• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Herkese merhaba, Allah hamile olanlara evlatlarını kucaklarına almayı olmayanlara hayırlı vakitte nasip etsin. Beni kahreden çok önemli bir soru sormak istiyorum. polikistik over olanlar gebeliği boyunca folikasit dışında ilaç kullanıyorlar mı , veya sağlıklı hamilelik geçirenler kullandıkar mı? Kafamda deli gibi sorular doktor kurbanı mı gitti bebeğim ben folikasit dışında birşey kullanmadım doğal yolla hamile kaldım ama mutluluğum ne yazık ki geçen ay 8.haftada son buldu. Tekrar hamile kalırsam aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Evet kullandım tabiki polikistikle golik asitin alakası yok

SELAM KIZLAR
3 SENELIK EVLIYIM, KORUNMUYORUZ . HNUZ HIÇ HAMILE KALAMDIM. RAHIM FILMI CEKTIRDIM CIFTVE PERDELİ RAHIMMIŞ BENDEKI. ESIMDE SORUN YOK TESTLERI YAPILDI SENE BAŞI TUP BEBEK YAPTIRACAĞIZ.
BİRDE YUMURTALARIM GELIŞMIYOR, ASILAMA IGNELERINI KULLANDIM YUMURTA OLUSSUNDA CATLATMA IGNESI YAPABILELIM DIYE DAHA HIC CATLATMA IGNESI YAPILACAK KADAR YUMURTAM GELISMEDI.
PROGESTERONUM YUKSEK, İNSULIN DIRIMCIM VAR, SEKERIM VAR VARDAAA VAR :(
SANIRIM ONCERAHIMDEKI PERDE ICIN AMELIYAT OLMAM GEREKICEK, KORKUYORUM. OLMAZSAM DUSUK TEHLIKESI COOOK YUKSEKMMIŞ, SAGLIKLI DOGUM YAPANLARDA AVRMIS TABI.
BENDE BUGUN TEST YAPICAM NİSANDA 13 UNDE ADET OLMUŞUM, MAYISTA 11 İNDE OLDUM BIRAZ UZUN SURDU BITTIKTEN SONRADA PEMBE LEKE GELDI, HAZIRANDA BUGUN AYIN 17 SI OLMUŞ HALA ADET OLMADIM. HERHANGI BIR BELIRTIMDE YOK GECEN HAFTA GOGUSLERIM AGRIORDU BIRAZCIK SIMDI DOKUNUYORUM AGRIMIYORDA :) PSİKOLOJİK SANIRIM. İÇİMDE ADET OLCAKMIŞIM HISSI VAR :) ENN IYI ADET SOKUCU EVE GELEN GEBELIK TESTLERI :)

Kızlar merhaba hamileyimm😊 ilk kimyasal gebelik gecirdigimde girmistim buraya ne oldugunu bilmedigim icin arastirirken sonra yazıları okudum ve bilmedigim cok sey ogrendim bi gun hamile kalirsam buraya yazicam demistim vee oldu iste allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin cnm

Kızlar merhaba hamileyimm😊 ilk kimyasal gebelik gecirdigimde girmistim buraya ne oldugunu bilmedigim icin arastirirken sonra yazıları okudum ve bilmedigim cok sey ogrendim bi gun hamile kalirsam buraya yazicam demistim vee oldu iste allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun. Rabbim isteyen herkese taddırsın. 😊😊😊

Üç soru sorabilir miyim? Birincisi kaç günde bir adet oluyorsun, yumurtlama tarihinden ne kadar sonra test yaptın, idrar testi yapmışmıydın daha önce birde kan sonucun kaç çıktı? Şimdiden teşekkürler.

Üç soru sorabilir miyim? Birincisi kaç günde bir adet oluyorsun, yumurtlama tarihinden ne kadar sonra test yaptın, idrar testi yapmışmıydın daha önce birde kan sonucun kaç çıktı? Şimdiden teşekkürler.
28 gunde bir adet oluyorum adetim 3 gun gecince merak edip idrar testi yaptim evde bayramin ilk gunune denk geliyodu hastaneye gitmedim o yüzden sonra pozitif gün cikti inanamayip ertesi gun tekrar yaptim pozitif esime soyledim aksamina hataneye acile gidip kan verdik degerim 322 cıktı canim

Bu arada ben intagramda dr gökçen erdoğan adinda bi kadin dogum uzmanini takip ediyodum yazdıkları cok mantikli ve anlasilirdi bi yazısında yumurtalama gününde gecede 3 saat icinde iki hatta uc defa ilişkiye girmek gebeligi artiriyor demişti bende aynen oyle yaptım bu ay ve tuttu tavsiye ederim yapin sayfayi takip edin cok bilgilendirici

Bu arada ben intagramda dr gökçen erdoğan adinda bi kadin dogum uzmanini takip ediyodum yazdıkları cok mantikli ve anlasilirdi bi yazısında yumurtalama gününde gecede 3 saat icinde iki hatta uc defa ilişkiye girmek gebeligi artiriyor demişti bende aynen oyle yaptım bu ay ve tuttu tavsiye ederim yapin sayfayi takip edin cok bilgilendirici
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın insallah darısı bizlere de olsun ben de hamile kalmaya karar verdiğimde girmiştim buraya bilgilenmek amaçlı fakat henüz hamilelik oluşmadı ben de bir gün buraya yazar mıyım bilmiyorum 🤷‍♀️ hamilelik belirtileriniz oldu mu en azından bir seyler hissettiniz mi yazarsanız sevinirim tekrar hayırlı olsun

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın insallah darısı bizlere de olsun ben de hamile kalmaya karar verdiğimde girmiştim buraya bilgilenmek amaçlı fakat henüz hamilelik oluşmadı ben de bir gün buraya yazar mıyım bilmiyorum 🤷‍♀️ hamilelik belirtileriniz oldu mu en azından bir seyler hissettiniz mi yazarsanız sevinirim tekrar hayırlı olsun
Tesekkur ederim darisi başınıza inşallah adetim gecikti onun disinda karnim cok ağrıdı kasigim falan sonra göğsüm de hafif bi sizi olmustu amakarin agrimdan emin olmustum cunku hic boyle ağrımazdı😊

HAYIRLI OLSUN RABBIM SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN
OLACAGI VARSA KORUNARAKTA OLUYOR.
OLMUYCAKSADA GECEDE 30 KERE ILISKI OLSUN ISTERSENIZ OLMUYOR.
ELBETTE TAVSIYE VE TEDAVILERI UYGULAYABILIRIZ AMA NASIPTEN OTESI YOK.
SİZİN NASIBINIZ O TAVSIYE DENEDIGINIZ ZAMANA DENK GELMIŞTIR.
BU TARZSEYLER INSANI TAM ANLAMIYLA YORUYOR HATTA FAZLASIYLA.
YANI ENAZINDAN KENDIM ICIN SOYLUYORUM.

Back