[/QUOTE]Size naz gibi görünenler acaba baskalari icin büyük sıkınti olabilir mi? Evet bende kaldirmadim dmaacanayi su geldi bekledi aksama kadar esim kaldirdi,gecen lavabolar yikancakti camasir suyu dokunur diye esim yapti evet yemek yapamadim haftasonu sagolsun yatak dosek yatarken yemek yapti...Allahta razi olsun..iyikende ben yapiyorum cunku..kahvaltisinda yemegine eksik etmedim..es bugunler icin bana göre.kimsenin nasil aci sanci cektigini bilmeden naz niyaz dememelisiniz..biblo gibi durun demiyor kimse ama sahsen kendimi yorma taraftari degilim ilk bebegim..annemin ilk torunu o bile acar agir kaldirma der sakın uzanma der..ever kolay kolay dusmeyecegini biliyorm tutundugunda ama bu da bizim gibilerin dusunceleri.sakiniyoruz neden bu birilerini rahatsiz ediyor bende bunu anlamiyorum.siz cok iyi hamilelik geciriyor olabilirsiniz sahsen en son yapacagim seydir hali yikamak.evi de elimden geldigince temizlerim..temizlik yapicam diye bu halde neden yorar bir insan kendini? Bu tarz yorumlara insanlarin hayatini elestirenlere ve herkesin kendisi gibi olmasini bekleyenlerin yorumlarina tahamul edemiyorum..siz yıkayin halinizi ama sakınana da laf soylemeyin...keske esinize de ögretsenizde biraz sizinde nazlanmaya vaktiniz olsa inanin yükünüz azalir..hayat böyle tek basina mücadeleyle cekilmiyor cunku
ya benim de ilk hamileliğim ama ben bazen unutuyorum bile hamile olduğumu ne yalan söyliyimBen burada hep ne kadar takiyorsunuz msjlari okuyorum aksine..insan sormaya cekiniyor bir sey olur mu diye soruyoruz mesela pimpirikli oluyoruz :) gerek yok ki niye var bu grup o zaman
Ben de alayım bari o zaman. En azından memisleri kurtarırım. Karnimdakiler artmaz.Benim annemin çok fazla çatlağı var , ilk gebeligim 7 yıl önceydi. Oğlum 4 kilo doğdu. Ben yaklaşık 18 kilo aldım. Karnım devasa sisti. Sadece lierac kullandım. 4. Ayin sonunda başladım. Doğuma kadar kullandım. Ve birt ek catlagim yok. Hic doğum yapmamışım gibi. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama fiyat çok artmış
Ne guzel tatlim Allahta yasatmasin zaten dusmanim olsa arkadasin dedigi gibi birinin bebegini kaybetmis oldugunda soykediklerine gulemem..kanım dondu yoruma..kadin öyle demis belki dusuk sebebini evde yaptigi bir ise baglamistir ne kadar akli selim dusunebilirki evladini kaybeden bir anne zaten.siz belirti yasamadiginiz icin bazi seyler abarti geliyo acikcasi bende hamile kalmadan once dusunmuslugum vardir abartiyorlarmi diye gecen pazar yerlerde süründüm..birazda yapi meselesi ben genel olarak hayatta da garanticiydim.tabiki hepimiz biliyoruz bir tutam maydonuzun bir sey yapmayacagini..ama onun disinda kimsenin kimseye naz yapiyor demesine gerek yok bilemeyiz insanlar ne yasadi..ben yasamayanlara rahat demiyorum arkadasinda dedigi gibi ne mutlu diyorum..bizim yapmadiklarimizi uygulamak durumunda degiller.sahsi fikirler burdakiler anne sizsiniz evladiniz icin en iyisini yine siz bilirsiniz ki hepimiz egitim almis belli yasa gelip cocuk dunyaya getirme karari almisiz :) insallah hep oyle devam eder..ne mutlu sizeya benim de ilk hamileliğim ama ben bazen unutuyorum bile hamile olduğumu ne yalan söyliyimiş yaparken dalıyorum mesela. çünkü benim bebeğim bana belirti vermiyor (çok şükür ) dün mesela anneme yardıma gittim viledayla ev silerim falan diye toz alırım. dalmışım halıyı kaldırdım baya da azar işittim. bende korktum mesela ondan sonra kendimi dinledim vs. bu grup merak ettiklerimizi sormak için var elbette, etrafta birine sorsak bunalır belki burda bizle aynısını yaşayanlar olur. soralım öğrenelim yav
Ben de gidiyorum yarin bir agzini yoklicam ama cok erken sanirim:)Ben de yarın devlet hastanesine gidicem 10 haftalık olcaz tam cinsiyet için erken dimi? Kızlar bi de devlet hastanesinde de ultrason kağıdı veriyorlar mı?
belli olmaz sanırım. ama nub pozisyonu almaya çalışın :)Ben de yarın devlet hastanesine gidicem 10 haftalık olcaz tam cinsiyet için erken dimi? Kızlar bi de devlet hastanesinde de ultrason kağıdı veriyorlar mı?
