Benim genitaldekiler geri çıktı evet ama diğer yerlerde çıkmadı. Gebelik bitsin oraya tekrar yaptırcam kabus yani genitali almak

Ahanda benim ucu koyu çevresi açık. Bende ne biçim oldu bu sefer diyordum

Deniz suyu okyanus suyu ya da klasik serum fizyolojik kullanabilirsin cnm . Bildiğin tuzlu su ile de gargara yap burnuna da çek. O bile yeter

gunaydin tatlim ☺ normal normal... gebelik oncesi 75lerde olan nabizim surekli kontrol ediyorum 85/90 arasi. Yatsam da kalksam da artis olmus ki bu da normal bir durummus.

Benim öyle değil canım arada çarpıntı da hissediyorum, mesela çok yoruldum yada aç kalınca oluyor herhalde. Daha öncede nabzım 100-120 falan olurdu çok acile gitmiştim kalpte yapısal bişey yok çoğu psikolojik demişti, en son acilde svt türü taşikardi var dedi sonra nabız düştü kendiliğinden. Doktorda panik atak gbi duruyor dedi. Kardiyoloji muayeneye gittim, herşey normaldi. Doktor rahatlamam için ilaç verdi onla rahatlamıştım onu kullanırken hamile olduğumu öğrendim kestik. Çok olursa yine kullanırsın dedi, korkuyorum böyle hamilelikte devam eder diye

Benim oğlanın 3azı dişi birden geliyor. Dişe bağlı ishali var. Yarım saat geçmeden bez kirleniyor ve çok sık olduğu için fena pişti hemen huzursuz uyku ve gece çığlıkla uyanması da cabası. Yorgunum. Dua edin çabuk atlatalım kızlar

Havuzlu Han'dan bahsediyorsunuz. Ben ilk hamileliğimde oradan bayağı bir alışveriş yapmıştım. İmkanı olan gidip gezsin bence. Ben çok sevmiştim. Ama fiyat için başka yerlerle fark yok diyorlar. O konuda bir araştırma yapmamıştım. Bilemiyorum açıkcası.

Gunaydin kizlarr
Benim bulantilar gercekten bitti sanirim hem telas yapiyorum hem cuma gunune kadar beklemeliyim diyorum
Bitiyor bitiyor yani azalıyor en azından bu haftalar. Ben rahat yiyorum artık yatmıyorum bile. Akşam saatleri işte biraz bulanıyo o kdr. Sabret kuzum :)
Benim de cuma doktor kontrolüm özledim bebiktoyu

Geçmiş olsun kuzucuğa. Altı her kirlendiğinde yapabiliyorsan direkt gidip yıka ıslak mendil ya da pamuk kullanma bu süreçte cnm. Bol zeytinyağı. Havalandır bir de bez öncesi yapabilirsen.
Kehribar kolye kullanmıştım ben kızımda. Diş için iyi gelmişti. Bilmiyorum kullanıyor musun? Buzdolabında soğuttuğun bişiler verebilirsin kemirsin. Yutulcak bişi diil ama mesrla sulu diş kaşıyıcılar var onları dondururdum ben. Soğuk da rahatlatıyor dişi. Bir an önce çıksın kurtul inşallah

Katılıyorum canım sana hamileyiz diye hiç mi birşey yapmıycaz
bazıları gerçekten çok abartıyor mide bulantılarında yemek yapmaya falan birşey diyemem
bazen evet hali olmuyor insanın başlarda bu da tamam ama sürekli kocama naz yapayım aman
şunu kaldırmayım evi toplamayım kocam yapsın işine ben hamileyim diyenlere çok kızıyorum yok öyle birşey
ben bilmiyoken halı yıkadım hemde bu yaşıma kadar 7 senelik evliyim 1 kere halı yıkamadım ama yıkayacağım
tuttu oyana buyana çevirdim ıslandı dahada ağır oldu çok şükür rabbime birşey olmadı 3 ayı doldurduk çalışıyorum
hafta sonları mecbur temizlk yağıcan evde çocuk da var koltukları çekiyorum süpürüyoum çok yorulursam azcık uzanıyorum tekrar yapıyorum düşüceği varsa her türlü düşer sen çok sakınsan da oyüzden boşuna uğraşmasın kimse
benim görümcem tesadüf öğrendi 1 aylık yokmuş bile aman şundan tiksindim yemek yapamıyorum kayınvalidem
şunu yapma makineye bulaşık bile attırmıyordu 6 haftalıkken kalbi durdu ama hanımefendi çok iş
yapmış bidaha olunca yerinden kalkmayacakmış :) sadece gülüyorum böyle insanlara

