- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
Philips aventHmm onu yapmadım da Calpol şurubun tadını sevmişti diye azcık ucuna değdirdim ama yine de almadı canım
Ben o zaman da denemiştim almadı hala almıyor hangi marka acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Philips aventHmm onu yapmadım da Calpol şurubun tadını sevmişti diye azcık ucuna değdirdim ama yine de almadı canım
Hangi çeşidiPhilips avent
Canım ben ultra Air kullanıyorum..soft da aldım ama sanki airi daha rahat emiyorHangi çeşidi
Zehirli ishale karşı yapılıyormuş canım istersen yaptıyorsunPeki bu rota virusu aşisi neden yapılır çok önemli öi yapılması şart bir aşimi acaba hiç duymadım
Bizde 22sinde 3 aylim olucazKızlar birde kızım sürekli kusuyor emerkende yırtınarak emiyor neden olur yaşayan varmı emmek istemiyor ama yırtınıyor ayağa kalkıyorum oturuyorum yatarak deniyorum aynı bu ay o nedenle az kilo almış geçen ay 5800 dü
Valla artık büyoyor yetmiyı benm sütüm de bi hafta öncesine kadar 180 cc veryodm ama artık 270 -280cc falan içiyorMerhaba kızlar bebeğine mama verenler günde kaç kez cc-ml mama veriyorsunuz ben gunde toplamda 150-180 ml mama veriyorum süt yetmiyor
Kakaları nasıl sulu mu taneli mi bide mukuslu mu ? Reflu yada süt alerjisi olabilir canım eğer kakasında sorun varsa. Eğer yoksa da bebeklerin geneli kusar zaten ama yine de doktoruna sorarsınKızlar birde kızım sürekli kusuyor emerkende yırtınarak emiyor neden olur yaşayan varmı emmek istemiyor ama yırtınıyor ayağa kalkıyorum oturuyorum yatarak deniyorum aynı bu ay o nedenle az kilo almış geçen ay 5800 dü
Birine 120, birine 150 ml mama + 50 ml anne sütü veriyorum her bi beslemede. Günde 4 defa besleniyorlar.Merhaba kızlar bebeğine mama verenler günde kaç kez cc-ml mama veriyorsunuz ben gunde toplamda 150-180 ml mama veriyorum süt yetmiyor
Nedeni ne acaba neden kusuyorlar yaBizde 22sinde 3 aylim olucaz
Benim bebegimde 5 dkden fazla emmiyor
Çok zorluyosam 10 dk felan emiyosa
Hooopp hepsini geri kusuyor
Taneli kakası canım bazen ıkınarak yapıyor doktor zeytin yağı ver demiştiKakaları nasıl sulu mu taneli mi bide mukuslu mu ? Reflu yada süt alerjisi olabilir canım eğer kakasında sorun varsa. Eğer yoksa da bebeklerin geneli kusar zaten ama yine de doktoruna sorarsın
Kızlar bebeği emzik alanlar nasıl alıştırdınızz??
Nasıl böyle bir uygulama olur anlamıyorum. O kadar parayı boşuna mı verdik biz? Siz nerede yaşıyorsunuz bizim ASM ye örnek vericem de. Bizimkiler aşıyı alıp götürsende yapmıyorlar biz eğitimini almadık diye ki sadece ağza ilaç damlatılıyor evde bile yapılabilecek birşeyken.
Bebek reflüsü varmış doktor öyle diyoNedeni ne acaba neden kusuyorlar ya
Ben oldum kızım pazar günü 3.ayuna gircek 2 hafta önce oldumDoğumdan sonra adet oldunuz mu arkadaşlar?
İstersen bu sefer böyle dene canım belki tutarHmm onu yapmadım da Calpol şurubun tadını sevmişti diye azcık ucuna değdirdim ama yine de almadı canım
Sabah, öğlen, akşam 90ml yapıp veriyorum hatta doymassa gece de yapıyorum nerdeyse benim sütüm yok gibi birşey her iki gögsümde pompayla çekiyorum 30 ml tek çıkıyor malesef bu durum beni çok üzüyor ama napabilirim bilmiyomMerhaba kızlar bebeğine mama verenler günde kaç kez cc-ml mama veriyorsunuz ben gunde toplamda 150-180 ml mama veriyorum süt yetmiyor
Arkadaşların dedikleri gibi ücretliyse imkanımız yok pek yapabilirmiyiz bilmiyorumZehirli ishale karşı yapılıyormuş canım istersen yaptıyorsun
Oo nasıl bir düşünce ya bacaklarına bakmak rabbim sağlık versin kilo şart değil ve gerçekten sinir bozucu bir durum rabbim sana sabır versin canım olmadı hoşuna gitmediğini güzel bir dille anlat istersenKızlar uzun yolculuğa çıktım uçak yolculuğunda sonra araba ile devam ettik durmaz diye zorda kalorsam diye mama aldım am incesinde süt sağmışt8m kızım biberini unutmuş emmiyor ondan yemiyor bir isyana bir buyana itiyor sonra öğ diyip çıkarıyor kaynanam uşağıma birdefa mama veremedim diye dizini dövüyor gelse sinirlenme meme yetiyor daha yeni 3 aylık olduk 6200 şuan yüzü zayıfladı diyor sinir ediyor beni her görmeye geldiğinden donunu çıkartıp bacaklarından almışmı diye bakıyor ben bu kadınla nasıl başedicem bilmiyorum misafir gelince donunu çıkarıyor Erzurum serinledi biraz birde millet tanıyoruz diye her yeri açıyorlar ceryanda kalıyor yavrum bacaklarının tombiâini millete göstermek istiyor nazar edecek diye ödüm kopuyor Allah kimseye bu derdi vermesin insanlarla uğraşması ne zormuş