2019 Hamilelik için uğraşanlar

Yok kuzum hala beklemece :) Ama umudu kestim, netten 30 adet ovulasyon testi siparişi verdim :))
Sende var mı haberler??

Yok kuzum test yaptim yine bugun. Hayali bir cizgi gördüm gibi evirip çevirip ancak görüyorum cizgiyi. Hatta belki cizgi bile yoktur beynim bana oyun oynuyordur ahahah :D
Eşime sen de bak demek istemedim umutlanmasin diye. Bekleyeyim bari dedim. Cumartesi adet günüm. Pazartesiye varsa belli olur heralde artik eşek sipasi :)) yoksa da bi an önce adet olalim ki bi sonraki denemelere baslayalim :)

Yok kuzum test yaptim yine bugun. Hayali bir cizgi gördüm gibi evirip çevirip ancak görüyorum cizgiyi. Hatta belki cizgi bile yoktur beynim bana oyun oynuyordur ahahah :KK70:
Eşime sen de bak demek istemedim umutlanmasin diye. Bekleyeyim bari dedim. Cumartesi adet günüm. Pazartesiye varsa belli olur heralde artik eşek sipasi :)) yoksa da bi an önce adet olalim ki bi sonraki denemelere baslayalim :)

Aa silik çizgi var mı?? Fotosu varsa yorumlayalım burdan :)) hadi inşallahh

Aa silik çizgi var mı?? Fotosu varsa yorumlayalım burdan :)) hadi inşallahh

Kuzu dedim ya kendim zor gördüm diye fotoda hic gozukmez. Gerçekte var miydi yok muydu o bile belli degil zaten hayal bile görmüş olabilirim :D Ustünden baya vakit gecti iyice cirkinlesti test :)) pazartesiye her sey cikar ortaya insallah iyi seyler cikar :/

Kuzu dedim ya kendim zor gördüm diye fotoda hic gozukmez. Gerçekte var miydi yok muydu o bile belli degil zaten hayal bile görmüş olabilirim :KK70: Ustünden baya vakit gecti iyice cirkinlesti test :)) pazartesiye her sey cikar ortaya insallah iyi seyler cikar :/

Bence sen hamile olabilirsin kuzum :) içime öyle doğdu
Ben de normal gebelik testi yaptım şimdi, kocaman bir negatiff :(

Kızlar yaa deliricem hala adet olmadm bugun gecikmenin 9. Gunu 2 gun once idrar testini tekrarladm yine negatif ama adet olacagima dair de hic bir belirtim yok. Ne yapcagimi sasirdim en azindan gebelik yoksa bile bir an once adet olup yeni ayı beklesem :( :(

Kızlar yaa deliricem hala adet olmadm bugun gecikmenin 9. Gunu 2 gun once idrar testini tekrarladm yine negatif ama adet olacagima dair de hic bir belirtim yok. Ne yapcagimi sasirdim en azindan gebelik yoksa bile bir an once adet olup yeni ayı beklesem :KK43: :KK43:
Bende bugün 12. Günün sonunda adet oldum 12 gün gecikmeyle buseler kesin demiştim ama maalesef hüsran birdahaki aya inşallah

Kızlar ben bu ay test falan yapmıcam adet günüm gelmeyince insanın pskolojisi cok bozuluyo cidden günlerce düşünüyosun adrtim bitsin ovu.testine başlıcam o günleri değerlendircem zaten hayıt falan kullanıyorum sürekli forumada girmicem. En azından kafamız rahat olsun. olursa allah nasip ederse olur olmazsa napalım artık bakalım..

Kızlar ben bu ay test falan yapmıcam adet günüm gelmeyince insanın pskolojisi cok bozuluyo cidden günlerce düşünüyosun adrtim bitsin ovu.testine başlıcam o günleri değerlendircem zaten hayıt falan kullanıyorum sürekli forumada girmicem. En azından kafamız rahat olsun. olursa allah nasip ederse olur olmazsa napalım artık bakalım..

Sürekli buraya girmek de insanın psikolojisini kötü etkiliyor gerçekten. Ben de 1-2 gündür kötü hissediyorum kendimi. Ben de bu ay adet biter bitmez ov testine başlıcam 30 tane aldım netten :)

Kızlar yaa deliricem hala adet olmadm bugun gecikmenin 9. Gunu 2 gun once idrar testini tekrarladm yine negatif ama adet olacagima dair de hic bir belirtim yok. Ne yapcagimi sasirdim en azindan gebelik yoksa bile bir an once adet olup yeni ayı beklesem :KK43: :KK43:
Kan tahlilini yapip rahatla canim.bu gecikmenin sebebi Insallah bebistendir:)Allah hayirlisini nasip etsin.sen bir an önce kan tahlilini yaptir:)

Sürekli buraya girmek de insanın psikolojisini kötü etkiliyor gerçekten. Ben de 1-2 gündür kötü hissediyorum kendimi. Ben de bu ay adet biter bitmez ov testine başlıcam 30 tane aldım netten :)
Dimi.. Herkes bana takıntı yaptın diyor ama ben öyle düşünmüyorum. Sorun varsa önceden bilip tedavisini olmak istiyorum :KK43:

Insanlarin bu acimasizligini anlayamiyorum. Kafaya taktiysak ne olmus sanki? Anne olamamaktan korkmak bizim hakkimiz degil mi??

Kızlar merhaba :) bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 aydır bu sayfayı takip ediyorum. Sanırım artık bende bebek istiyorum . adet düzensizligi sebebi ile uzun yıllardır dogum kontrol hapı kullanıyordum evlenince bırakmaya karar verdim 6 aydır evliyim 3 aydır ilaç kullanmıyorum . en son 16 ocak ta adet gördüm 7 şubatta 2 3 damlalık kahverengi bir akıntı geldi ve sanırsam bugune kadar 2 defa yumurtladım dün çünkü yumurta akı bir akıntı geldi allah allah dedim ovülasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı bunu da degerlendirdim akşam :KK53: şimdi yeniden test yaptım c çizgisi t ye göre biraz daha sönük ama belirgin 2 çizgide . bu kadar geç yumurtlama veya 2 defa yumurtlama olurmu sizce ve hala 16 ocaktan beri adet görmedim :KK48: fikri olanlardan cevap bekliyorum :):spor:

Kızlar merhaba :) bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 aydır bu sayfayı takip ediyorum. Sanırım artık bende bebek istiyorum . adet düzensizligi sebebi ile uzun yıllardır dogum kontrol hapı kullanıyordum evlenince bırakmaya karar verdim 6 aydır evliyim 3 aydır ilaç kullanmıyorum . en son 16 ocak ta adet gördüm 7 şubatta 2 3 damlalık kahverengi bir akıntı geldi ve sanırsam bugune kadar 2 defa yumurtladım dün çünkü yumurta akı bir akıntı geldi allah allah dedim ovülasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı bunu da degerlendirdim akşam :KK53: şimdi yeniden test yaptım c çizgisi t ye göre biraz daha sönük ama belirgin 2 çizgide . bu kadar geç yumurtlama veya 2 defa yumurtlama olurmu sizce ve hala 16 ocaktan beri adet görmedim :KK48: fikri olanlardan cevap bekliyorum :):spor:
Yumurtlama iki gün sürebilir yarın tekrar test yapın ikinci çizginin silikleşmesi lazım catlama oldugunu anlamak için

Back
X