tamamen yanlış anlaşılma ya bu kadar alıngan olmayalım kızlar :) nasipse uzun süre burdayız hamilelik, doğum, bebek tüm süreçte bi sürü soru sorucaz

12. Haftada azalıyor genelde diyorlar sizinde öyledir mutlaka darısı bize olsun

Olabilir tabi.

Ayyy ne güzel ya maşallah darısı başımıza

tamamen yanlış anlaşılma ya bu kadar alıngan olmayalım kızlar :) nasipse uzun süre burdayız hamilelik, doğum, bebek tüm süreçte bi sürü soru sorucaz

yani kesinlikle öyle ben herkes için demedim zaten
ben ilk gebeliğimde dış gebelikti ve ameliyat oldum
sonra 7 ay falan korundum sonra istedik 8 ay boyunca olmadı
çok üzüldüm olmaz diye olmayacak diye sonra rabbim verdi çok şükür
eşim fenaydı hiç biyere göndermek istemedi bişey olur diye düşer falan sa
bidaha olmazsa diye he ozamanlar kayınvalidemle sorunlarımız vardı stres
içindeydim annem uzak benim herşeyi mi kendim yapıyodum eşim yardım ediyodu tabikide
ama erkeğin yapabilicekleri de belli çok şükür hiç de bişey olmadı şimdi 2.gebeliğim kayınvalidem
üzerime titrer yemeklerimi yapar evimi temizler aksine ben daha rahatım şuan çevremde çok var kötü gebelik yaşayan
aklıma kötü şeylerde geliyor çoğu zaman ama veren rabbim veriyor.
ama normaldir hormonlar alınganlık yanlış anlaşılma oluyor.

Amiiiiin Rabbim hepimizin yardimcisi olsun Ben de cok fenayim bulanti hapi kullaniuor musun[/QUOTE]
Yok doktor vermedi. Bir de 9.haftaya kadar daha iyiydim o yüzden ilaçsız idare ederim diye istememiştim. Ama 9.hafta çok fena vurdu. Akşam yarım kase yoğurda 1 dilim ekmek doğrayıp yiyebildim o da uzun kalmadı midemde yarın 10.hafta olcam inşallah artık azalmaya başlar.

Sürekli bunları yazıp sizleri bunalttıysam nolur kusuruma bakmayın ben büyük konuştum sanırım. Çok zor hamile kaldığım için bulantım olsa da gıkımı çıkartmayacağım demiştim, bu sözümden dolayı imtihan oluyorum sanki

Kizlar ana kucagi alırsanız eğer bebis dogdugunda,tiny love almayin benden tavsiye.zaten ilk 3 ay ana kucaginda durma sureleri 5 dkyi gecmiyor.ve 3 aydan sonra içine sığmıyor.benim kizim cok minyon olmasina ragmen sığmadı.dunya kadar para vermistim.350 ye sattım.bos yere para vermeyin derim

Yaa ben cok merak ediyorum :) esim erkek ben kız diyorum.evde oglum diye seviyo beni de alistirdi :) saglikla gelsinler yeter ki..
Benim eşim de öyle sürekli oğlum diye seviyor tüm planlarını da erkeğe göre yapıyor benim için farketmez daha ilk sonuçta ama gönlümden geçen kız tabiki yine de sağlıklı olması en önemlisi

Peki hem oto koltuğu hem ama kucağı olanlardan almak mantıklı mı?

Peki hem oto koltuğu hem ama kucağı olanlardan almak mantıklı mı?
Ev tipi ana kucağı almayin da,hangisini alırsanız alın.o hem oto koltugu hem anakucagi daha kullanisli.zaten bebek en az 3 aylik olmadan bebek arabasına bindiremiyorsun cok küçük oluyor.o anakucagi iyi oluyor bir yere giderken de,evin icinde otururkende

Bu grupta çok gerginlik oluyor herkes hamile diye sanıyorum aslında gerek yok halbuki herkesin görüşü farkliii farkliliklarimizla güzeliz zaten

Yaaa ilk cinsiyet haberi sizden geldi. Sağlıkla doğsun kuzucuk ins. Ama en çok ense kalınlığının normal çıkmasına sevindim. Sağlıkla kucağımiza da alalim ins

Maşallah maşallah :)
9 gün sonra ikili testin sonucu icinmi cagırdı

Yaa ne guzell erkenden belli etmis kiz çok sevindim sağlıkla kucağınıza da alın inşallah darısı bize

Aslında alınganlıktan ziyade zaten ( en azından ben) kendimi çok kötü hissediyorum ben, birşey yapamıyorum , oğlumla yeterince ilgilenemiyorum , kendimden sıkıldım resmen,sürekli midesi bulanan, yorulan bi tip, dün oğlumu okuldan almaya gittim bana ilk sorduğu anneciğim kendini artık iyi mi hissediyorsun oldu, öyle üzüldüm ki halbuki ilk hamileliğim böyle değildi çok rahat geçti, velhasıl kelam ; biz kendimizi yeterince kötü hissettiğimiz için sanırım tepkilerimiz. Yazmıyorum ama okuyorum her yaZılanı , cinsiyeti öğrenen arkadaşım hayırlı olsun , gözlerim doldu okuyunca nedense

Babasiyla yasayamadiklarini yasayacakmis ogluyla :) onunda hayalleri bambaska..bende karsidaki avmye bakip buyu kizim babani batiralim diyorum hahahah hayirlisi olsun ikisininde guzelligi bambaska erkek olursa da anneci olur bana agzini acamazsin diyorum hahahah ilk andan itibaren belli aslinda ne ilginc..ben test yapmadan once kiz gordum ruyamda o yuzde merak icindeyim

oyyy kıyamam ben ona
evet evet, kendinizi iyi hissetmediğinizden ötürü

Allahım çok sevindim darısı başımıza inşallah ne kadar erken öğrenmişsiniz öyle bana hep 16. Hafta dediler siz bana ışık oldunuz tam kaç günlüktü bebişiniz

Aynen öyle ikisi de ayrı güzel hep merak işte insan merak ediyor başka bi şey değil. Keşke o ilk andan itibaren bilebilsek. Bizimki de bana kız sana benzer senin gibi bi taneyle daha uğraşamam diyor hahahahah adamım nasıl psikolojisini bozmussam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…