Ay ben 6 ay kullandım aşırı memnundum.hem sandalyeye de dönüşüyor sonrA. Oturtup mama da yedirdim sonrasında

Başın sağolsun cnm Allah bir daha yaşatmasın

Canim Allah sabir versin. Inşallah cabuk toparlanirsin. en kısa zamanda tekrar hamile kalirsin umarım.

At canım etiketle beni

Unutmadan aklima geldikce yaziyorum kizlar. Tekrar hemogram testleri istedi. Onlari yaptirdim ayni hastanede. Hemogram sonucuna gore demir hapi verecegim dedi. Dusukluk yoksa takviye vermeyecegim, gebelerin bu ilaclara bagli kalmasini istemiyorum dedi ve konuyu acti guzelce anlatti. C
Ilk 2 muayene ultrasonda 5 dk surup, 15 dakika falan anlatiyordu detayli bilgi veriyordu. Bugun ultrason epey uzun surdu cunku bebis yerinde duramadi olcu almakta zorlandi. Bugun ki bilgi alis verisi 15 dk, 10 15 dk falan da ultrason surdu canim.

[/QUOTE]

Valla bende yapamıyorum canım kaç gündür iyiydim bugün öğlen mide bulantısı başladı istifra ettim, hala devam ediyor tezgahta bulaşık duruyor. Eşim şimdi evde olsa derdim toplar mısın diye ama çalışıyor. Ben çok iş yapınca aşağıda baskı hissediyorum, devam edemiyorum

Ay ben 6 ay kullandım aşırı memnundum.hem sandalyeye de dönüşüyor sonrA. Oturtup mama da yedirdim sonrasında
Valla ben hic memnun kalmadim bir surude para vermistim oysaki.yandaki demirlere durmadan elleri çarpıyordu.oraya korunakli birsey takmalari gerekti halbuki.sandalye olarak kullanmak istesen kemeri cok zayif tutamiyordu bebegimi.cok minyon bi kizim var.4 ay 20 gunluk ama 5900 kilosu.boyu 62 cm.ona ragmen icine sigmiyordu.3 ay kullanilabilir ama sonrasi sıkıntı.zaten 3 aya gelinceye kadar icinde oyalamak zor.hic memnun kalmadım canim yari fiyatına sattim.icim yandı verdigim paraya.mama sandalyesi alacagim onun yerine.onerin varmi

At canım etiketle beni

son görüntü yok elimde yani cumartesi günü
diğerleri olurmu sonkini mi atayım sonda tam bir bebek gibi çünkü:):)

anladım o yüzden çok kıprak yani:)
detaylı ultrason çekildiğinde ozaman
benimde cumartesi günü bakalım hayırlsı herşey için..

duygu45 Allahim sabir versin. Guc kuvvet versin size. Kimimiz sevinirken, kimimiz uzuluyoruz. Hayat boyle. Rabbim nice saglikli sihhatli hamilelikler nasip etsin. Cennet kapisinda bekleyecek yavrulariniz sizi. (

Canım 6-7 hdftalık olsun

Kızlar 21 şubat perşembe günü A101 e ikea tipi mama sandalyesi gelecekmiş bilginize. Fiyatı uygundu 45 ti sanırım. Hem yer de kaplamıyor tavsiye ederim. Bende buyuk mama sandalyesi var çok hantal. Ama memnundum.

Ya kizlar ben en son 8.haftada gittim kontrole sonra doktor hastane degistirdim saglik sigortasi yaptirdik su demirhayatin ikican. 8 muaynne var simdi 10 haftaligim..o zaman doktor tsh bakalim demisti.yuksek degil ama sınira yakin dedi.. ben hastane degistirince tahlili yaptirmadim..devletede gitmedim.simdi acaba 12.haftayi beklesem mi yarin gitsem mi ? 1 ay icinde 2 kez gidince gerci kontrole giriyordu sanirim..yarin gidip bir de 12.haftada gitsem muayneden dusmez sanki..kan tahlillerinde bir sorun var mi onu da merak ediyorum ama bilemedim.. ne yapsam

Tuttu kuzum.. sagolasin.. ben de her belirti kizi gosteriyordu zaten. Sen de kiz demistin. Cok yuksek ihtimal doktor da kiz dedi. 9 gun sonra netlestiririz dedi. Ama kiz yani. Pipi yoktu :)))

Hadi canım tuttu mu gerçekten ozaman hemen atıyorum :):)

Kızlar 21 şubat perşembe günü A101 e ikea tipi mama sandalyesi gelecekmiş bilginize. Fiyatı uygundu 45 ti sanırım. Hem yer de kaplamıyor tavsiye ederim. Bende buyuk mama sandalyesi var çok hantal. Ama memnundum.
Ben de gördüm çok güzel ama almak için daha erken gibi geldi bana. İlerleyen aylarda inşallah yine gelir o zaman alırım

Tuttu kuzum.. sagolasin.. ben de her belirti kizi gosteriyordu zaten. Sen de kiz demistin. Cok yuksek ihtimal doktor da kiz dedi. 9 gun sonra netlestiririz dedi. Ama kiz yani. Pipi yoktu :)))
Sevindim kuzum inşallah bendede tutar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…