AYnennnn... o konuda ustayız amaBenım 2.gün daha yok ama progestan vermedi doktor bana jele vermedi. Sadece folik asit ve estrofem kullanıyorum
Bakalım belirti olucak mı ama yine de kaptirmayalim belirtilere göre kendimizi bacim
Evet maalesef ne belirtiler yaşadım negatif çıktı bundan sonra kan da görmeden sevinmek flan yokAYnennnn... o konuda ustayız ama
Senin ilk aşılama mıydı canım ?Evet maalesef ne belirtiler yaşadım negatif çıktı bundan sonra kan da görmeden sevinmek flan yok
Evet bacimSenin ilk aşılama mıydı canım ?
Kızlar kimler yeni oldu asilama benim bugün 2.gunBenimde 5. Günüm kabızlık ve batma harici bi sorunum yok benimle birlikte aşılama yaptıran ablada ayni belirtiyi yaşıyor senin neyin var
Benimde 5. Günüm kabızlık ve batma harici bi sorunum yok benimle birlikte aşılama yaptıran ablada ayni belirtiyi yaşıyor senin neyin var
Tam olarak aynı durumdayımYoğun kabızlık yaşıyorum ve de göğüs hassasiyeti var progestandan kaynaklı da olabilir tabi bir de iştahım çoook kilo alabilrim( -)KK20:
Beklemek zoorBenim de 7. Günümbir meşgale bulmamız lazım böyle zaman geçmiyor. Alıp başımı gidesim var uzaklara
Benim de bugün 5. Günüm bende de kabızlık var ar ara batma da ilk 3 gün çok oldu şimdi bişey yok. İnşallah hayra alamet olsunBenimde 5. Günüm kabızlık ve batma harici bi sorunum yok benimle birlikte aşılama yaptıran ablada ayni belirtiyi yaşıyor senin neyin var
Benim6. Günüm yarin adet günüm dediler ki crinone jel adeti geciktiriyomus varmi oyle biseyBenim de bugün 5. Günüm bende de kabızlık var ar ara batma da ilk 3 gün çok oldu şimdi bişey yok. İnşallah hayra alamet olsun
Yoğun kabızlık yaşıyorum ve de göğüs hassasiyeti var progestandan kaynaklı da olabilir tabi bir de iştahım çoook kilo alabilrim( -)KK20:
Tam olarak aynı durumdayım
Yaakızlar bana asılamadan sonra hemsire kabız olma dediii hadi kayısı ananas falan yiyin
Iliskiye girmeyin sperm kalitesi düşer bize 3 gun iliski diyeti verdiler çünkü sayisi ve kalitesi dusuyor hergun oluncaKizlaaaar yarin asilama olucam ve en son 2 gün önce birliktelik oldu ve dikkat falan etmedik hanı hiç girmemiş sayıyorum . Aşılamadan önce iliski sartmi girmesek olma ihtimali yine de var mi ??
3 gün perhizi biliyorumda 3 gün önce de tam iliski oldu sayılmaz onu sordumIliskiye girmeyin sperm kalitesi düşer bize 3 gun iliski diyeti verdiler çünkü sayisi ve kalitesi dusuyor hergun olunca
Bilemiyorum benim bildigim en fazla 5 en az 2 gun olmasi lazim diye biliyorum ama sen bugun bence girme iliskiye3 gün perhizi biliyorumda 3 gün önce de tam iliski oldu sayılmaz onu sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?