- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 83
sagol tatlim.olur ya gonlunu ferah tut yeterki.6ay 1 sene neki yillarca ugrasanlar var.Allahim cok aratmadan bekletmeden verir ins bizede tezzz zamandaÇok geçmiş olsun. Bizim de 6 ay oldu denemeye başlayalı. Hiç gebelik olmadıbu ay rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı bakalım..
Aminn canım inşallahh. İyi ki burası var valla içimi dökebiliyorum :)sagol tatlim.olur ya gonlunu ferah tut yeterki.6ay 1 sene neki yillarca ugrasanlar var.Allahim cok aratmadan bekletmeden verir ins bizede tezzz zamanda
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 aydır gebelik istiyoruz fakat henüz olmadı bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günününü tespit ettim yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti test yaptım fakat negatif. Erken olduğu için midir bilmiyorum. Pcos var bende ama tamda net değil. Progestan 100 kullanıyorum 2 aydır. Acaba adet olcammı yoksa hamile olabilcemmi cok merak ediyorum zaman geçmiyor. Ama adet belirtilerim mevcut. Hamile kalmaya calısanlar ve bu durumları yasayanlar var mı aranızda
Adetin bittikten sonra yapmaya başlıyorsun. Sabah ilk idrarla yapmaman gerekiyor; öğle saatlerinde yapmak daha sağlıklı. Öncesinde 2-3 saat fazla sıvımı almamalısın. Her gün aynı saatte yapmalısın. Kontrol çizgisi ve test çizgisi var test üzerinde. Test çizgisi kontrol çizgisiyle aynı koyuluğa geldiğinde 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor. O günleri değerlendirmek lazım.ben 5 yaklaşık 5 aylık evliyim ovalasyon testi nasıl oluyor yumurtlama günümü tahmin ediyor anlamadım
Adetin bittikten sonra yapmaya başlıyorsun. Sabah ilk idrarla yapmaman gerekiyor; öğle saatlerinde yapmak daha sağlıklı. Öncesinde 2-3 saat fazla sıvımı almamalısın. Her gün aynı saatte yapmalısın. Kontrol çizgisi ve test çizgisi var test üzerinde. Test çizgisi kontrol çizgisiyle aynı koyuluğa geldiğinde 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor. O günleri değerlendirmek lazım.
Gebelik belirtileri ile regl belirtileri çok benziyor. Reglin geçene kadfar ümitsizliğe kapılma. Ben oğluma hamileliğimde sürekli wc gittim regl olduğumu düşünüp. Gelen giden olmamıştıBat'a son 6.... Karnımda regl olacakmışım gibi ağrı var. Belki erken olurum bu ayçook mutsuzum
Peki gogus ucu acimasi mide eksimesi kasik batmasi vb gibi belirtiler yasadinzmiGebelik belirtileri ile regl belirtileri çok benziyor. Reglin geçene kadfar ümitsizliğe kapılma. Ben oğluma hamileliğimde sürekli wc gittim regl olduğumu düşünüp. Gelen giden olmamıştı
Peki gogus ucu acimasi mide eksimesi kasik batmasi vb gibi belirtiler yasadinzmi
Evet canım... Kasık batması özellikle. Ama şöyle bir tecrübem oldu ilk hamileliğimde göğü ucu acısı olmamıştı. İkincisinde oldu enteresan...Peki gogus ucu acimasi mide eksimesi kasik batmasi vb gibi belirtiler yasadinzmi
Gebelik belirtileri ile regl belirtileri çok benziyor. Reglin geçene kadfar ümitsizliğe kapılma. Ben oğluma hamileliğimde sürekli wc gittim regl olduğumu düşünüp. Gelen giden olmamıştı
Çok değildi de ıslaklık olmuştu işte bende regl oldum diye sürekli kontrol ettim ama hamileymişimİnşallah. Çok akıntı mı oluyordu sende?
Ilk kex gittim ben ultrasonla baktı rahim icine ve yumurtalıklaraSali bat persembede giderim doktorada adetken nasil bakiliyor alttan.haber veririm tabiki tatlim.onceden hormonlara baktirmistim iyiydi cok sukur.bida baktirayim dedim.bende bisey yoktu cok fazla esimde varikosel vardi ameliyat oldu bekliyrz bakalim
Gunaydinn.. Benimde bugun bat ama gelen giden yokHerkese günaydınn...
Kasık ağrım devam ediyor bugün lekelenmeyle adetim başlar diye bekliyorum. Bat’a son 5 ama bu gidişle bat’ı göremeden olucak gibime geliyo
Kasık ağrısı hamilelik belirtisi de olabilir, neden bu kadar umutsuz düşünüyorsun ki... Benimde çok ağrıyor 7 gün var bata ama belki de hamileyizdir inşllah...Herkese günaydınn...
Kasık ağrım devam ediyor bugün lekelenmeyle adetim başlar diye bekliyorum. Bat’a son 5 ama bu gidişle bat’ı göremeden olucak gibime geliyo
Gunaydinn.. Benimde bugun bat ama gelen giden yok
Kasık ağrısı hamilelik belirtisi de olabilir, neden bu kadar umutsuz düşünüyorsun ki... Benimde çok ağrıyor 7 gün var bata ama belki de hamileyizdir inşllah...
İnşallah olmazsın test yaptınız mı?Gunaydinn.. Benimde bugun bat ama gelen giden yok
Insallaahh.. Yok yapmadim 6 gun bi gecikme bekliorm tahminime gore eger 6yi gecerse yapicamİnşallah olmazsın test yaptınız mı?
Selam canim.benimde son 4 gun.kasik agrisi bacaklara gecti.ne adet belirtisi var nede gebelik.hayirlisi olsun hakkimizda.sen cok stres yapiyosun relax tatlim relax.olursa olur olmazsa gelecek ay olur.fazla kasma kendini.dongunu degistirirsin mazallahHerkese günaydınn...
Selam canim.benimde son 4 gun.kasik agrisi bacaklara gecti.ne adet belirtisi var nede gebelik.hayirlisi olsun hakkimizda.sen cok stres yapiyosun relax tatlim relax.olursa olur olmazsa gelecek ay olur.fazla kasma kendini.dongunu degistirirsin mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?