Ben doktoruma aşılamada şansımın ne kadar olduğunu sorduğumda bana her hastanın %25 şansı olduğunu söylemişti, bu arada eşiniz için keçiboynuzu kürünü bir araştırın istersiniz ibrahim saraçoğlunun kürü ben eşim için uyguluyordum bir de aktardan propolisli keçi boynuzu özü almıştık hergün aç karnına bir kaşık ondan tüketir, Benim eşimin sadece küçük derecede morfoloji sorunu vardı o da hrm vitaminle hemde sanırım keçi boynuzu sayesinde geçmişti. İnşallah ilk aşılamada güzel sonucu alırsınMerhaba benimde bat 09.09 ıns bende baslayacagım.. 4 yıl once cıkolata kıstınden laparoskopı oldum esimde sperm sayısı dusuklıgu vardı ılac ve vitamin kullanıyor bende ıse bir sıkıntı gormedıker... İlk asılama olacak ama tutma olasılığı nedir kızlar
Peki suan hamilemisinizBen doktoruma aşılamada şansımın ne kadar olduğunu sorduğumda bana her hastanın %25 şansı olduğunu söylemişti, bu arada eşiniz için keçiboynuzu kürünü bir araştırın istersiniz ibrahim saraçoğlunun kürü ben eşim için uyguluyordum bir de aktardan propolisli keçi boynuzu özü almıştık hergün aç karnına bir kaşık ondan tüketir, Benim eşimin sadece küçük derecede morfoloji sorunu vardı o da hrm vitaminle hemde sanırım keçi boynuzu sayesinde geçmişti. İnşallah ilk aşılamada güzel sonucu alırsın
Malesef hala hamile kalamadım yaklaşık 3 seneyi geçti, bir kez daha aşılama yaptırdım bugün 5. günüm beklemedeyim gerçi evde gebelik testi yaptım onlar pozitif ama büyük ihtimalle çatlatma iğnesinden kaynaklı, 29 ağustos test günümPeki suan hamilemisiniz
Bu ay catlamayi kaciracam cnku sehir disina gdiyorum. Asilama kalacaz onumuzdeki ay martta 450 gonalf kullandm 10 kg hariicnde bi sikinti yaratmadiÇiko kisti mağduru olarak pek bilgi toplayabildiğim konu göremedim, bugün itibari ile gonalf 450 ile aşılama serüvenim başladı, olmazsa tüp dedi Dr, varsa aşılama yapanlar, yapacaklar bilgi alışverişi sağlayalım, yoldaş olalım
Batım 13 Eylül
Aşılama ne kadar tüp bebek ne kadarBu ay catlamayi kaciracam cnku sehir disina gdiyorum. Asilama kalacaz onumuzdeki ay martta 450 gonalf kullandm 10 kg hariicnde bi sikinti yaratmaditup yapacaktk ama yine para ayiramadiiiikk asilamaya kaldik. Eylulde asilama gorunuyor bize de bat 10 u
Bn devlette yaptiriyorum ozellde en son 2750 ilaclar haric asilamaAşılama ne kadar tüp bebek ne kadar
İnş tutar canım aşılamaya sonuç alan çok az kişi var ya ondan umudum yok bizde de aynı durum çiko kistim var bide eşimde sanırım hareketlilik düşük bi ara öyle çıktı sonra düzeldi şimdi noldu bilmem yine test yapcaz ona daMerhaba benimde bat 09.09 ıns bende baslayacagım.. 4 yıl once cıkolata kıstınden laparoskopı oldum esimde sperm sayısı dusuklıgu vardı ılac ve vitamin kullanıyor bende ıse bir sıkıntı gormedıker... İlk asılama olacak ama tutma olasılığı nedir kızlar
Amin canım hepimiz için hayırlı olsun inş güzel sonuçlar alalım, senin batın kaçtıMerhaba, tedaviniz hayırlı olsun. Bana da bu ayın 17'sinde aşılama yapıldı şuan beklemedeyim 29 Ağustos test günü dedi doktor. Yaklaşık 3,5 senedir çocuk istiyorum, 2017 senesinde doğal yolla hamile kaldım 1 ay sonra kürtaj oldum bebeğim yaşamadığı için ondan sonra 1 sene kdar bekledik olmadı ardından 3 ay ilaç tedavisi 1 ay sadece çatlatma iğne tedavisi ve geçen sene sonunda iki kez aşılama tedavisi gördüm yine olmadı, bu sene geçtiğimiz mart ayında tüp bebek tedavisi gördüm pozitif sonuç aldım fakat sonucu öğrendikten birkaç gün sonra düşük yaptım ve baika doktora geçtim, şimdi tekrar aşılama yapıldı ama bu sefer daha çok umutluyum çünkü ilk yapılan aşılamalarda sadece klomen kullanmıştım bu aşılamada iğne ve hap kullandım daha sağlıklı daha kaliteli ve fazla yumurta oluşması için. eşimde bir problem yok bende sadece yumurta rezervim düşük ve başka tahliller sayesinde ortaya çıkan tiroid antikor değerim yüksrk çıktı, bu değerin yüksek olması yumurtalık rezervini düşürüp, infertiliteye ve düşüklere sebep oluyormuş şimdi bir yandan tiroid ilaçlarınıda kullanıyorum, bakalım hakkımızda hayırlısı, Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
10 kilo muBu ay catlamayi kaciracam cnku sehir disina gdiyorum. Asilama kalacaz onumuzdeki ay martta 450 gonalf kullandm 10 kg hariicnde bi sikinti yaratmaditup yapacaktk ama yine para ayiramadiiiikk asilamaya kaldik. Eylulde asilama gorunuyor bize de bat 10 u
Yaa nasıl iyi geldin anlatamam bende ikiz çok istiyorum, Allah bağışlasın yavrularınızı sizeÇikolata kistiyle ilk asilamada ikizlere hamileyimm
Benim de rahim filmi temiz çıktı hormonlar vs herşey temiz artık eşimden şüphelenmeye başladım bide kistim var çikolata ama sorun oluşturmuyo gibi emin değilimMerhaba, bende eylül de aşılama yaptıracam. 2 yıllık evliyim pko liyim. Bu ay rahim filmi çektırdım temiz çıktı doktor vakit kaybetmeden hemen aşılama dedi. Ilk defa olacağı için tedirginim biraz, kendiliğinden adet olmadigim için ilaç kullanıyorum şimdi, haftaya adet olunca gel dedi doktorum. Önceden yaptıraniniz var mi
Sagol canım amin olur inşallah neden olmasın iki ya da tek rabbim tez zamanda isteyen herkese versin de tanıdığim tanımadığım herkese dua ediyorumYaa nasıl iyi geldin anlatamam bende ikiz çok istiyorum, Allah bağışlasın yavrularınızı size
İnşallahAmin canım hepimiz için hayırlı olsun inş güzel sonuçlar alalım, senin batın kaçtı