2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar uzun yolculuğa çıktım uçak yolculuğunda sonra araba ile devam ettik durmaz diye zorda kalorsam diye mama aldım am incesinde süt sağmışt8m kızım biberini unutmuş emmiyor ondan yemiyor bir isyana bir buyana itiyor sonra öğ diyip çıkarıyor kaynanam uşağıma birdefa mama veremedim diye dizini dövüyor gelse sinirlenme meme yetiyor daha yeni 3 aylık olduk 6200 şuan yüzü zayıfladı diyor sinir ediyor beni her görmeye geldiğinden donunu çıkartıp bacaklarından almışmı diye bakıyor ben bu kadınla nasıl başedicem bilmiyorum misafir gelince donunu çıkarıyor Erzurum serinledi biraz birde millet tanıyoruz diye her yeri açıyorlar ceryanda kalıyor yavrum bacaklarının tombiâini millete göstermek istiyor nazar edecek diye ödüm kopuyor Allah kimseye bu derdi vermesin insanlarla uğraşması ne zormuş

Kızlar birde kızım sürekli kusuyor emerkende yırtınarak emiyor neden olur yaşayan varmı emmek istemiyor ama yırtınıyor ayağa kalkıyorum oturuyorum yatarak deniyorum aynı bu ay o nedenle az kilo almış geçen ay 5800 dü

Kızlar birde kızım sürekli kusuyor emerkende yırtınarak emiyor neden olur yaşayan varmı emmek istemiyor ama yırtınıyor ayağa kalkıyorum oturuyorum yatarak deniyorum aynı bu ay o nedenle az kilo almış geçen ay 5800 dü
Bizde 22sinde 3 aylim olucaz

Benim bebegimde 5 dkden fazla emmiyor
Çok zorluyosam 10 dk felan emiyosa
Hooopp hepsini geri kusuyor

Kakaları nasıl sulu mu taneli mi bide mukuslu mu ? Reflu yada süt alerjisi olabilir canım eğer kakasında sorun varsa. Eğer yoksa da bebeklerin geneli kusar zaten ama yine de doktoruna sorarsın

Kızlar bebeği emzik alanlar nasıl alıştırdınızz??

Ben doğumdan sonra 2.gün verdim. Avent ultra air. Şuan sadece emziriyorum hiç problem yaşamadım ve çok rahat ettim. Emzik sayesinde uyku düzeni kurdum, uyanınca tekrar uykuya dalması çok kolay oluyor. Bu hafta işe de başladım. Sütümü sağıp bırakıyorum. Aventin biberonunu almıştım onu sevmedi mesela lansinoh biberonu sevdi onunla içiyor sütünü de. Şimdiden sonra emzik tutar mı bilmiyorum ama alıştıralirsen çok rahat edersin

Nasıl böyle bir uygulama olur anlamıyorum. O kadar parayı boşuna mı verdik biz? Siz nerede yaşıyorsunuz bizim ASM ye örnek vericem de. Bizimkiler aşıyı alıp götürsende yapmıyorlar biz eğitimini almadık diye ki sadece ağza ilaç damlatılıyor evde bile yapılabilecek birşeyken.

Bizim hemşirede yazdı aşı kartına. Ama eczaneden ücretiyle alıyorsun tabiki. Şuan sağlık bakanlığı aşı listesinde değil dolayısıyla farklı uygulama olmaz. bi yanlış anlaşılma olmuştur muhtemelen

Merhaba kızlar bebeğine mama verenler günde kaç kez cc-ml mama veriyorsunuz ben gunde toplamda 150-180 ml mama veriyorum süt yetmiyor
Sabah, öğlen, akşam 90ml yapıp veriyorum hatta doymassa gece de yapıyorum nerdeyse benim sütüm yok gibi birşey her iki gögsümde pompayla çekiyorum 30 ml tek çıkıyor malesef bu durum beni çok üzüyor ama napabilirim bilmiyom

Kızlar uzun yolculuğa çıktım uçak yolculuğunda sonra araba ile devam ettik durmaz diye zorda kalorsam diye mama aldım am incesinde süt sağmışt8m kızım biberini unutmuş emmiyor ondan yemiyor bir isyana bir buyana itiyor sonra öğ diyip çıkarıyor kaynanam uşağıma birdefa mama veremedim diye dizini dövüyor gelse sinirlenme meme yetiyor daha yeni 3 aylık olduk 6200 şuan yüzü zayıfladı diyor sinir ediyor beni her görmeye geldiğinden donunu çıkartıp bacaklarından almışmı diye bakıyor ben bu kadınla nasıl başedicem bilmiyorum misafir gelince donunu çıkarıyor Erzurum serinledi biraz birde millet tanıyoruz diye her yeri açıyorlar ceryanda kalıyor yavrum bacaklarının tombiâini millete göstermek istiyor nazar edecek diye ödüm kopuyor Allah kimseye bu derdi vermesin insanlarla uğraşması ne zormuş
Oo nasıl bir düşünce ya bacaklarına bakmak rabbim sağlık versin kilo şart değil ve gerçekten sinir bozucu bir durum rabbim sana sabır versin canım olmadı hoşuna gitmediğini güzel bir dille anlat istersen

X