• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Evet şimdi baktım baya iyi gibi yorumlar ama işte şimdi ersağa başladım diğer ay alırım belki hamile olmazsam. Tabi eşim ne der bilmiyorum kafayı yedin artık falan der kesin :KK70:
Zaten 3 ay daha cok erken adetlerin duzenliyse olur insallah merak etme yumurtlama gunlerini iyi degerlendir eşimde de bi sorun çıkmadı canım

Kizlar bise sorcm. Bi arkadasla konustuk da sey diyo. Normalde duzenli adrt oluosan bi ay boyle gecikme yaşadıysan sonraki ay hamile kalma ihtimalin yuksek olur. Varmi boyle bisey duydunz mu

Kizlar bise sorcm. Bi arkadasla konustuk da sey diyo. Normalde duzenli adrt oluosan bi ay boyle gecikme yaşadıysan sonraki ay hamile kalma ihtimalin yuksek olur. Varmi boyle bisey duydunz mu
Bence alakası yok pek ben gec olmuştum sonra denedik olmadı ve o ay 10 gün rrken oldum

Bence de alakası yok tamamen tesadüf eger oyle kalanlar varsa da

Onu ben tam tersi normalde adet miktarın önceki aylara göre azsa az olduysan vücut gebeliğe hazırlanıyor sonraki aya diye duydum çok kişiden ama o da muamma tabi bilemicem

Onu ben tam tersi normalde adet miktarın önceki aylara göre azsa az olduysan vücut gebeliğe hazırlanıyor sonraki aya diye duydum çok kişiden ama o da muamma tabi bilemicem
Bi kac konuda da gordum cunku hamilelk bekleyip adet oldktn sonra o ay değil de sonraki ay kaldm diyeni. O da bi karistirdi kafami

Slm arkadaslar bende dört yilldir anne olmayi bekleyenlerdenim. Iki defa kimyalsal gebelik yasadim :(ve ikisenedir tekrar hamile kalabilme umuduyla beklemedeyim.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.gercektende sabir gereken bir sürecten geciyoruz.benimle ayni zamanda evlenen arkadaslarimin Allah bagislasin ikiser cocuklari var.onlar adina cok sevinirken icimdeki aci gitikce beni boguyor gibi oluyor:(

merhaba hanımlar benimde son adet başlangıç tarihi 5 Ocak tı 3-4 gün aralıklı adet oynamam var ama bukadar gecikme ilk defa yaşıyorum evde test yapıyorum hergün ama negatif çıkıyor geçen ay doktora da gitmiştim hiçbir sıkıntı olmadığını söylemişti dün sağlık ocağına gittim kan vermeye doktor normalde evde çıkması lazım sen kadın Doğuma çık belki birden fazla yumurtlaman olmuştur geç döllenmiştir dedi bende haftaya randevu aldım beklemedeyim hanımlar
İnşallah rabbim hamdolsun 4 sene önce nasip etti inşallah evladıma birtane kardeş nasip eder oğlum çok istediği için bizde ikinciye karar verdik zaten
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Slm arkadaslar bende dört yilldir anne olmayi bekleyenlerdenim. Iki defa kimyalsal gebelik yasadim :KK43:ve ikisenedir tekrar hamile kalabilme umuduyla beklemedeyim.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.gercektende sabir gereken bir sürecten geciyoruz.benimle ayni zamanda evlenen arkadaslarimin Allah bagislasin ikiser cocuklari var.onlar adina cok sevinirken icimdeki aci gitikce beni boguyor gibi oluyor:KK43:
İnşallah sanada nasip olur soğan suyu yada hayıt yada bi tane macun varmış onlardan falan duydu mu deneseydin bide yumurtlama testiyle birlikte denednmi hiç

İnşallah sanada nasip olur soğan suyu yada hayıt yada bi tane macun varmış onlardan falan duydu mu deneseydin bide yumurtlama testiyle birlikte denednmi hiç
Allah im herkese nasip eder Insallah canim.sogan suyunu denedim esim ile ne duyduysak denedik doktorlara gitmek ten yorulduk.hic bir sorun olmadigini söyledir ama ben pisikoloji olarak iyi degilim artik:(Allah im sen iyisini bilirsin deyip her gördügüm cocuk arabasinin arkasindan banada nasip et diye dualar ediyorum:(esim yapma üzülme diye destek oluyor sükür.ama bes yilla girmek üzereyiz:(

Cnm bnde bu sene evlendim 6ay oldu bnde çocuk istiyorum korunmamamıza rağmen olmuyor her ay acabamı dedim ama bnce insan hamile kaldığını bu durumda anlayamaz her adet temizliğimde en ufak baş dönmesi vucutta ağrılarımı heves yapıp hamile olduğumu düşünüyordum ama değilmiş yani psikolojini bozma
Aynen ben de öyle oluyor 11 aylık evliyim korunmuyoruz ama çocuk olmuyor doktorlar bişeyin yok diyor her ay acaba mi diyorum ama malesef sonuç hep negatif

Kızlar sat 21 Ocak bat 3 gün geçti. Elimde ovulasyon testi vardı yaptım çift çizgi çıktı. Kan verdim yarin alacağım sonucu hamilelik olabilir mi ???

Eklentiler

• A8603285-C056-47F2-BF90-3E5D316B10C6.jpeg
    A8603285-C056-47F2-BF90-3E5D316B10C6.jpeg
    89,7 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar sat 21 Ocak bat 3 gün geçti. Elimde ovulasyon testi vardı yaptım çift çizgi çıktı. Kan verdim yarin alacağım sonucu hamilelik olabilir mi ???

Bence hamilesiniz tebrikler. İdrar gebelik testi yaparsanız direkt çıkar. Allah bizlere de nasip etsin hepimizin kucağını doldursun tez zamanda amin

Back