2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok sevindim benim de 16 ya da 17 şubattaydı ben keseyi gördüm ama henüz kalbi için gitmedim. Annemler korkuttu biraz daha bekle öyle gidersin diye ben de dayanabilirsem iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum

Ben 8 aydır bebek istiyorum ama olmuyordu doktora gittim doktor hiçbir sıkıntı yok dedi 10 12 14 16. Günler birlikte olmamı söyledi. Bu işi de görev olarak yapınca sonrasında biraz ara veriyordum ama ablamın arkadaşı ovulasyon testini kullanmış ilk ay hamile kalmış. Ben de kullandım ve ilk ay hamile kaldım. Aynı sıkıntıyı yaşayan herkese ulaşıp bu testi anlatasım var çevrenizde benzer durumda olanlar varsa mutlaka tavsiye edin

Kızlar hamileymişim 130 çıktı değerim acilde baktırdım az önce
Ohhh gözün aydın canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok sevindim benim de 16 ya da 17 şubattaydı ben keseyi gördüm ama henüz kalbi için gitmedim. Annemler korkuttu biraz daha bekle öyle gidersin diye ben de dayanabilirsem iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
Canım Valla ben iki gün üst üste acile gittim geçen hafta. Mecbur baktılar. Bakılmaz da demedi kimse. cuma günü kalp atışını duyduktan sonra doktor kan tahlili istedi.haftaya cuma tekrar çağırdı. Ona göre vitamin falan verir. Ultrasondan da bakıcak tekrar. Kadın doğumda asistan arkadaşımın yanina gideceğim çarşamba . Tahlillerimi o yapıcak. Orda da bakılacak ultrasonda. Zararlı olsa söylerler ve bakmazlardı bence.
Biz keseyi gördükten 10 gün sonrası için çağırdı doktor. Kalp atışını da o zaman duyduk. Bence sen de git. Doktor ona göre tahlil yaptırıp vitamin falan verecek sana.
Merhaba kızlar sat 28 Ocak beta hcg 8 Mart 133 - 12 Mart 540 - 17 Mart 2270 durum iyi mi bir de kese görünür mü kaç haftalık hamileyim suan?
Selam canım. Durum iyi bence. Ama geç yumurtlama gibi görünüyor. Kese görünür. Doktor daha sağlıklı bilgi verir hafta ile ilgili . Geç döllenme olduğunda sata göre değil de keseye ve kan değerine göre belirliyorlar haftayı. Benim öyle oldu.

kızlar kasılmalar devamlı mı olması gerekiyor sat 5 şubattı programa göre 5+5 hamileyim cuma günü beta bhcg 491 çıktı ilk hamileliğim korkuyorum sanki kasılmam olmadığında bebek yokmuş gibi hissediyorum biliyorum biraz saçma ama ne bilim daha inanamıyorum sanki çok karmaşık duygular içindeyim ama mutluluğu hiçbir şey ifade edemez

teşekkür ederim inşallah allahım isteyen herkese nasip eder

Doktor belirler belirlemez randevu alıcam

İlk ölçtürdüğün değer mi? Ben de ilk ölçtürdüğümde 390dı adetim kaç gün geçtiğini bilmiyorum düzensizdi ama sorun olmadı keseyi gördük. Ayrıca o bende de var sabah uyandım midem yanmıyor ve bu bana kendimi kötü hissettiriyor ayrıca adet geciktiğindeki karın şişliği inincede iyice kötü olmuştum.

evet canım ilk değer adetim 9 gün gecikmişti test yaptım evde hemen pozitif verdi cuma günü de değer 491 çıktı yarın doktora gidicem keseyi gorebilcekmiyiz acaba inşallah sağ salim bir sorun olmadan alırız evlatlarımızı ellerimize aslında kasılmaların kesilmesi bebeğin tutunduğunu gösteriyormuş öyle diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum

Kizlar yazdiklarinizi okudum da hemen hemen herkeste iyi kotu belirtiler var. Ben cok bosum bu konuda bende bir sknti mi var anlamadim. Mesela sık tuvalete cikmiyorum , kasıklarimda agri hic olmuyor , mide bulantisi yok bas agrisi bel agrisi veya gaz hicbirsey yok. Sadece goguslerim elleyince aciyor bu kadar. Randevuma da 1 hafta var daha icim skılıyor cidden

Sürekli olmuyor canım. İçini ferah tut sen. Herkeste aynı şeyler olmaz ki
Doktor belirler belirlemez randevu alıcam
Güzel haberler alırsın inşallah

Merhaba. Kaçıncı haftadasın? Herkeste her belirti olacak diye bi şey yok ki . İçini ferah tut . Kimisi hiç belirti yaşamazmış.Bir hafta sonra güzel haberler alırsın inşallah.

Kızlar benim sağ kasığımdan bacağıma doğru kasilmalar oluyor yaa ,normal mi acaba?Daha kese falan görmedim cuma günü ilk randevum.Sat 29 ocak ama geç yumurtlama oldu,haliyle geç döllendi.Yumurtlamaya göre 5+4 bugün.Dış gebelik falan değildir dimi?İçim şişti

Kasık ağrısı, halsizlik iştah artışı baştan beri vardı mide bulantısı bir anda oldu mesela. Belirti yaşamayan arkadaşlar şanslısınız. Bulantılar beni öldürecek çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…