Herkes birbirinin hayatını kontrol etmek istiyor ya akıl veriyor kendi aklina göre hiç değmez ne üzülmeye ne ağlamaya insan dar zamanda yalnız kalıyor ihtiyacın olunca kimse yok o yüzden bosvercen

ilk hamilelikde takılıyosun canım herşeye ben kayınavlideme neleri sorun yapmıştım
sürekli geliyordu onu çok sevicek bu kadar almasın çocuğumu kucağına ama şimdi
gülüyorum bunlara annesi benim ne olursa anneden vazgeçermi çocuk ama düşünemiyosun
şimdi de azcık git babannene rahat edeyim diyorum çok bunaltıyor beni he gidiyor 10 dk sonra
özlüyorum o ayrı :):):) herkese he de geç sen yine kendi bildiğini yap hakaret olmadığı sürece tabi

Kız gibi canım

kız bende atayım sana tahmin et bakayım:):):)

bende temmuz gitmeyi düşünüyorum illaki birşeyler buluruz
ucuz olan yerlerde var pahalı olan yerlerde...

Benim annemin çok fazla çatlağı var , ilk gebeligim 7 yıl önceydi. Oğlum 4 kilo doğdu. Ben yaklaşık 18 kilo aldım. Karnım devasa sisti. Sadece lierac kullandım. 4. Ayin sonunda başladım. Doğuma kadar kullandım. Ve birt ek catlagim yok. Hic doğum yapmamışım gibi. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama fiyat çok artmış

Size naz gibi görünenler acaba baskalari icin büyük sıkınti olabilir mi? Evet bende kaldirmadim dmaacanayi su geldi bekledi aksama kadar esim kaldirdi,gecen lavabolar yikancakti camasir suyu dokunur diye esim yapti evet yemek yapamadim haftasonu sagolsun yatak dosek yatarken yemek yapti...Allahta razi olsun..iyikende ben yapiyorum cunku..kahvaltisinda yemegine eksik etmedim..es bugunler icin bana göre.kimsenin nasil aci sanci cektigini bilmeden naz niyaz dememelisiniz..biblo gibi durun demiyor kimse ama sahsen kendimi yorma taraftari degilim ilk bebegim..annemin ilk torunu o bile acar agir kaldirma der sakın uzanma der..ever kolay kolay dusmeyecegini biliyorm tutundugunda ama bu da bizim gibilerin dusunceleri.sakiniyoruz neden bu birilerini rahatsiz ediyor bende bunu anlamiyorum.siz cok iyi hamilelik geciriyor olabilirsiniz sahsen en son yapacagim seydir hali yikamak.evi de elimden geldigince temizlerim..temizlik yapicam diye bu halde neden yorar bir insan kendini? Bu tarz yorumlara insanlarin hayatini elestirenlere ve herkesin kendisi gibi olmasini bekleyenlerin yorumlarina tahamul edemiyorum..siz yıkayin halinizi ama sakınana da laf soylemeyin...keske esinize de ögretsenizde biraz sizinde nazlanmaya vaktiniz olsa inanin yükünüz azalir..hayat böyle tek basina mücadeleyle cekilmiyor cunku[/QUOTE]

Deniz suyu okyanus suyu ya da klasik serum fizyolojik kullanabilirsin cnm . Bildiğin tuzlu su ile de gargara yap burnuna da çek. O bile yeter
Tesekkurler pufpuf :) yarin gidince soyliyim deniz tuzu iyi gelir belki.okulda ogrencilerden grip bulasabiliyo..yakin temas hep.. bir hapsuruyorlar sınıfa :))) Allahtan portakalla aram iyi.grip olmak ve olmamak arasinda gidip geliyorum paso :)

Gittin miiiii gördünmü yavrunu :)

kızlar her insanın kapasitesi farklıdır, soğukkanlılığı da farklıdır. kimi pimpiriklidir kimi dünya yansa umrunda olmaz. ama 2 tutam maydanozdan çocuk düşmeyeceğini bilmek gerekir. çamaşır suyu hep zararlı keşke hiç kullanmasak sadece hamile olduğumuz için değil. ben ağır sözler söylemek istemem, ama pimpirikli olanlar olmayanlara “ne kadar genişsin” ithamında bulunmasa keske. herkes kendini nasıl rahat ve iyi hissediyorsa öyle yapsın. ama bebeklerimiz en güvenli yerde rahat olalım

Ben burada hep ne kadar takiyorsunuz msjlari okuyorum aksine..insan sormaya cekiniyor bir sey olur mu diye soruyoruz mesela pimpirikli oluyoruz :) gerek yok ki niye var bu grup o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…