- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 83
Canim yumurtaligin az calistigina hangi hormona bakarak dedi acaba.bende haftaya yaptircam adet olursam ve benimde dusugum var hala ugrasiyrm.Allah tez vakitte daha fazla beklrtmeden saglikli sihhatli evlatlar versin bizleredeKizlar ben adet oldum psikolojik kesinlikle belirtiler tek gercek belirti adet gecikmesi galiba adetin 3.gunu doktoro gittim hiç bisi yok sadece yumurtaligin birazaz calisiyor problem olmaz daha omce kimyasal gebelik geçirmişsin olur bebegin dedi esim icinde ayni şekilde problem cikmadi hayirlisi artik
Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım 4 tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. Fsh 18 bu ay hayıt tohumu ve çörek otu bal tarçın denedim. Adetime 8 gün var ama adet belirtisi yok. Her ay göğüslerim siser acırdı kasiklarim agrirdi umutlanırdım. Ama garip adet belirtim yok bu şekilde hamile olan varmi.? Kafanızdan atın diyorlar ama maalesef ben yapamıyorum
Amin canim insallh isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin rabbim . Benim hormon testim normal cikti canim alttan muayenede ultrasondan bakıp dediCanim yumurtaligin az calistigina hangi hormona bakarak dedi acaba.bende haftaya yaptircam adet olursam ve benimde dusugum var hala ugrasiyrm.Allah tez vakitte daha fazla beklrtmeden saglikli sihhatli evlatlar versin bizlerede
Amin kuzucum.onadami 3.gun bakiliyorAmin canim insallh isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin rabbim . Benim hormon testim normal cikti canim alttan muayenede ultrasondan bakıp dedi
Aynen 3. Gün canimAmin kuzucum.onadami 3.gun bakiliyor
Hop hop sigara bebege zararli bacim
Valla bende boyle diyorum hergünHamile kalırsam söz bırakıcam :)
Tamam onada bi baktirayim 3.gunuAynen 3. Gün canim
Aynen baktir banada soyle ya metak ettim ilkkez alttan muayene yaptirdim bakalim senin doktorun ne diyecek canimTamam onada bi baktirayim 3.gunu
Sali bat persembede giderim doktorada adetken nasil bakiliyor alttan.haber veririm tabiki tatlim.onceden hormonlara baktirmistim iyiydi cok sukur.bida baktirayim dedim.bende bisey yoktu cok fazla esimde varikosel vardi ameliyat oldu bekliyrz bakalimAynen baktir banada soyle ya metak ettim ilkkez alttan muayene yaptirdim bakalim senin doktorun ne diyecek canim
Çok teşekkür ederim. Ümitsizcen umudum oldun :) şimdi acabami demeye başladım :)Ben sıfır belirti ile hamile kaldim. Bir hafta gecikene kadar da testler hep negatifti burdaki arkadaslar bilir :)
Kuzum umitsizlige kapilma hemen.durbakalim Allahtan umit kesilmez.benimde 5gun var sagli sollu kasik batiyo oda arada.gogusler sizliyo oda her adet oncesi olagan bisey ucunda acima yok cunku(bi onceki gebeligimde camasir bile giydirmiyordu aci ama oda tee 5-6haftalikken acimisti.bide halim yok uykum var oda erken kalktigim icin hep uykum oluyo.bakalim nolcikBat'a son 6.... Karnımda regl olacakmışım gibi ağrı var. Belki erken olurum bu ayçook mutsuzum
Kuzum umitsizlige kapilma hemen.durbakalim Allahtan umit kesilmez.benimde 5gun var sagli sollu kasik batiyo oda arada.gogusler sizliyo oda her adet oncesi olagan bisey ucunda acima yok cunku(bi onceki gebeligimde camasir bile giydirmiyordu aci ama oda tee 5-6haftalikken acimisti.bide halim yok uykum var oda erken kalktigim icin hep uykum oluyo.bakalim nolcik
Belli olmaz kuzum.hic belirtisiz hamile olanlar var.ins bizde onlardan oluruz.bata 5 gun var.sali istenmeyen adet tarihimBenim de yumurtlama günümden beri akıntım var hep. Ama göğüs sızlaması falan hiç olmadı bu ay kuzum. Senin kaç vardı bata? Bende bu ay bebiş yok eminim
Belli olmaz kuzum.hic belirtisiz hamile olanlar var.ins bizde onlardan oluruz.bata 5 gun var.sali istenmeyen adet tarihim
Biz 1senedir deniyorz.gecen sene bi dusugum var sonra esim varikosel ameliyat oldu iyilesme surecindeyiz.siz nekdrdir istiyosunuzBenim de 26-27 günde bir oluyor; Salı ya da Çarşamba çok emin değiliminşallah belirtisiz hamile kalırız.
Siz ne zamandır deniyorsunuz canım?
Çok geçmiş olsun. Bizim de 6 ay oldu denemeye başlayalı. Hiç gebelik olmadıBiz 1senedir deniyorz.gecen sene bi dusugum var sonra esim varikosel ameliyat oldu iyilesme surecindeyiz.siz nekdrdir istiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?