Bulantım olmasa kesin ben de alırdım. İstersen bi diyetisyene gidip liste al, belli bir liste olunca insan daha düzenli yiyor. Ben de aşırı karbonhidrata sardım şekerimi yükseltecek diye korkuyorum ama çoğu şeyi yiyemediğimden mecbur devamlı patates, makarna, pilav, ekmek, yoğurt vs.
Gittim canm diyetisyene aslında
Nrkwmlde ekmek hiç tüketmezdim günde 6 dilim ekmek yazdı
Bilmşyorum ekmek mi alıştım dicem de
Bi yolunu bulmam şart oldu
Miğde bulantınız yani çok hafif bi gebelik geçirdim onunda etkisi var sanırım :110:

Canlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz :nazar::KK200::KK200: 9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik :emir_bebek:Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar:dua:

Canlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz :nazar::KK200::KK200: 9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik :emir_bebek:Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar:dua:
yaaaa erkenden göstermiş cimcime :) maşallah canım, darısı bize:KK200:

Bizim eşler aynı demekki, benim eşim de 8.haftada cinsiyetini sordu doktora:KK48: biliyorsun çok zor hamile kaldım bebişim sağlıklı olsun yeter bana, ben kızı da çok severim erkeği de zaten ilk çocuk
Evet benimde eşim ısrarla sordu ama daha erken dedi dr benim içinde hiç fark etmiyor gerçekten zor geldi miniğim ablasına çok mutlu kızım hergün karnımı okaşayıp seviyor çok mutlu oluyorum. Bu bana yeter cinsiyetin pek önemi kalmıyor ama senin eşinde haklı baya zamandır bekliyorsunuz sabırsız olacak tabi :KK48:sağlıkla gelsinler

Maşallah Gözün aydın canım :KK54:

Ay tüylerim diken diken oldu Rabbim esirgesin maşallah

Bitiyor bitiyor yani azalıyor en azından bu haftalar. Ben rahat yiyorum artık yatmıyorum bile. Akşam saatleri işte biraz bulanıyo o kdr. Sabret kuzum :)
Benim de cuma doktor kontrolüm özledim bebiktoyu
Caniiim aynen bende bu haftaya kadar hep yatiyodum kendimi ordan oraya atiyodumm ama hem yatmiyorum hem gucum varr tansiyonum da duzeldi bulantida bi aksam ustu vuruyo bi gece yatmadan vuruyo:KK16: az once size bunu yazdim sonra bi bulanti girdi cikariyodum nerdeysee diyorum ki cocugum cok akilli olcak annesi telaslandigi an kendini hissettiriyoo :halay:

Canım allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah güzel haberlerde darısı başımıza. Belirtiler de kız mı diyordu sana?

Arkadaşlar tsh'ı yüksek çıkıp Euthyrox kullanan var mı? Benim 3,5 ama kadın doğum doktorum normal diyor, bu hafta içinde bir endokrin uzmanına danışacağım.

Benim 3.17 çıkmış doktorum aradı. Dahiliye uzmanına git ilaca başlamalısın dedi. Gittiğim doktor da evet bu değere ilaç kullanmalısın dedi. En düşük den başladık. Bitince ilaç tekrar bakılacak değere. Geçmiş olsun...

Gunaydin kizlarr :KK200::anneadayı:
Benim bulantilar gercekten bitti sanirim hem telas yapiyorum hem cuma gunune kadar beklemeliyim diyorum :KK42:

Biranda mi kesildi bulantı? Çok var mıydı? Benim hala bulantim çok her gece uyuyum geçsin diye yatıyorum kalkıyorum aynı biraz azalsa ah

Yaaaaaaa ben onu yerimmmmmm nasil sevindimmmm :anne: oy kuzuuuuu:KK200: seninde ilkti dimi..Allahim hayirlisini versin ama nasil kziim olsun istiyorum:KK200:

kızlar her insanın kapasitesi farklıdır, soğukkanlılığı da farklıdır. kimi pimpiriklidir kimi dünya yansa umrunda olmaz. ama 2 tutam maydanozdan çocuk düşmeyeceğini bilmek gerekir. çamaşır suyu hep zararlı keşke hiç kullanmasak sadece hamile olduğumuz için değil. ben ağır sözler söylemek istemem, ama pimpirikli olanlar olmayanlara “ne kadar genişsin” ithamında bulunmasa keske. herkes kendini nasıl rahat ve iyi hissediyorsa öyle yapsın. ama bebeklerimiz en güvenli yerde rahat olalım❤️

illaki öyle ben kimseye laf etmedim de nedense
çok büyük laf edilmiş gibi anlaşıldı ben gördüklerimden örnek
verdim bazılarının gereksiz fazla nazlanıcam diye yaptığını söyledim
illaki insanın başına hamilelik kaç kere geliyor yaptığını yapıcan gerekirse
normalde anlayışsız olan yardm etmeyen kocanın burnundan getiricen
damacana tabi kaldırma halıyı kaldırıp çırpma dolapları koltukları çekme yada kaldırma
yükseğe uzanma yoruldukça yat dinlen yavaş yavaş yap işlerini canım şunu çekti de herşeyi aldır
kocana ama bulaşık makinesine bulaşık atmakla masaya tabak koymakla yada bir tutam maydanoz yemekle
hiç birşey olmaz olucağı varsada yatarken de olur tuvalete gittiğinde de olur.

