2 gündür böyleyim circirda oldumOf of tamda rast gelmiş ya
Çabuk geçer ins ilaç kullanma dicem de çok kötüysen bir sor doktora istersen
Oww halsizlik çok zor hastayken ya2 gündür böyleyim circirda oldum
İlaç içmedim henüz . Ihlamur meyve falan geçiştiriyorum öyle ama çok kötü oldum bu gece , yarin sorucam doktora
Şimdiden umudum kalmadı bu hasta halimde vücudum güçsüzken nasıl tutunsun çocuk ben bile kendime tahammül edemiyorum suan yaOww halsizlik çok zor hastayken ya
Dinlen bebekim iyice
Nasıl 6. Günün ve yarın adet günün anlamadım canım. Çünkü ovulasyondan sonra aşılama yapılır ve adet de ovuasyondan 15 gün sonra hamilelik yoksa gelir. Dediğin jeli de maalesef bilmiyorum bana doktor ekstra hiçbir şey vermedi (progestan jeli dahil)Benim6. Günüm yarin adet günüm dediler ki crinone jel adeti geciktiriyomus varmi oyle bisey
Arkadaşlar konuyu dağıtıyorum dolunay var, sakin olalım, balık dolunayı...14 Eylül... Hadi izleyelim bakalım. Akışına bırakın. Ekim ayında belli olur nasılsa tüm sonuçlar en kötü... O değil de siz de üniversite sınavına girip de sonuç bekleyen ergenler gibi değil misiniz... acaba yerleştik mi açıkta mı kaldık. İnşallah herkes 1. Tercihine yerleşir, Boğaziçi İşletme
Kuzum ya düşünme öyle valla benimde içim yok hamile değilimdir falan diyor ama dilimde hep dua bir zamanı var ve o zaman geldiğinde hasta olsada olmasan da bebeğin seninle olurŞimdiden umudum kalmadı bu hasta halimde vücudum güçsüzken nasıl tutunsun çocuk ben bile kendime tahammül edemiyorum suan ya
İnsallah canimmmKuzum ya düşünme öyle valla benimde içim yok hamile değilimdir falan diyor ama dilimde hep dua bir zamanı var ve o zaman geldiğinde hasta olsada olmasan da bebeğin seninle olur
Hiç alakası yok hastalıklaKuzum ya düşünme öyle valla benimde içim yok hamile değilimdir falan diyor ama dilimde hep dua bir zamanı var ve o zaman geldiğinde hasta olsada olmasan da bebeğin seninle olur
Gercekten mi moralim çok çok bozuldu enerjim sıfır .Hiç alakası yok hastalıkla
Ben de hastaydım geçen sene ama tuttu hatta antibiyotiklik hasta idim.Gercekten mi moralim çok çok bozuldu enerjim sıfır .
Ay içime su serptinnBen de hastaydım geçen sene ama tuttu hatta antibiyotiklik hasta idim.
Ay içime su serptinn ♥ İlaç kullandın mi peki
Bende tiroid hastasıyım levotiron kullanıyorum 50mgBenim de çarpıntım var bugün azcık yorulsam hemen pıt pıt. Troid tsh değerime takıntıyım. Düşmiyor(((
Bende tiroid hastasıyım levotiron kullanıyorum 50mg
Sende mi asilama oldun canim ..
Ne zamandır ilaç kullaniyosun
Çokta yüksek değilmiş stresten de cikabiliyo canimEvet haşimatoyum kullanıyorum bir senedir... şu an en son 3,91 çıktı tsh moralim bozuldu 2,47 idi en son....
Merhaba hangi ilacı kullandınız neden geç büyüdü? Kaçıncı gün başladınız? Sürecinizi anlatabilir misiniz birazCanim benim yumurtam gec büyüdü 23. Gun buyudu adetime 6 gun kala asilama oldum duzenlu her ay oluyorum hemsire de hamileysen adet olmazsin dedi ama ilaclardan dolayi guvenemiyorum bu yuzden sali gunu kendi kontrolum var sonuca bakacaklar o güne kadar test yapmicam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?