum.Sat 29 ocak ama geç yumurtlama oldu,haliyle geç döllendi.Yumurtlamaya göre 5+4 bugün.Dış gebelik falan değildir dimi?İçim şişti
Yok çok şükür leke bile yok sabah kan vericem tekrar bakalimDüzenli beya hcg ölçümünü yaptır. Adet ağrısının aynısını yaşadım son iki üç gündür azaldı. Bende düşük mü yapıcam diye düşündüm ama rahim genişlediği içinmiş. Normal yani merak etme kan yoksa sıkıntı yok
Yok canım leke bile yok çok şükür.İnşallah dediğin gibidirCanim bi stres yapma kramptir o magnezyum eksikliğinden de olur oyle kötü şeyler düşünmekanamam filan yok dimi kahve rengi alıntı filan
Ay ne bileyim ya kendi kendimi korkuttumBende de oluyor canım. Normaldir. Ben de o zamanlar korktum dış gebelik mi diye. Evham yapma canım. Rahat ol
Gözün aydın hayırlı olsunHerkese merhaba.. Hamile olan arkadaşlara sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını, hamile olmayı isteyen herkese de güzel haberler almalarını dilerim öncelikle.. :) Ben de 2019 kasım annesi olacağım inşllah.. Sat 6 şubat.. Evde gebelik testi çift çizgi çıkınca cuma kan verdim.. Bhcg 670 çıktı.. Kese görünmedi.. Doktorum geç döllenme olmuş olabilir.. Perşembe keseyi görmemiz lazım dedi.. İnşllah perşembe keseyi görürüz.. Bir oğlum var.. 4 buçuk yaşında... Bu ikinci gebeliğim olacak inşallah... Ama ilk bebeğe hamileymişim gibi yine heyecanlı ve sabırsızım.. :) Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?