• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Evet çok stresliyim ya. Sürekli wcye gidiyorum oldum mu diye kontrol ediyorum :KK43: hayırlısı olsun böyle olacağı varsa da olmayacak ama rahat olamıyorummmm
Seni cok iyi anliyorum.ama boyle hayat gecmez.hem kendine hem etrafindakilere hayati zindan edersin.kendimden biliyrm.dusukten sonra aylar gecmek bilmedi.nezmn olcak bu ay tuttumu ay o dogurdu bende hala tik yok(2 eltimde benden once dogurdular dusun bende hala bisey yok)diye diye hem kendimi hem etrafimdakileri mutsuz ettim.abartmiyrm her ay adetim geldiginde zirilziril agladim,secdelere kapandim agladim,her hamile gordugumde,haberini aldigimda agladim.sonuc koca bir 0!!! Gelgelim boyle gitmez bu evvela kendim iyi olmaliyim dedim.ve cok sukur artk eskisi kdr takmiyrm.oldugu zmn olsun tabiki cok bekletmesin Rabbim tez zamanda kucaklarimiz dolsun ama O herseyi en iyi gören bilen ve verendir.tevekkület gez dolas kafani dagit.gerekiyorsa buraya bile girme(ben eski hesabimi kapattim yeniden bunu actim belki bunuda kapatirim cok etkilerse)yani demem o ki evvela kendin iyi olacaksin mutlu olacaksin saglikli olacaksin gerisi biiznillah gelir
(Uzun oldu kusura bakma,saglicakla kal)

Seni cok iyi anliyorum.ama boyle hayat gecmez.hem kendine hem etrafindakilere hayati zindan edersin.kendimden biliyrm.dusukten sonra aylar gecmek bilmedi.nezmn olcak bu ay tuttumu ay o dogurdu bende hala tik yok(2 eltimde benden once dogurdular dusun bende hala bisey yok)diye diye hem kendimi hem etrafimdakileri mutsuz ettim.abartmiyrm her ay adetim geldiginde zirilziril agladim,secdelere kapandim agladim,her hamile gordugumde,haberini aldigimda agladim.sonuc koca bir 0!!! Gelgelim boyle gitmez bu evvela kendim iyi olmaliyim dedim.ve cok sukur artk eskisi kdr takmiyrm.oldugu zmn olsun tabiki cok bekletmesin Rabbim tez zamanda kucaklarimiz dolsun ama O herseyi en iyi gören bilen ve verendir.tevekkület gez dolas kafani dagit.gerekiyorsa buraya bile girme(ben eski hesabimi kapattim yeniden bunu actim belki bunuda kapatirim cok etkilerse)yani demem o ki evvela kendin iyi olacaksin mutlu olacaksin saglikli olacaksin gerisi biiznillah gelir
(Uzun oldu kusura bakma,saglicakla kal)

Öyle güzel yazmışsın ki... Aynı benim hissettiklerimi yaşamışsın. Arkadaşlarım doğum yapıyorlar; hastaneye ziyarete giderken bile ayaklarım geri geri gidiyor. Yaşım 28 daha, ama 45 yaşındaymışım geç kalıyormuşum gibi davranıyorum. Sürekli dua ediyorum başka bişey gelmiyor zaten elimden.

Dediğin çok doğru buraya girmek de etkiliyor beni çok. Sürekli bu konuyu düşünür hale geldim. Ben sağlıklı olmazsam sağlıklı bir bebeğim nasıl olacak...Çok haklısın. Desteğin için çok teşekkür ederim canım.

Bnm gene kahverengi akintm basladi. Bu sefer adete cevirck galiba :(

Bugunde devam edio kahverengi akinti. Akinti gibide deil de kahverengi su gibi. Adet olckms gibi sancm var ve asiri bi bel agrisi. Sizde durumlar nasil?

Bugunde devam edio kahverengi akinti. Akinti gibide deil de kahverengi su gibi. Adet olckms gibi sancm var ve asiri bi bel agrisi. Sizde durumlar nasil?
Neden test yapmiyosun kusum.adette olmamissin henuz.benim durumlar bata 3 gun var.sol kasikta ara ara bicak saplantisi gibi agri girip cikiyor,bide su gibi akintim var afedersin hep islagim anlamadim bende

Neden test yapmiyosun kusum.adette olmamissin henuz.benim durumlar bata 3 gun var.sol kasikta ara ara bicak saplantisi gibi agri girip cikiyor,bide su gibi akintim var afedersin hep islagim anlamadim bende
Devami adet gelir die bekliorm oyle de olck gibi buyuk ihtimal o yuzdn yapmiorm. Bende de var o surekli tuvalete gidiorm kesin oldm die ama hep bi kahverengi su gibi

