2019 Hamilelik için uğraşanlar

Çok geçmiş olsun. Bizim de 6 ay oldu denemeye başlayalı. Hiç gebelik olmadı bu ay rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı bakalım..
sagol tatlim.olur ya gonlunu ferah tut yeterki.6ay 1 sene neki yillarca ugrasanlar var.Allahim cok aratmadan bekletmeden verir ins bizede tezzz zamanda

ben 5 yaklaşık 5 aylık evliyim ovalasyon testi nasıl oluyor yumurtlama günümü tahmin ediyor anlamadım

ben 5 yaklaşık 5 aylık evliyim ovalasyon testi nasıl oluyor yumurtlama günümü tahmin ediyor anlamadım
Adetin bittikten sonra yapmaya başlıyorsun. Sabah ilk idrarla yapmaman gerekiyor; öğle saatlerinde yapmak daha sağlıklı. Öncesinde 2-3 saat fazla sıvımı almamalısın. Her gün aynı saatte yapmalısın. Kontrol çizgisi ve test çizgisi var test üzerinde. Test çizgisi kontrol çizgisiyle aynı koyuluğa geldiğinde 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor. O günleri değerlendirmek lazım.

İlk defa duydum bu durumu çok teşekkür ederim aklımda bulunsun :))

Bat'a son 6.... Karnımda regl olacakmışım gibi ağrı var. Belki erken olurum bu ay çook mutsuzum
Gebelik belirtileri ile regl belirtileri çok benziyor. Reglin geçene kadfar ümitsizliğe kapılma. Ben oğluma hamileliğimde sürekli wc gittim regl olduğumu düşünüp. Gelen giden olmamıştı

Gebelik belirtileri ile regl belirtileri çok benziyor. Reglin geçene kadfar ümitsizliğe kapılma. Ben oğluma hamileliğimde sürekli wc gittim regl olduğumu düşünüp. Gelen giden olmamıştı
Peki gogus ucu acimasi mide eksimesi kasik batmasi vb gibi belirtiler yasadinzmi

İnşallah. Çok akıntı mı oluyordu sende?

Sali bat persembede giderim doktorada adetken nasil bakiliyor alttan.haber veririm tabiki tatlim.onceden hormonlara baktirmistim iyiydi cok sukur.bida baktirayim dedim.bende bisey yoktu cok fazla esimde varikosel vardi ameliyat oldu bekliyrz bakalim
Ilk kex gittim ben ultrasonla baktı rahim icine ve yumurtalıklara

Herkese günaydınn...
Kasık ağrım devam ediyor bugün lekelenmeyle adetim başlar diye bekliyorum. Bat’a son 5 ama bu gidişle bat’ı göremeden olucak gibime geliyo

Herkese günaydınn...
Kasık ağrım devam ediyor bugün lekelenmeyle adetim başlar diye bekliyorum. Bat’a son 5 ama bu gidişle bat’ı göremeden olucak gibime geliyo
Kasık ağrısı hamilelik belirtisi de olabilir, neden bu kadar umutsuz düşünüyorsun ki... Benimde çok ağrıyor 7 gün var bata ama belki de hamileyizdir inşllah...

Kasık ağrısı hamilelik belirtisi de olabilir, neden bu kadar umutsuz düşünüyorsun ki... Benimde çok ağrıyor 7 gün var bata ama belki de hamileyizdir inşllah...

Kendimi alıştırmaya çalışıyorum çok hayal kırıklığına uğramamak için canım sonra çok üzülüyorum ağlıyorum her ay

Herkese günaydınn...
Selam canim.benimde son 4 gun.kasik agrisi bacaklara gecti.ne adet belirtisi var nede gebelik.hayirlisi olsun hakkimizda.sen cok stres yapiyosun relax tatlim relax.olursa olur olmazsa gelecek ay olur.fazla kasma kendini.dongunu degistirirsin mazallah

Selam canim.benimde son 4 gun.kasik agrisi bacaklara gecti.ne adet belirtisi var nede gebelik.hayirlisi olsun hakkimizda.sen cok stres yapiyosun relax tatlim relax.olursa olur olmazsa gelecek ay olur.fazla kasma kendini.dongunu degistirirsin mazallah

Evet çok stresliyim ya. Sürekli wcye gidiyorum oldum mu diye kontrol ediyorum hayırlısı olsun böyle olacağı varsa da olmayacak ama rahat olamıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…