Sende yada eşinde bir sıkıntı varmı peki cnaim
Benim tedavimden 6 adet aşılama ignesi kaldi fostimon 75 uygum fiyata verebilirim ihtiyaciniz olursa.Bn devlette yaptiriyorum ozellde en son 2750 ilaclar haric asilama
Tup bebbek 20bini buluyorms raporsuz
Raporun varsa yuzde 50 anlasmali kurumdan tam emin degilim
Benim rapirum yok devlette asilama ilaclar igneler dahil 1000 tele yi buldu
Tup bebek devlette raporsuz ilaclar haric martta 5bindi
Inşallah Rabbım hayırlısıyla bizlere bir ufaklık nasip etsinŞuan herhangi bi sıkıntımız yok canm normal görünüyor herşey sebepsiz infertilite diyorlar.
Geçen sene felan sıkıntılar yaşadık ama geçti yinede olmuyor, tutmuyor bebeğim olmuyir
Inşallah Rabbım hayırlısıyla bizlere bir ufaklık nasip etsin
Canım Meraba merka ettiğim konu aşılamadna sonra doktronuz ilişki önerdimi ve aşılama sürecinde Bi beslenme önerdi mi doktorunTeşekkür ederim canım darısı sizlere inşallahhh. Evet ilk aşılamamdı.
Ben bir kere yaptırdım şimdi ikinci olcak. Bende bu soruların cvbını çok merak ediyorum açıkçası. İlk aşılamada aşılamadan sonra 2 gün ilişki önerdi bize beslenme hakkıdna bişey söylemedi .İnternet araştırdım ilişki yok diyolar folik asit al diyolar bugün kontrole gidicem takrar sorucam bunları .Canım Meraba merka ettiğim konu aşılamadna sonra doktronuz ilişki önerdimi ve aşılama sürecinde Bi beslenme önerdi mi doktorun
Sorarsan bana da yazarmısın canm bnm de ilk aşılamam ol ak yarın doktora gtcem Bn de sorarım inşallh senin doktor ne diyecek merak ettmBen bir kere yaptırdım şimdi ikinci olcak. Bende bu soruların cvbını çok merak ediyorum açıkçası. İlk aşılamada aşılamadan sonra 2 gün ilişki önerdi bize beslenme hakkıdna bişey söylemedi .İnternet araştırdım ilişki yok diyolar folik asit al diyolar bugün kontrole gidicem takrar sorucam bunları .
gittim beslenme konusunda normal beslenebilirsin dedi. Bazı arkadaşlar jel falan kulannıyodu onuda sordum ilişki ve jel için yumurtanın ve bünyenin durumuna göre dedi canı. Sende sorunca yazarsın bakalım seninki ne dicekSorarsan bana da yazarmısın canm bnm de ilk aşılamam ol ak yarın doktora gtcem Bn de sorarım inşallh senin doktor ne diyecek merak ettm
Ay teşekkür ederm bnm de kontrol yarın inşallh gelişmiştir yumurtalarım Bn de sorup haberdar ederm seni canmgittim beslenme konusunda normal beslenebilirsin dedi. Bazı arkadaşlar jel falan kulannıyodu onuda sordum ilişki ve jel için yumurtanın ve bünyenin durumuna göre dedi canı. Sende sorunca yazarsın bakalım seninki ne dicek
Ay teşekkür ederm bnm de kontrol yarın inşallh gelişmiştir yumurtalarım Bn de sorup haberdar ederm seni canm
Hayr canm geçen ay iptal etti doktorum bu ay da cumartesi bakacak ona göre yapacak inşallhOldu mu aşılamanız?
Hayr canm geçen ay iptal etti doktorum bu ay da cumartesi bakacak ona göre yapacak inşallh
1 ay kadar oldu canm ama bnm olumsuz sonuçlandıNe yaptın canm oldu mu tekrar aşılama
1 ay kadar oldu canm ama bnm olumsuz sonuçlandı
Saol kuzum ya amin inşallh tez zamandaYaaNe diyim bilmiyorumki canm, hayırlısı olsun. Tez zamanda bizde kavuşalım kuzularımıza inşAllaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?