2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar doğum bekliyorum ama içim içimi yiyor.
Ilk doğum olacağı içindir belki. Sürekli vesvese geliyor. Doğum esnasında bir şey olursa diye korkuyorum. Resmen ölüm korkusu geliyor :KK43:
Dua ediyorum ama geçmiyor.

Bi ben mi böyle şeyler yaşıyorum yoksa herkes de oldu mu, oluyor mu?
Canım Allah korusun ya düşünme öyle şeyler, her şey olacağına varır. Elimizde olmayan şeylerle kafanı yorma bence

Canım benim ki 2 3 saatte kalkıyor gece çok aglatmadan emziriyorum gece Benim ki de 15 dk falan emip doyuyor . Altını değiştirip yatırıyorum. Ama günü gününe tutmuyor bazen dün 7 den 12 ye kadar uğraştım gene akşam üstü çok zorlandım uykusuzluk tek başımayım bir de çok sinirliydim kızımı sevemedim bile aklımdan bir sürü şey geçti sonra vicdan yaptım bebeği mi sevemedim içten içe kızdım ona diye .annem aradi ona kızdım eşim geç geldi onunla konusmadim :rolleyes: dün benim de sancim tuttu anlayacağın uykusuzluktan:) gece 4 te kalktı 7 ye kadar gene yatmadı bu sefer eşim de uğraştı baya hanfendi şimdi yatıyor.
Hiç anı anlarına tutmuyor valla benimkide bu gece huysuzdu 6 gibi uyandı bu saat oldu hala tam anlamıyla derin uyuyamadı en fazla yarım saat bazı günler o kadar uslu ve uyumluki annemle maşallah ne kadar uslu diyoruz bazende inan bizi çıldırtıyo🤷‍♀️

Yani günde toplamda 50-60 damla falan oluyor dimi her verişte 10 damla veriyorsunuz? Eşim telefonla doktora sorduda günde 3 kere 8 damla mı günde 8 kere 3 damla mı ne demiş bana da fazla geldi biraz ondan sormak istedim kullananlar varsa nasıl kullanıyor diye
Evet canım bana da fazla geldi ama ancak böyle fayda ediyor heralde belki zamanla azaltırız

Hiç anı anlarına tutmuyor valla benimkide bu gece huysuzdu 6 gibi uyandı bu saat oldu hala tam anlamıyla derin uyuyamadı en fazla yarım saat bazı günler o kadar uslu ve uyumluki annemle maşallah ne kadar uslu diyoruz bazende inan bizi çıldırtıyo🤷‍♀️
Genelde de ne kadar uslu dedikten sonra geliyor krizler dimi bizde öyle oluyor kendi kendimize nazar ediyoruz galiba 🤣🤣

Bende suanda cıldırma aşamasındayım
Gece 12-1 arası uyudu
Birdaha yok
Hep soylenıyo hep mızmız:KK43:

Kızlar bebeğimin reflüsü varmış her yenidoğanda oluyormuş ama bizimkinin yüksekmiş, oğlum uyurken bile yüzünğ ekşitiyor yedikleri ağzına geliyor gibi yutkunuyor hiç huzurlu uyuyamıyor çok kusuyor ağzından burnundan 😢 bugun doktora götürdük çok küçük olduğu için ilaç veremiyoruz reflü yatağı alın emzirmek için 2 saati geçirmeyin dedi doktorumuz 😢

Birde sizin bebeğiniz ne kadar göğsününüzü emiyor ben göğsümden çıkarınca bile ısrarla tutturmaya çalışıyordum ki tutuyordu sonra ama yanlışmış kızlar bir kere deneyin istemiyorsa zorlamayın bebeklerin emme refleksi yüksek olduğu için doysalar bile çekiyorlar bu da daha da gazlanmalarına sebep olıyormuş
Canım daha 2 gune kadar benım bebegımde öyle idi. Hatta bu yuzden kılo kaybımız oldu. Su an emzirme sonrası gazını cıkarıp reflü yatagına koyuyorum. Kusmasında buyuk oranda azalma oldu. Carsamba kontrolumz var inşallah kılomuzda iyidir🤲🏻

Merhaba kızlar bende doğum yaptım cuma günü 13.45te normal, sütüm henüz düzgün bi şekilde yok, bunun için ne yapmam lazım? Benim gibi olan var mı? Rabbim doğurmayan arkadaşlarımı bi avazda kurtarsın inşallah. Doğuran arkadaşlarım içinde bol sütlü gazsız günler 🥰
Allah bağışlasın anali babali büyütsün ınşallah

X