[/QUOTE]
Kesinlikle katılıyorum canım, arkadaşımız ne güzel iyi bir hamilelik geçiriyor demekki maşallah sanırım ondan bizi anlayamıyor olabilir. Benim bulantılarım o kadar kötüleşti ki namazı bile ayakta kılamaz oldum eğilip doğruldukça istifra ediyorum. Kaldık ki bulaşık makinesi, buzdolabı mutfakta kabusum oldu yaklaşık 2 haftadır azıcık yiyorum, yediğim 1 saat sonra gidiyor, sırf yediklerim midemde kalsın besinsiz kalmayayım diye mecburen biblo gibi oturuyorum evde. yine de başka yapacak kimsem olmadığı için mecbur kahvaltı-yemek ben hazırlıyorum, ayaktan yapılabilecek ev işlerini ben yapıyorum. Eşim sağolsun bulaşık, süpürge gibi işleri hallediyor. Zaten hayat müşterek normalde de eşlerin o kadar yardımı olmalı zaten. Hep diyorum çocuğu olup da benim kadar bulantısı olanların Allah yardımcısı olsun...

Ben burada hep ne kadar takiyorsunuz msjlari okuyorum aksine..insan sormaya cekiniyor bir sey olur mu diye soruyoruz mesela pimpirikli oluyoruz :) gerek yok ki niye var bu grup o zaman
ya benim de ilk hamileliğim ama ben bazen unutuyorum bile hamile olduğumu ne yalan söyliyim iş yaparken dalıyorum mesela. çünkü benim bebeğim bana belirti vermiyor (çok şükür ) dün mesela anneme yardıma gittim viledayla ev silerim falan diye toz alırım. dalmışım halıyı kaldırdım baya da azar işittim. bende korktum mesela ondan sonra kendimi dinledim vs. bu grup merak ettiklerimizi sormak için var elbette, etrafta birine sorsak bunalır belki burda bizle aynısını yaşayanlar olur. soralım öğrenelim yav

Ben de alayım bari o zaman. En azından memisleri kurtarırım. Karnimdakiler artmaz.

Ben de yarın devlet hastanesine gidicem 10 haftalık olcaz tam cinsiyet için erken dimi? Kızlar bi de devlet hastanesinde de ultrason kağıdı veriyorlar mı?

Ne guzel tatlim Allahta yasatmasin zaten dusmanim olsa arkadasin dedigi gibi birinin bebegini kaybetmis oldugunda soykediklerine gulemem..kanım dondu yoruma..kadin öyle demis belki dusuk sebebini evde yaptigi bir ise baglamistir ne kadar akli selim dusunebilirki evladini kaybeden bir anne zaten.siz belirti yasamadiginiz icin bazi seyler abarti geliyo acikcasi bende hamile kalmadan once dusunmuslugum vardir abartiyorlarmi diye gecen pazar yerlerde süründüm..birazda yapi meselesi ben genel olarak hayatta da garanticiydim.tabiki hepimiz biliyoruz bir tutam maydonuzun bir sey yapmayacagini..ama onun disinda kimsenin kimseye naz yapiyor demesine gerek yok bilemeyiz insanlar ne yasadi..ben yasamayanlara rahat demiyorum arkadasinda dedigi gibi ne mutlu diyorum..bizim yapmadiklarimizi uygulamak durumunda degiller.sahsi fikirler burdakiler anne sizsiniz evladiniz icin en iyisini yine siz bilirsiniz ki hepimiz egitim almis belli yasa gelip cocuk dunyaya getirme karari almisiz :) insallah hep oyle devam eder..ne mutlu size

Ben de yarın devlet hastanesine gidicem 10 haftalık olcaz tam cinsiyet için erken dimi? Kızlar bi de devlet hastanesinde de ultrason kağıdı veriyorlar mı?
Ben de gidiyorum yarin bir agzini yoklicam ama cok erken sanirim:)

teşekkür ederim, inşallah senin de bir an önce şu dönemlerin geçer keyfini çıkarırsın hamileliğinin

Ben de unutup halı kaldırıp katladım hafif batmalarım oldu korktum pişman oldum sonra.

Arkadaşlar tsh'ı yüksek çıkıp Euthyrox kullanan var mı? Benim 3,5 ama kadın doğum doktorum normal diyor, bu hafta içinde bir endokrin uzmanına danışacağım.

6 mart devlet hastanesi ondan 1 hafta sonra da kendi doktorum insallah :) senin ne zaman cumartesi miydi?
Ben de devlete gittim bir defa, diğer gelişinde ikili test yapılacak dedi. İkili testi kendi doktorum da yapacak. İkisine de yaptırmamda sakınca var mı, kafam karışır mı?

Amin. Çok sağ ol canım. Günde birkez yıkayabiliyorum hem halimden dolayı hem de üşütmesinden korkuyorum. Temizleme pamuğunu fazlaca ıslatıp siliyorum. Kolye var ama çekiştirdi hep, hiç takamadım, bilekliğini de koparttı. Diğerlerini de deneyeyim.

Ben aslında hiç merak etmiyorum ama eşim meraktan çatlayacak
Devlette eşleri odaya dahi almıyorlar maalesef. Ultrason kağıdı da hastaneye göre değişiyor. Kimi veriyor kimi vermiyor

Ben de devlete gittim bir defa, diğer gelişinde ikili test yapılacak dedi. İkili testi kendi doktorum da yapacak. İkisine de yaptırmamda sakınca var mı, kafam karışır mı?
bi sıkıntısı yoktur ama gereği de yok. bence güvendiğine yaptır 1 tane yeterli boşuna kan almasınlar

Kızlarrrr gene mi gerginlik yahu bi sakin :)
Hamileliği hastalık olarak görmüyorum hatta şükür sıkıntımda pek yok ama eşim cokta güzel sımartıyor kahvaltımdan aksam yemegime
Nazsa naz alan razı veren razı :)
Temizlik zaten yardımcı geliyor gelmediginde de yine eşim devrede ne yapayım zorla elinden alıp ben mi yapayım diyim :)
Her evliliğin her eşin dinamiği farklı karakterlerimizinde oldugu gibi
Ben tadını cıkarıyorum bugünlerin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…