- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
[/QUOTE]Size naz gibi görünenler acaba baskalari icin büyük sıkınti olabilir mi? Evet bende kaldirmadim dmaacanayi su geldi bekledi aksama kadar esim kaldirdi,gecen lavabolar yikancakti camasir suyu dokunur diye esim yapti evet yemek yapamadim haftasonu sagolsun yatak dosek yatarken yemek yapti...Allahta razi olsun..iyikende ben yapiyorum cunku..kahvaltisinda yemegine eksik etmedim..es bugunler icin bana göre.kimsenin nasil aci sanci cektigini bilmeden naz niyaz dememelisiniz..biblo gibi durun demiyor kimse ama sahsen kendimi yorma taraftari degilim ilk bebegim..annemin ilk torunu o bile acar agir kaldirma der sakın uzanma der..ever kolay kolay dusmeyecegini biliyorm tutundugunda ama bu da bizim gibilerin dusunceleri.sakiniyoruz neden bu birilerini rahatsiz ediyor bende bunu anlamiyorum.siz cok iyi hamilelik geciriyor olabilirsiniz sahsen en son yapacagim seydir hali yikamak.evi de elimden geldigince temizlerim..temizlik yapicam diye bu halde neden yorar bir insan kendini? Bu tarz yorumlara insanlarin hayatini elestirenlere ve herkesin kendisi gibi olmasini bekleyenlerin yorumlarina tahamul edemiyorum..siz yıkayin halinizi ama sakınana da laf soylemeyin...keske esinize de ögretsenizde biraz sizinde nazlanmaya vaktiniz olsa inanin yükünüz azalir..hayat böyle tek basina mücadeleyle cekilmiyor cunku
Kesinlikle katılıyorum canım, arkadaşımız ne güzel iyi bir hamilelik geçiriyor demekki maşallah
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)