Evet malesef sürekli yatıyorum
Hareket çok az
Önceden 5 düşüğüm olduğu için
Normal üstü korkularım var
Sanırım ondan oldu:KK43:

canım yatsan da bulantın yada kusman yok mu
yemek yiyebiliyomusun eğer bunlar yoksa yemen içmen rahatsa
yatman da gerekiyorsa sanırım dikkat etmelisin daha 10. hafta
sonuna kadar evet çok çıkabilir ben aksine kilo kaybettiğim için 6 kilo falan
şuan almak için çabalıyorum 1 ayda 1 kilo almışım.

ay ne güzel gözünüz aydın rabbim bana da nasip etsin inşallah kız.
ne kadar erken çıkmış ayrıca bana 1 ay sonra belli olur dedi.

Tebrik ederim. Ne güzel , ne mutlu haber. İnşallah kucağına almak nasip olsun. cinsiyet konusunda tahminlerin varmıydı? Merak ettim...

Biranda mi kesildi bulantı? Çok var mıydı? Benim hala bulantim çok her gece uyuyum geçsin diye yatıyorum kalkıyorum aynı biraz azalsa ah
Yani soyle oldu cnm sabahlari cok kotu oluyodum surekli oguruyodum kusunca da hemen bi rahatlama olmuyodu kramp olarak devam ediyodu gun boyu bulaniyodum pek bisey yiyemiyodum tansiyonum dusuyodu surekli yatiyodumm ama 9+5 de sabah iyiydim gun icinde de iyi oldum aksam ustu bulandi biraz oncekilere nispeten hafiftii ertesi gun daha da azaldi suan da sabah biraz oluyo cok cok az aksama dogruda birazz gece de biraz ama hani varla yok arasi kendini cok hissettiren turden degil. Ve sunu da soyleyeyim 9+3 ve 4 sanirim en kotu gunlerimdendiii o kadar kotuyken birden iyi olmak korkuttu beni :olamaz:

yaaaa erkenden göstermiş cimcime :) maşallah canım, darısı bize:KK200:

Maşallah Gözün aydın canım :KK54:

Ay tüylerim diken diken oldu Rabbim esirgesin maşallah

Canım allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah güzel haberlerde darısı başımıza. Belirtiler de kız mı diyordu sana?

Yaaaaaaa ben onu yerimmmmmm nasil sevindimmmm :anne: oy kuzuuuuu:KK200: seninde ilkti dimi..Allahim hayirlisini versin ama nasil kziim olsun istiyorum:KK200:
Allah razi olsun teyzeleri. Allahim sizin de gonlunuze gore versin. Cin, rus takvimi, kese tipi, anane yontemlerinin hepsi kiz cikmisti. Bugun de cok yuksek ihtimal kiz oldugunu soyledi doktorumuz. Gonlume gore verdi. Bin sukur... Sizler de guzel haberlerle gelin insallah. Ayyy cok buyumus inanamadim ya. Bildigin insan olmus yavrum. Kolu bacagi upuzun. Babamiz uzun ona benzeyecek galiba

Kesinlikle katılıyorum canım, arkadaşımız ne güzel iyi bir hamilelik geçiriyor demekki maşallah :nazar: sanırım ondan bizi anlayamıyor olabilir. Benim bulantılarım o kadar kötüleşti ki namazı bile ayakta kılamaz oldum eğilip doğruldukça istifra ediyorum. Kaldık ki bulaşık makinesi, buzdolabı mutfakta kabusum oldu :KK43: yaklaşık 2 haftadır azıcık yiyorum, yediğim 1 saat sonra gidiyor, sırf yediklerim midemde kalsın besinsiz kalmayayım diye mecburen biblo gibi oturuyorum evde. yine de başka yapacak kimsem olmadığı için mecbur kahvaltı-yemek ben hazırlıyorum, ayaktan yapılabilecek ev işlerini ben yapıyorum. Eşim sağolsun bulaşık, süpürge gibi işleri hallediyor. Zaten hayat müşterek normalde de eşlerin o kadar yardımı olmalı zaten. Hep diyorum çocuğu olup da benim kadar bulantısı olanların Allah yardımcısı olsun...[/QUOTE]
Amiiiiin Rabbim hepimizin yardimcisi olsun Ben de cok fenayim bulanti hapi kullaniuor musun

Benim annemin çok fazla çatlağı var , ilk gebeligim 7 yıl önceydi. Oğlum 4 kilo doğdu. Ben yaklaşık 18 kilo aldım. Karnım devasa sisti. Sadece lierac kullandım. 4. Ayin sonunda başladım. Doğuma kadar kullandım. Ve birt ek catlagim yok. Hic doğum yapmamışım gibi. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama fiyat çok artmış :KK43:

Hamileliğin boyunca 6.5 kg aldım vücudum hiç kilo almadı sadece karnım vardi oda oyle çok büyük değildi 34+6 doğdu kizim 2200 biraz daha dursa alirdim 1-2 kg daha , hamileliğinin 5. Ayında sanirim basladim lierac artik kakao yağları ekstra yağlar her gün aksatmadan masaj şeklinde uyguladık malesef gobegim catladi asiri degil ama var ustelik kucucuk karnimla onca yaga kreme ragmen, kuzenim 35 kg aldı 4.300 dogdu hiç krem yağ kullanmadı 1 tane çatlak yok bu iş genetik şans sanirim

Caniim gozun aydin grubumuzun ilk ogreneni oldun :super::KK9: Rabbim hayirlisiyla sagliklica bir avazda kucagina almayi nasip etsin. :nazar::KK200::anneadayı:
Suan tam kac arti kacsin canim

Back