30 sene de geçse beyaz beyaz belli olurdu. insallah annene çekmişsindir kız :) benim annemin çatlağı var. çatlayacaksa da oturup ağlamam ya napayım elimden bu kadarı geldi
Kizlar catlak olusmamasi yada daha dogrusu daha az olusmasi icin ne kullaniyorsunuz?hangi marka?birde ne zaman baslamak lazim?varmidir bir deadline yoksa 9 haftalikkende basliyabilirmiyiz

Kizlar catlak olusmamasi yada daha dogrusu daha az olusmasi icin ne kullaniyorsunuz?hangi marka?birde ne zaman baslamak lazim?varmidir bir deadline yoksa 9 haftalikkende basliyabilirmiyiz
Canım 12 den sonra.

Gözün aydın :) kese konumuna göre sağ da mıydı solda mı ? Benim kızım sağdaydı. Bu gebelikte solda. Kızlar Buda kız dedi ama ben erkek hissediyorum

Canım diğer topikte attığın resim sana aitse orda sağa yakındı tabi vajinalsa o ayrı

Canım diğer topikte attığın resim sana aitse orda sağa yakındı tabi vajinalsa o ayrı
Ypk kuzum aynı foto işte. Karından. Arkadaş öyle diyince buraya da atayım dedim. Bildiğin solda bebek. Kızımın usg sine bakıyorum oda en sağa yapışık. Tam tersi tarafta. Senin usg yi atsana bi 7 haftalık olanı

Canım kagıdı kendine tutman gerekmiyor mu ? Ben öyle biliyorum karşıdan bakıldığı için. Aman bilmiyorum ya :) tek bildiğim kızımınkiyle aynı değil :) belki bu da kız ama Başkan taraftan geliyor :)

ben henüz başlamadım bugün yarın başlıcam. halis zeytinyağı var bende organik onu fısfıslı şişeye koymayı düşünüyorum. belki içine badem yağı falan da karıştırabilirim

ben henüz başlamadım bugün yarın başlıcam. halis zeytinyağı var bende organik onu fısfıslı şişeye koymayı düşünüyorum. belki içine badem yağı falan da karıştırabilirim
Bende yvs yvs baslasam iyi olacak sanirim.karnim yavastan cikmaya basladi,Tsk ederim cvbin icin canim

Bak aynı doktor aynı makine bu da kızım 7+2 :) demek istediğim bu

Eklentiler

• image.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…