Gittim canm diyetisyene aslındaBulantım olmasa kesin ben de alırdım. İstersen bi diyetisyene gidip liste al, belli bir liste olunca insan daha düzenli yiyor. Ben de aşırı karbonhidrata sardım şekerimi yükseltecek diye korkuyorum ama çoğu şeyi yiyemediğimden mecbur devamlı patates, makarna, pilav, ekmek, yoğurt vs.
Maşallah hep sağlıklı olsunlar . Eşimin kendince yorumu böyleydi bir kızı var oğlu olsun istiyor:)Masallah onu bile biliyormus :) oyle mi oluyomus benimki de at kosturuyordu da.duyunca beni bir gulme aldi :)
yaaaa erkenden göstermiş cimcime :) maşallah canım, darısı bizeCanlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar
Evet benimde eşim ısrarla sordu ama daha erken dedi dr benim içinde hiç fark etmiyor gerçekten zor geldi miniğim ablasına çok mutlu kızım hergün karnımı okaşayıp seviyor çok mutlu oluyorum. Bu bana yeter cinsiyetin pek önemi kalmıyor ama senin eşinde haklı baya zamandır bekliyorsunuz sabırsız olacak tabiBizim eşler aynı demekki, benim eşim de 8.haftada cinsiyetini sordu doktorabiliyorsun çok zor hamile kaldım bebişim sağlıklı olsun yeter bana, ben kızı da çok severim erkeği de zaten ilk çocuk
Maşallah Gözün aydın canımCanlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar
Ay tüylerim diken diken oldu Rabbim esirgesin maşallahCanlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar
Caniiim aynen bende bu haftaya kadar hep yatiyodum kendimi ordan oraya atiyodumm ama hem yatmiyorum hem gucum varr tansiyonum da duzeldi bulantida bi aksam ustu vuruyo bi gece yatmadan vuruyoBitiyor bitiyor yani azalıyor en azından bu haftalar. Ben rahat yiyorum artık yatmıyorum bile. Akşam saatleri işte biraz bulanıyo o kdr. Sabret kuzum :)
Benim de cuma doktor kontrolüm özledim bebiktoyu
Canım allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah güzel haberlerde darısı başımıza. Belirtiler de kız mı diyordu sana?Canlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar
Arkadaşlar tsh'ı yüksek çıkıp Euthyrox kullanan var mı? Benim 3,5 ama kadın doğum doktorum normal diyor, bu hafta içinde bir endokrin uzmanına danışacağım.
Gunaydin kizlarr
Benim bulantilar gercekten bitti sanirim hem telas yapiyorum hem cuma gunune kadar beklemeliyim diyorum
Yaaaaaaa ben onu yerimmmmmm nasil sevindimmmmCanlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar
kızlar her insanın kapasitesi farklıdır, soğukkanlılığı da farklıdır. kimi pimpiriklidir kimi dünya yansa umrunda olmaz. ama 2 tutam maydanozdan çocuk düşmeyeceğini bilmek gerekir. çamaşır suyu hep zararlı keşke hiç kullanmasak sadece hamile olduğumuz için değil. ben ağır sözler söylemek istemem, ama pimpirikli olanlar olmayanlara “ne kadar genişsin” ithamında bulunmasa keske. herkes kendini nasıl rahat ve iyi hissediyorsa öyle yapsın. ama bebeklerimiz en güvenli yerde rahat olalım
Evet malesef sürekli yatıyorum
Hareket çok az
Önceden 5 düşüğüm olduğu için
Normal üstü korkularım var
Sanırım ondan oldu
Canlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar
Canlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar
Yani soyle oldu cnm sabahlari cok kotu oluyodum surekli oguruyodum kusunca da hemen bi rahatlama olmuyodu kramp olarak devam ediyodu gun boyu bulaniyodum pek bisey yiyemiyodum tansiyonum dusuyodu surekli yatiyodumm ama 9+5 de sabah iyiydim gun icinde de iyi oldum aksam ustu bulandi biraz oncekilere nispeten hafiftii ertesi gun daha da azaldi suan da sabah biraz oluyo cok cok az aksama dogruda birazz gece de biraz ama hani varla yok arasi kendini cok hissettiren turden degil. Ve sunu da soyleyeyim 9+3 ve 4 sanirim en kotu gunlerimdendiii o kadar kotuyken birden iyi olmak korkuttu beniBiranda mi kesildi bulantı? Çok var mıydı? Benim hala bulantim çok her gece uyuyum geçsin diye yatıyorum kalkıyorum aynı biraz azalsa ah
yaaaa erkenden göstermiş cimcime :) maşallah canım, darısı bize
Maşallah Gözün aydın canım
Ay tüylerim diken diken oldu Rabbim esirgesin maşallah
Canım allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah güzel haberlerde darısı başımıza. Belirtiler de kız mı diyordu sana?
Allah razi olsun teyzeleri. Allahim sizin de gonlunuze gore versin. Cin, rus takvimi, kese tipi, anane yontemlerinin hepsi kiz cikmisti. Bugun de cok yuksek ihtimal kiz oldugunu soyledi doktorumuz. Gonlume gore verdi. Bin sukur... Sizler de guzel haberlerle gelin insallah. Ayyy cok buyumus inanamadim ya. Bildigin insan olmus yavrum. Kolu bacagi upuzun. Babamiz uzun ona benzeyecek galibaYaaaaaaa ben onu yerimmmmmm nasil sevindimmmmoy kuzuuuuu seninde ilkti dimi..Allahim hayirlisini versin ama nasil kziim olsun istiyorum
Benim annemin çok fazla çatlağı var , ilk gebeligim 7 yıl önceydi. Oğlum 4 kilo doğdu. Ben yaklaşık 18 kilo aldım. Karnım devasa sisti. Sadece lierac kullandım. 4. Ayin sonunda başladım. Doğuma kadar kullandım. Ve birt ek catlagim yok. Hic doğum yapmamışım gibi. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama fiyat çok artmış
Caniim gozun aydin grubumuzun ilk ogreneni oldunCanlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?