• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Ben hıc ugrasmadım sıyasetle ugrasıyorum dıe secım bıtsın herseyı denıcem ddm Nisa’n ayında basladım deneme ye bakalım

Secım arıfesınde hıc kafama takmadım adet olunca uzulmedım vaktı vardır ddm smdı evdeyım gelde düşünme takmadım halde koy verdım halde olmadı

Secım arıfesınde hıc kafama takmadım adet olunca uzulmedım vaktı vardır ddm smdı evdeyım gelde düşünme takmadım halde koy verdım halde olmadı
Ben ölü dogmusum evde olmuş, bildiğin ölü yani. Ne ses var ne soluk ama Allah ya bu vermiş bir kere o ruhu ki bir süre sonra annemin pes etmeyip buz dolabindan soğuk su getirtip dokturmesi ile şok etkisi yapmış demek ki tekrar tutunmusum. Yani Allah yazdiysa kaderine birgün mutlaka gelecektir. Bende üzülüyorum ama hayırlısı diyorum başka çare yok beklemek gerek 😔

Ben ölü dogmusum evde olmuş, bildiğin ölü yani. Ne ses var ne soluk ama Allah ya bu vermiş bir kere o ruhu ki bir süre sonra annemin pes etmeyip buz dolabindan soğuk su getirtip dokturmesi ile şok etkisi yapmış demek ki tekrar tutunmusum. Yani Allah yazdiysa kaderine birgün mutlaka gelecektir. Bende üzülüyorum ama hayırlısı diyorum başka çare yok beklemek gerek 😔
Aynen ole esımın kuzenıde yumurtalama testı yapmıs doktora takıp etmısler evet yumurtlama gunun demıs o ay adet olmus gene doktr gene takıp edelım demıs gel demıs oda kur yapmıs yakı yapmıs o ay yumurtlama icin takıbe gıtmemıs bu ayda olmazsa esımı goturcem demıs ve ay hamıle kalmıs

Ben sdce kur yapdım bu ay yakı yapmayı kacırdım adet bıtcek hemen ypıstırcan yumurtlama günü kadar yenılıceksın ddı zaten 1 yakı 2 gun duruyormuş yumurtlamadan 4 gun sonra bu yakıyı bırakcaksın

Bu kur adetın 2 3 45 6789101112 bunlarda yıyorsun corekotu top halınde cıgneyerek yıyorsun ben denedım ama 1 ay adetım 9 mayısda test negatıf ama belkı vardr bı kac kere denemelı faydası olur belkı

Eklentiler

• 6F865A45-A150-482B-BAEA-605670512874.jpeg
    6F865A45-A150-482B-BAEA-605670512874.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 34
Bu kur adetın 2 3 45 6789101112 bunlarda yıyorsun corekotu top halınde cıgneyerek yıyorsun ben denedım ama 1 ay adetım 9 mayısda test negatıf ama belkı vardr bı kac kere denemelı faydası olur belkı
bende deneyecem bu kürü. Çok teşekkürler bizimke paylaştığınız için

Merhaba ne kadar ölçülerde koyucaz acaba çörek otu bal ve tarçını

Sabah aç karnına gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığı ben bı sabah yedım ama bu ay gecede yıcem

Eklentiler

• 5651D468-F30D-4C91-882A-0369D5ADDDF7.png
    5651D468-F30D-4C91-882A-0369D5ADDDF7.png
    190,3 KB · Görüntüleme: 31
Çörek otu top olcak cıgnıcen bana bu ay ılk ay fayda etmedı bu ayda bal ypcam olmazsa gene bal ve yakı yapcam gene olmazsa eskimle doktora gtcem

Çörek otu top olcak cıgnıcen bana bu ay ılk ay fayda etmedı bu ayda bal ypcam olmazsa gene bal ve yakı yapcam gene olmazsa eskimle doktora gtcem
Teşekkürler canım inşAllah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım

Back