tamamen yanlış anlaşılma ya bu kadar alıngan olmayalım kızlar :) nasipse uzun süre burdayız hamilelik, doğum, bebek tüm süreçte bi sürü soru sorucazillaki öyle ben kimseye laf etmedim de nedense
çok büyük laf edilmiş gibi anlaşıldı ben gördüklerimden örnek
verdim bazılarının gereksiz fazla nazlanıcam diye yaptığını söyledim
illaki insanın başına hamilelik kaç kere geliyor yaptığını yapıcan gerekirse
normalde anlayışsız olan yardm etmeyen kocanın burnundan getiricen
damacana tabi kaldırma halıyı kaldırıp çırpma dolapları koltukları çekme yada kaldırma
yükseğe uzanma yoruldukça yat dinlen yavaş yavaş yap işlerini canım şunu çekti de herşeyi aldır
kocana ama bulaşık makinesine bulaşık atmakla masaya tabak koymakla yada bir tutam maydanoz yemekle
hiç birşey olmaz olucağı varsada yatarken de olur tuvalete gittiğinde de olur.
canım yatsan da bulantın yada kusman yok mu
yemek yiyebiliyomusun eğer bunlar yoksa yemen içmen rahatsa
yatman da gerekiyorsa sanırım dikkat etmelisin daha 10. hafta
sonuna kadar evet çok çıkabilir ben aksine kilo kaybettiğim için 6 kilo falan
şuan almak için çabalıyorum 1 ayda 1 kilo almışım.
ay ne güzel gözünüz aydın rabbim bana da nasip etsin inşallah kız.
ne kadar erken çıkmış ayrıca bana 1 ay sonra belli olur dedi.
Yani soyle oldu cnm sabahlari cok kotu oluyodum surekli oguruyodum kusunca da hemen bi rahatlama olmuyodu kramp olarak devam ediyodu gun boyu bulaniyodum pek bisey yiyemiyodum tansiyonum dusuyodu surekli yatiyodumm ama 9+5 de sabah iyiydim gun icinde de iyi oldum aksam ustu bulandi biraz oncekilere nispeten hafiftii ertesi gun daha da azaldi suan da sabah biraz oluyo cok cok az aksama dogruda birazz gece de biraz ama hani varla yok arasi kendini cok hissettiren turden degil. Ve sunu da soyleyeyim 9+3 ve 4 sanirim en kotu gunlerimdendiii o kadar kotuyken birden iyi olmak korkuttu beni
Hamileliğin boyunca 6.5 kg aldım vücudum hiç kilo almadı sadece karnım vardi oda oyle çok büyük değildi 34+6 doğdu kizim 2200 biraz daha dursa alirdim 1-2 kg daha , hamileliğinin 5. Ayında sanirim basladim lierac artik kakao yağları ekstra yağlar her gün aksatmadan masaj şeklinde uyguladık malesef gobegim catladi asiri degil ama var ustelik kucucuk karnimla onca yaga kreme ragmen, kuzenim 35 kg aldı 4.300 dogdu hiç krem yağ kullanmadı 1 tane çatlak yok bu iş genetik şans sanirim
Ayyy ne güzel ya maşallah Allah razi olsun teyzeleri. Allahim sizin de gonlunuze gore versin. Cin, rus takvimi, kese tipi, anane yontemlerinin hepsi kiz cikmisti. Bugun de cok yuksek ihtimal kiz oldugunu soyledi doktorumuz. Gonlume gore verdi. Bin sukur... Sizler de guzel haberlerle gelin insallah. Ayyy cok buyumus inanamadim ya. Bildigin insan olmus yavrum. Kolu bacagi upuzun. Babamiz uzun ona benzeyecek galiba
tamamen yanlış anlaşılma ya bu kadar alıngan olmayalım kızlar :) nasipse uzun süre burdayız hamilelik, doğum, bebek tüm süreçte bi sürü soru sorucaz
Amiiiiin Rabbim hepimizin yardimcisi olsun Ben de cok fenayim bulanti hapi kullaniuor musun[/QUOTE]Kesinlikle katılıyorum canım, arkadaşımız ne güzel iyi bir hamilelik geçiriyor demekki maşallahsanırım ondan bizi anlayamıyor olabilir. Benim bulantılarım o kadar kötüleşti ki namazı bile ayakta kılamaz oldum eğilip doğruldukça istifra ediyorum. Kaldık ki bulaşık makinesi, buzdolabı mutfakta kabusum oldu yaklaşık 2 haftadır azıcık yiyorum, yediğim 1 saat sonra gidiyor, sırf yediklerim midemde kalsın besinsiz kalmayayım diye mecburen biblo gibi oturuyorum evde. yine de başka yapacak kimsem olmadığı için mecbur kahvaltı-yemek ben hazırlıyorum, ayaktan yapılabilecek ev işlerini ben yapıyorum. Eşim sağolsun bulaşık, süpürge gibi işleri hallediyor. Zaten hayat müşterek normalde de eşlerin o kadar yardımı olmalı zaten. Hep diyorum çocuğu olup da benim kadar bulantısı olanların Allah yardımcısı olsun...
