Ayy kızlar artık linç edileceğim diye birşey demek istemiyorum ama bazen obsesif seviyede konuşuluyor bence burada. 3 yaprak maydanoz , bir bardak bitki cayi bilmem ne bunlardan cocuk falan dusmez . Herseyin fazlası zarar, bunların fazlası bir tik daha riskli o kadar. Az az yendikçe birşey olmaz böyle hamilelik geçmez biraz rahat olun
Ayrıca ay yapma bebek düşer tarzı yorum yapan bile var. Negatif enerjiden başka birşey değil. Genetik anomali veya ciddi bir rahatsızlık olmadığı müddetçe bebek kolay kolay düşmez
Katılıyorum canım sana hamileyiz diye hiç mi birşey yapmıycaz
bazıları gerçekten çok abartıyor mide bulantılarında yemek yapmaya falan birşey diyemem
bazen evet hali olmuyor insanın başlarda bu da tamam ama sürekli kocama naz yapayım aman
şunu kaldırmayım evi toplamayım kocam yapsın işine ben hamileyim diyenlere çok kızıyorum yok öyle birşey
ben bilmiyoken halı yıkadım hemde bu yaşıma kadar 7 senelik evliyim 1 kere halı yıkamadım ama yıkayacağım
tuttu oyana buyana çevirdim ıslandı dahada ağır oldu çok şükür rabbime birşey olmadı 3 ayı doldurduk çalışıyorum
hafta sonları mecbur temizlk yağıcan evde çocuk da var koltukları çekiyorum süpürüyoum çok yorulursam azcık uzanıyorum tekrar yapıyorum düşüceği varsa her türlü düşer sen çok sakınsan da oyüzden boşuna uğraşmasın kimse
benim görümcem tesadüf öğrendi 1 aylık yokmuş bile aman şundan tiksindim yemek yapamıyorum kayınvalidem
şunu yapma makineye bulaşık bile attırmıyordu 6 haftalıkken kalbi durdu ama hanımefendi çok iş
yapmış bidaha olunca yerinden kalkmayacakmış :) sadece gülüyorum böyle insanlara
Herkes birbirinin hayatını kontrol etmek istiyor ya akıl veriyor kendi aklina göre hiç değmez ne üzülmeye ne ağlamaya insan dar zamanda yalnız kalıyor ihtiyacın olunca kimse yok o yüzden bosvercen
ilk hamilelikde takılıyosun canım herşeye ben kayınavlideme neleri sorun yapmıştım
sürekli geliyordu onu çok sevicek bu kadar almasın çocuğumu kucağına ama şimdi
gülüyorum bunlara annesi benim ne olursa anneden vazgeçermi çocuk ama düşünemiyosun
şimdi de azcık git babannene rahat edeyim diyorum çok bunaltıyor beni he gidiyor 10 dk sonra
özlüyorum o ayrı :):):) herkese he de geç sen yine kendi bildiğini yap hakaret olmadığı sürece tabi
kız bende atayım sana tahmin et bakayım:):):)
Kizceler ozellikle Istanbul'sa yasayanlar... Alisverisle ilgili bir sey paylasayim ben de. Eminonun de bir han mi ne varmis. Bebek urunleri satan. Magazada 40/50 tllik tulum falan orada 10/15 tlymis ki daha kalitelileri. Ben bahar gibi yaza sicaklara kalmadan gitmeyi planliyorum oraya. Hangi han oldugunu ogrenemedim tanidiktan. Bahsetmisti ben de cok ilgilenmedim neresi diye. Ama cok kaliteli ve uygun fiyatli seyler varmis. Belki anne olanlar bilirler...
bende temmuz gitmeyi düşünüyorum illaki birşeyler buluruz
ucuz olan yerlerde var pahalı olan yerlerde...