teşekkür ederim, inşallah senin de bir an önce şu dönemlerin geçer keyfini çıkarırsın hamileliğininNe guzel tatlim Allahta yasatmasin zaten dusmanim olsa arkadasin dedigi gibi birinin bebegini kaybetmis oldugunda soykediklerine gulemem..kanım dondu yoruma..kadin öyle demis belki dusuk sebebini evde yaptigi bir ise baglamistir ne kadar akli selim dusunebilirki evladini kaybeden bir anne zaten.siz belirti yasamadiginiz icin bazi seyler abarti geliyo acikcasi bende hamile kalmadan once dusunmuslugum vardir abartiyorlarmi diye gecen pazar yerlerde süründüm..birazda yapi meselesi ben genel olarak hayatta da garanticiydim.tabiki hepimiz biliyoruz bir tutam maydonuzun bir sey yapmayacagini..ama onun disinda kimsenin kimseye naz yapiyor demesine gerek yok bilemeyiz insanlar ne yasadi..ben yasamayanlara rahat demiyorum arkadasinda dedigi gibi ne mutlu diyorum..bizim yapmadiklarimizi uygulamak durumunda degiller.sahsi fikirler burdakiler anne sizsiniz evladiniz icin en iyisini yine siz bilirsiniz ki hepimiz egitim almis belli yasa gelip cocuk dunyaya getirme karari almisiz :) insallah hep oyle devam eder..ne mutlu size
Ben de gidiyorum yarin bir agzini yoklicam ama cok erken sanirim:)
Ben aslında hiç merak etmiyorum ama eşim meraktan çatlayacakbelli olmaz sanırım. ama nub pozisyonu almaya çalışın :)
Yaa ben cok merak ediyorum :) esim erkek ben kız diyorum.evde oglum diye seviyo beni de alistirdi :) saglikla gelsinler yeter ki..Ben aslında hiç merak etmiyorum ama eşim meraktan çatlayacak
Ben de unutup halı kaldırıp katladım hafif batmalarım oldu korktum pişman oldum sonra.ya benim de ilk hamileliğim ama ben bazen unutuyorum bile hamile olduğumu ne yalan söyliyimiş yaparken dalıyorum mesela. çünkü benim bebeğim bana belirti vermiyor (çok şükür ) dün mesela anneme yardıma gittim viledayla ev silerim falan diye toz alırım. dalmışım halıyı kaldırdım baya da azar işittim. bende korktum mesela ondan sonra kendimi dinledim vs. bu grup merak ettiklerimizi sormak için var elbette, etrafta birine sorsak bunalır belki burda bizle aynısını yaşayanlar olur. soralım öğrenelim yav
aynen benim böyle unuttuğum çok oldu. Allaha emanet işte..Ben de unutup halı kaldırıp katladım hafif batmalarım oldu korktum pişman oldum sonra.
Az kaldı seninde :)ayy bende 13e girmek istiyorum takvimde uzaktan da bebiş görünsün
6 mart devlet hastanesi ondan 1 hafta sonra da kendi doktorum insallah :) senin ne zaman cumartesi miydi?Az kaldı seninde :)
Ne zaman randevu
Ben de devlete gittim bir defa, diğer gelişinde ikili test yapılacak dedi. İkili testi kendi doktorum da yapacak. İkisine de yaptırmamda sakınca var mı, kafam karışır mı?6 mart devlet hastanesi ondan 1 hafta sonra da kendi doktorum insallah :) senin ne zaman cumartesi miydi?
Amin. Çok sağ ol canım. Günde birkez yıkayabiliyorum hem halimden dolayı hem de üşütmesinden korkuyorum. Temizleme pamuğunu fazlaca ıslatıp siliyorum. Kolye var ama çekiştirdi hep, hiç takamadım, bilekliğini de koparttı. Diğerlerini de deneyeyim.Geçmiş olsun kuzucuğa. Altı her kirlendiğinde yapabiliyorsan direkt gidip yıka ıslak mendil ya da pamuk kullanma bu süreçte cnm. Bol zeytinyağı. Havalandır bir de bez öncesi yapabilirsen.
Kehribar kolye kullanmıştım ben kızımda. Diş için iyi gelmişti. Bilmiyorum kullanıyor musun? Buzdolabında soğuttuğun bişiler verebilirsin kemirsin. Yutulcak bişi diil ama mesrla sulu diş kaşıyıcılar var onları dondururdum ben. Soğuk da rahatlatıyor dişi. Bir an önce çıksın kurtul inşallah
Devlette eşleri odaya dahi almıyorlar maalesef. Ultrason kağıdı da hastaneye göre değişiyor. Kimi veriyor kimi vermiyorBen aslında hiç merak etmiyorum ama eşim meraktan çatlayacak
bi sıkıntısı yoktur ama gereği de yok. bence güvendiğine yaptır 1 tane yeterli boşuna kan almasınlarBen de devlete gittim bir defa, diğer gelişinde ikili test yapılacak dedi. İkili testi kendi doktorum da yapacak. İkisine de yaptırmamda sakınca var mı, kafam karışır mı?
Ah evet nasipse ctesi sabahtan gidip ikili testleri de yapıcaz cinsiyetede bi göz atıcaz :)6 mart devlet hastanesi ondan 1 hafta sonra da kendi doktorum insallah :) senin ne zaman cumartesi miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?