Gunaydinlar :) soylediklerine katiliyorum..ben de demistim rüyalar konsunda yazmasaniz diye ama olumsuz bir sey okumaya gücüm olmadigindan..cocugumu kaybettigimi aklima bile getirmek istemeyisimden..etkileniyoruz cunku.burda olumlu olsak hep..o zaman amacim yonlendirmek degil ricaydi fakat bir kesim var amann abartiyosunuz tavrinda..abartada bilir insalar dediginiz gibi ilk kez tadanlar var..bildiklerimizi duyduklarimizi yaziyoruz mantiga yatiyorsa cevap dahi yazmadan uygulamaz insanlar..bende soruyorum bir sey olmus mudur diye bazen kime sorayim ? Bir sehirde yapayalnizim..anneme sorup uzeyim mi ? Kizcagiz sormus maydonoz konusunu insanlar bildiklerini aktardi bu demek degilki onu korkuttu herkes ..bildiklerini aktardi..bu kisiler evhamlida olabilir..o tarz yorumlara tatli tatli gulup geciyorum ayyy ne abartiyor diye dusunemiyorum hic..dahs neler yasayacagiz ķüsmeyelim birbirimize..olumlu olalim..saglikli bebisler getirmek icin cabamiz kimsenin psikolojisine kimsenin kasti olamaz..bol sohbet edelim
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
elestirmeden,incitmeden,kucumsemeeden..kimin ne yasadigini bilemeyiz.gecelerde pelin akilin hikayelerini izliyodum kiza miskin miskin ne yatiosun bir sen mi hamilesin falan yazilmis :) kadin daha once dusuk yasamis ve ikizleri var suan..birisi cok rahatken birisi yatak dosek yatabilir..ben izlerken hasta galiba diyorum ama insanlat farkli acidan izlemis mesela..