Benim eşim de öyle sürekli oğlum diye seviyor tüm planlarını da erkeğe göre yapıyorYaa ben cok merak ediyorum :) esim erkek ben kız diyorum.evde oglum diye seviyo beni de alistirdi :) saglikla gelsinler yeter ki..
Peki hem oto koltuğu hem ama kucağı olanlardan almak mantıklı mı?Kizlar ana kucagi alırsanız eğer bebis dogdugunda,tiny love almayin benden tavsiye.zaten ilk 3 ay ana kucaginda durma sureleri 5 dkyi gecmiyor.ve 3 aydan sonra içine sığmıyor.benim kizim cok minyon olmasina ragmen sığmadı.dunya kadar para vermistim.350 ye sattım.bos yere para vermeyin derim
Ev tipi ana kucağı almayin da,hangisini alırsanız alın.o hem oto koltugu hem anakucagi daha kullanisli.zaten bebek en az 3 aylik olmadan bebek arabasına bindiremiyorsun cok küçük oluyor.o anakucagi iyi oluyor bir yere giderken de,evin icinde otururkendePeki hem oto koltuğu hem ama kucağı olanlardan almak mantıklı mı?
Bu grupta çok gerginlik oluyor herkes hamile diye sanıyorumKızlarrrr gene mi gerginlik yahu bi sakin :)
Hamileliği hastalık olarak görmüyorum hatta şükür sıkıntımda pek yok ama eşim cokta güzel sımartıyor kahvaltımdan aksam yemegime
Nazsa naz alan razı veren razı :)
Temizlik zaten yardımcı geliyor gelmediginde de yine eşim devrede ne yapayım zorla elinden alıp ben mi yapayım diyim :)
Her evliliğin her eşin dinamiği farklı karakterlerimizinde oldugu gibi
Ben tadını cıkarıyorum bugünlerin :)
YaaaCanlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar
Hormonlar hormonlar :)Bu grupta çok gerginlik oluyor herkes hamile diye sanıyorumaslında gerek yok halbuki herkesin görüşü farkliii farkliliklarimizla güzeliz zaten
Maşallah maşallah :)Allah razi olsun teyzeleri. Allahim sizin de gonlunuze gore versin. Cin, rus takvimi, kese tipi, anane yontemlerinin hepsi kiz cikmisti. Bugun de cok yuksek ihtimal kiz oldugunu soyledi doktorumuz. Gonlume gore verdi. Bin sukur... Sizler de guzel haberlerle gelin insallah. Ayyy cok buyumus inanamadim ya. Bildigin insan olmus yavrum. Kolu bacagi upuzun. Babamiz uzun ona benzeyecek galiba
Yaa ne guzell erkenden belli etmis kiz çok sevindim sağlıkla kucağınıza da alın inşallah darısı bizeCanlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar
Babasiyla yasayamadiklarini yasayacakmis ogluyla :) onunda hayalleri bambaska..bende karsidaki avmye bakip buyu kizim babani batiralim diyorum hahahahBenim eşim de öyle sürekli oğlum diye seviyor tüm planlarını da erkeğe göre yapıyorbenim için farketmez daha ilk sonuçta ama gönlümden geçen kız tabiki yine de sağlıklı olması en önemlisi
oyyy kıyamam ben onaAslında alınganlıktan ziyade zaten ( en azından ben) kendimi çok kötü hissediyorum ben, birşey yapamıyorum , oğlumla yeterince ilgilenemiyorum , kendimden sıkıldım resmen,sürekli midesi bulanan, yorulan bi tip, dün oğlumu okuldan almaya gittim bana ilk sorduğu anneciğim kendini artık iyi mi hissediyorsun oldu, öyle üzüldüm ki halbuki ilk hamileliğim böyle değildi çok rahat geçti, velhasıl kelam ; biz kendimizi yeterince kötü hissettiğimiz için sanırım tepkilerimiz. Yazmıyorum ama okuyorum her yaZılanı , cinsiyeti öğrenen arkadaşım hayırlı olsun , gözlerim doldu okuyunca nedense
Allahım çok sevindim darısı başımıza inşallah ne kadar erken öğrenmişsiniz öyle bana hep 16. Hafta dediler siz bana ışık oldunuz tam kaç günlüktü bebişinizCanlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar
Aynen öyle ikisi de ayrı güzelBabasiyla yasayamadiklarini yasayacakmis ogluyla :) onunda hayalleri bambaska..bende karsidaki avmye bakip buyu kizim babani batiralim diyorum hahahahhayirlisi olsun ikisininde guzelligi bambaska erkek olursa da anneci olur bana agzini acamazsin diyorum hahahah ilk andan itibaren belli aslinda ne ilginc..ben test yapmadan once kiz gordum ruyamda o yuzde merak icindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?