InsErzurumdayım bende. İnşallah bizde en kısa zamanda hayırlı güzel sonuçlar alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsErzurumdayım bende. İnşallah bizde en kısa zamanda hayırlı güzel sonuçlar alırız
Doktor şirin yerdemıs olmassa gıtcem ben ızmırın ılcesındeyım cnm merkesde degılımBende izmirde yaşıyorum ama aslen erzurumluyum oltudan: )
Inşallah bir sonuç alırsın sende Allah büyük sabrını emeklerini boşa çıkarmasin RabbimBen hıc ugrasmadım sıyasetle ugrasıyorum dıe secım bıtsın herseyı denıcem ddm Nisa’n ayında basladım deneme ye bakalım
Hepımızın ınsInşallah bir sonuç alırsın sende Allah büyük sabrını emeklerini boşa çıkarmasin Rabbim
Ben ölü dogmusum evde olmuş, bildiğin ölü yani. Ne ses var ne soluk ama Allah ya bu vermiş bir kere o ruhu ki bir süre sonra annemin pes etmeyip buz dolabindan soğuk su getirtip dokturmesi ile şok etkisi yapmış demek ki tekrar tutunmusum. Yani Allah yazdiysa kaderine birgün mutlaka gelecektir. Bende üzülüyorum ama hayırlısı diyorum başka çare yok beklemek gerekSecım arıfesınde hıc kafama takmadım adet olunca uzulmedım vaktı vardır ddm smdı evdeyım gelde düşünme takmadım halde koy verdım halde olmadı
Aynen ole esımın kuzenıde yumurtalama testı yapmıs doktora takıp etmısler evet yumurtlama gunun demıs o ay adet olmus gene doktr gene takıp edelım demıs gel demıs oda kur yapmıs yakı yapmıs o ay yumurtlama icin takıbe gıtmemıs bu ayda olmazsa esımı goturcem demıs ve ay hamıle kalmısBen ölü dogmusum evde olmuş, bildiğin ölü yani. Ne ses var ne soluk ama Allah ya bu vermiş bir kere o ruhu ki bir süre sonra annemin pes etmeyip buz dolabindan soğuk su getirtip dokturmesi ile şok etkisi yapmış demek ki tekrar tutunmusum. Yani Allah yazdiysa kaderine birgün mutlaka gelecektir. Bende üzülüyorum ama hayırlısı diyorum başka çare yok beklemek gerek
Aynen olmaz zararı ya doğal seylerTamam cnm çok Tsklr bi deneyelim ne zararı var ki sonuçta
bende deneyecem bu kürü. Çok teşekkürler bizimke paylaştığınız içinBu kur adetın 2 3 45 6789101112 bunlarda yıyorsun corekotu top halınde cıgneyerek yıyorsun ben denedım ama 1 ay adetım 9 mayısda test negatıf ama belkı vardr bı kac kere denemelı faydası olur belkı
Merhaba ne kadar ölçülerde koyucaz acaba çörek otu bal ve tarçınıBu kur adetın 2 3 45 6789101112 bunlarda yıyorsun corekotu top halınde cıgneyerek yıyorsun ben denedım ama 1 ay adetım 9 mayısda test negatıf ama belkı vardr bı kac kere denemelı faydası olur belkı
Teşekkürler canım inşAllah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canımÇörek otu top olcak cıgnıcen bana bu ay ılk ay fayda etmedı bu ayda bal ypcam olmazsa gene bal ve yakı yapcam gene olmazsa eskimle doktora gtcem