İlk kızimda 5 ay sonra olmuştu şimdi 2.5 ay oldu henüz olmadım ama belirtileri var bu ara bakalım, yakın bir arkadaşım 2 yıla yakın olmamıştıDoğumdan sonra adet oldunuz mu arkadaşlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk kızimda 5 ay sonra olmuştu şimdi 2.5 ay oldu henüz olmadım ama belirtileri var bu ara bakalım, yakın bir arkadaşım 2 yıla yakın olmamıştıDoğumdan sonra adet oldunuz mu arkadaşlar?
İlkinde tam 3 aylıkken olmuştum bunda da aynı olacak mı bakalım
İlk kızimda 5 ay sonra olmuştu şimdi 2.5 ay oldu henüz olmadım ama belirtileri var bu ara bakalım, yakın bir arkadaşım 2 yıla yakın olmamıştı
Adet olunca sütün tadı değişiyormuş, bebeğim normalde pek kusmazdi, tesadüf mü üşüttük mu bilmiyorum pazartesi den beri kusuyor. Acaba sütün tadı değiştiği için mi, yoksa başka bir sebepten mi kusuyor ki kuzumBen de daha olmadm tam 3aylk bebeğm
Bebeğim 3 aylık menenjit aşı vakti geçti miEvet rota ve menenjit yaptırdım
Bizde 192 tlye aldık aşıyıRota virüsünü saglik ocagi ücretsiz yapıyor
23ünde 3 aylik olucaz gün verdi bize gidicez
meningokok aşisi ucretli çocuk doktorları yapiyomuş sadece
Bende olmadım ama olacakmışım gibi belim karnım ağrıyo niyeyseDoğumdan sonra adet oldunuz mu arkadaşlar?
Ondan değildir canım üşütmüştür belkiAdet olunca sütün tadı değişiyormuş, bebeğim normalde pek kusmazdi, tesadüf mü üşüttük mu bilmiyorum pazartesi den beri kusuyor. Acaba sütün tadı değiştiği için mi, yoksa başka bir sebepten mi kusuyor ki kuzum
Geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah canım inşallah oğlun iyleşirCanım benimki zorunlu bi diyet oğlum 'da süt ve süt ürünleri alerjisi var bir çok şey yasak
amin canım inşallah ❤Geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah canım inşallah oğlun iyleşir
2 haftadır bebeğim emziye aliştı amaKızlar bebeği emzik alanlar nasıl alıştırdınızz??
Sağlık ocağı aşı takvimi veriyor, ordan hepsine bakabilirsiniz. Ben 3 aylıkken yaptırdım.Bebeğim 3 aylık menenjit aşı vakti geçti mi
Ben doğduktan sonra verdim emdiler hemen emziği.Kızlar bebeği emzik alanlar nasıl alıştırdınızz??
Teşekkürler canımBüyük kızıma yaptırdım aynı dönemde mahalledeki arkadaşlari ile salgına yakalandı ve onlara göre çok daha kısa sürede ve hafif atlattı elhamdülillah
Başlarda almıyordu çok az ucuna reçel sürdüm bir kaç kez ama sadece hafif tat vercek kadar sonra sürmedim halada pek tutmaz bazen uyumak istediğinde yada dişardayken tutarKızlar bebeği emzik alanlar nasıl alıştırdınızz??
Bencede alişmamaları daha iyi çok zor kalmadıkça gereksiz tabi benim memeyi tutmadığı için alişsın diye aldım2 haftadır bebeğim emziye aliştı ama
Beni emmeyi bıraktı desem yeridir
sütü ağzında biliktirip çıkarıyor
Ve 2 haftada sadce 100 gram almış
Cocuk doktorumuz memeyi biraktirmamı söyledi
2 gundur hiç vermeyorum hala daha ayni agzinda biliktiriyor
Doktor alişir bikaç gune tekrar emmeye başlar dedi
Inşallah dedigi gibi olur
Bence aliştirmayin hiç
Aa kötü olmuş üzüldüm düzelir ama vermeyince unutur merak etme2 haftadır bebeğim emziye aliştı ama
Beni emmeyi bıraktı desem yeridir
sütü ağzında biliktirip çıkarıyor
Ve 2 haftada sadce 100 gram almış
Cocuk doktorumuz memeyi biraktirmamı söyledi
2 gundur hiç vermeyorum hala daha ayni agzinda biliktiriyor
Doktor alişir bikaç gune tekrar emmeye başlar dedi
Inşallah dedigi gibi olur
Bence aliştirmayin hiç
Hmm onu yapmadım da Calpol şurubun tadını sevmişti diye azcık ucuna değdirdim ama yine de almadı canımBaşlarda almıyordu çok az ucuna reçel sürdüm bir kaç kez ama sadece hafif tat vercek kadar sonra sürmedim halada pek tutmaz bazen uyumak istediğinde yada dişardayken tutar
Ben o zaman da denemiştim almadı hala almıyor hangi marka acaba ?Ben doğduktan sonra verdim emdiler hemen emziği.
Ben ben. Geçmedi allah geçmedi geçer diye bekledim 2 ay. En sonunda aklımı kaybedicek gibi oldum gittim cildiyeye kortizonla iyileştimKızlar bizden kimin doğumdan sonra ürtikeri olmuştu da kortizon ile tedavi ettirmişti?