Kizlar hayirlisini isteyin. Bazen eksik dua edebiliyoruz. Ben de ne olursa olsun diye dua ederdim hep simdi cok zor bi hamilelik geciriyorum. Gecen hafta lekelenme oldu koş aglaya aglaya doktora. Bugun saril saril kanamam oldu havlularla durdurdum hastaneye kos aglaya aglaya... Cok şükür bir sey yok simdilik ama dusuk tehdidi var kimildamadan yat diyor doktor. Tuvalete bile korka korka gidiyorum ya yine kanama olursa ya bebegim duser giderse diye.. O yüzden hayirlisini isteyin yoksa Allah sınavı daha da zorlastiriyor al bak cok istiyordun cek simdi sancisini da diyor. Allah kimseyi boyle zorluklarla sinamasin hayirlisini versin <3

Kizlar hayirlisini isteyin. Bazen eksik dua edebiliyoruz. Ben de ne olursa olsun diye dua ederdim hep simdi cok zor bi hamilelik geciriyorum. Gecen hafta lekelenme oldu koş aglaya aglaya doktora. Bugun saril saril kanamam oldu havlularla durdurdum hastaneye kos aglaya aglaya... Cok şükür bir sey yok simdilik ama dusuk tehdidi var kimildamadan yat diyor doktor. Tuvalete bile korka korka gidiyorum ya yine kanama olursa ya bebegim duser giderse diye.. O yüzden hayirlisini isteyin yoksa Allah sınavı daha da zorlastiriyor al bak cok istiyordun cek simdi sancisini da diyor. Allah kimseyi boyle zorluklarla sinamasin hayirlisini versin <3
Canim gecmis olsun.hicbirsey olmaz Allahin izniyle.sen bol bol yat dinlen.progestan vermistir muhakkak doktorun.benim eltimde senin gibiydi tehlikesi vardi hicbisey olmadi bal gibi kizi var simdi.olumlu dusun ya musavvir cek bolbol

Dikkat et canım kendine. Yat hic bise yapma sakin. Allahin izniyle dogdugunu da goruruz insallah. Oyle tabi ki her zaman herseyin hayirlisini istemek lazim. Allah yardimcn olsn insallahh

Canim gecmis olsun.hicbirsey olmaz Allahin izniyle.sen bol bol yat dinlen.progestan vermistir muhakkak doktorun.benim eltimde senin gibiydi tehlikesi vardi hicbisey olmadi bal gibi kizi var simdi.olumlu dusun ya musavvir cek bolbol

Cok tesekkur ederim ben elimden geleni yapicam gerisi Allahin takdiri ama insallah ben de saglicakla alirim kucagima <3 evet igne vuruluyoruk ve progestan kullaniyorum. Allah isteyen herkese en guzel sekliyle nasip etsin insallah

merhabalar, iyi aksamlar..
sanırım yazmadıgım bir burası kaldı.
25 mart regl gunum yani 2 sonra..

dun cok az kahverengi akıntım oldu..
sabah test yaptım, birazdan fotografını koyacagım..
çizgi var mı? yoksa ben mi hayal göruyorum..
yakındn daha belli aslında o yuzden foto siyah beyaz.
bugun tekrardan kahverengi akıntım oldu aslında bu yuzden umutlanmak istemiyorum adet olacagım sanırım diye ama agrım kalmadı benim adet agrılarım 3 gun surer..
birde siz bakın bakalım..🙂

Eklentiler

• 2E4C01E7-496C-4256-8638-DD1ECF18FC53.webp
    2E4C01E7-496C-4256-8638-DD1ECF18FC53.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 52
merhabalar, iyi aksamlar..
sanırım yazmadıgım bir burası kaldı.
25 mart regl gunum yani 2 sonra..

dun cok az kahverengi akıntım oldu..
sabah test yaptım, birazdan fotografını koyacagım..
çizgi var mı? yoksa ben mi hayal göruyorum..
yakındn daha belli aslında o yuzden foto siyah beyaz.
bugun tekrardan kahverengi akıntım oldu aslında bu yuzden umutlanmak istemiyorum adet olacagım sanırım diye ama agrım kalmadı benim adet agrılarım 3 gun surer..
birde siz bakın bakalım..🙂
Var gibi ama bide normal renkli halini yukle tonlamadn dolayi siyah beyaz sasirtabilir

Back
X