- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 83
Seni cok iyi anliyorum.ama boyle hayat gecmez.hem kendine hem etrafindakilere hayati zindan edersin.kendimden biliyrm.dusukten sonra aylar gecmek bilmedi.nezmn olcak bu ay tuttumu ay o dogurdu bende hala tik yok(2 eltimde benden once dogurdular dusun bende hala bisey yok)diye diye hem kendimi hem etrafimdakileri mutsuz ettim.abartmiyrm her ay adetim geldiginde zirilziril agladim,secdelere kapandim agladim,her hamile gordugumde,haberini aldigimda agladim.sonuc koca bir 0!!! Gelgelim boyle gitmez bu evvela kendim iyi olmaliyim dedim.ve cok sukur artk eskisi kdr takmiyrm.oldugu zmn olsun tabiki cok bekletmesin Rabbim tez zamanda kucaklarimiz dolsun ama O herseyi en iyi gören bilen ve verendir.tevekkület gez dolas kafani dagit.gerekiyorsa buraya bile girme(ben eski hesabimi kapattim yeniden bunu actim belki bunuda kapatirim cok etkilerse)yani demem o ki evvela kendin iyi olacaksin mutlu olacaksin saglikli olacaksin gerisi biiznillah gelirEvet çok stresliyim ya. Sürekli wcye gidiyorum oldum mu diye kontrol ediyorumhayırlısı olsun böyle olacağı varsa da olmayacak ama rahat olamıyorummmm
(Uzun oldu kusura bakma,saglicakla kal)