12 13.5 arasi gidip geliyor kücük tansiyonda 8 lerde oluyor ama benim normal tansiyonum 10 11 iyi geliyor 9 a dustugu zamanda yerimden kalkamiyorum dr.yukselmesin dikkat et dedi limonla care buldum cay kahve icemiyorumda ihlamura limon skp iciyorum sizindemi yuksek
Benim 14 bazen 15 maksimum 16 10 gördüm bi kere doktorum gebelerin kullanabildigi tansiyon ilacına başlattı ama yinede 14u görüyorum o yuzden kardiyoloji ve dahiliyeye gittim hicbisey çıkmadı daha ayrıntılı bakılsın diye endokrine gidiyorum yarın korkuyorum yüksek tansiyondan

Kızlaar selam herkese
Biz bugün bebişi gördük 11+1 dedi doktor bi de resmini çekti
Nud teorisi diye bi şey varmış cinsiyet tahmini için
Yan pozisyonda kalçasının ucundaki çıkıntı yukarı doğruysa erkek düzse kızmış
Ekte görüntüyü paylaşıyorum fikri olanlardan yorum bekliyorumm sizce kı mı erkek mi o çıkıntıya göre

Eklentiler

• IMG_20190218_231611.jpg
    IMG_20190218_231611.jpg
    204,9 KB · Görüntüleme: 35
Kızlaar selam herkese
Biz bugün bebişi gördük 11+1 dedi doktor bi de resmini çekti
Nud teorisi diye bi şey varmış cinsiyet tahmini için
Yan pozisyonda kalçasının ucundaki çıkıntı yukarı doğruysa erkek düzse kızmış
Ekte görüntüyü paylaşıyorum fikri olanlardan yorum bekliyorumm sizce kı mı erkek mi o çıkıntıya göre

Kız gibi canım

Benim 14 bazen 15 maksimum 16 10 gördüm bi kere doktorum gebelerin kullanabildigi tansiyon ilacına başlattı ama yinede 14u görüyorum o yuzden kardiyoloji ve dahiliyeye gittim hicbisey çıkmadı daha ayrıntılı bakılsın diye endokrine gidiyorum yarın korkuyorum yüksek tansiyondan
Limonu denemeni tavsiye ederim suya falan skp ic bol bol dinlrn fazla ayakta durma yatarkende hep sol tarafina yat

Pompa çok değişken bir durum. Şu marka en iyisidir diyemiyorum çünkü meme ucu acı eşiği vs değişkenlik gösteriyor.
Birinin artısı olan diğerine göre başka bir eksisi var. Çekim gücü en iyi olan (kiralanma olanağı da olan) Ameda markası ama eksi tarafı emilmeye alışmamış memeyi acıtabiliyor kimi annede. İkinci medela markasından çok memnuniyet dönüşleri alıyordum bir ara yok sattık (bu markayı da kiralayan yerler var). Ben makina konusunda hassasım oyüzden sıfır almak istedim ama ameda ve medela ciddi pahalı. Meme ucum da yara olmuştu. Meme ucunun geldiği yer silikon olduğu için avent aldım. Çok rahat ettim. Daha uygun markalar da var tabi. Ama benim önerim araştırın bilgi edinin ama Doğumdan önce almayın. Ben 2.ay aldım mastit başlangıcı geçirdiğim için. Aklınızda bir marka hazır olsun, Olur da bebek ememezse eşiniz gidip alır.

Doğduktan sonra duruma göre bakarsınız. İnşaallah hiç gerek kalmaz.
Verdigin bilgiler icin Cok saol canim.önce veya sonra mecburen alacagiz gibi duruyor calistigimdan dolayi.indirime girerse kacirmayim diyorum cünki gercekten pahali birseymis,bu kadar olabilecegini düsünmemistim daha önce.

gerçekten seninde mi kaşınıyor ahahaha. evet evet, yoruluyorsun sen dinlen ama uğra arada❤️
biz başlayalım bence yağ sürmeye. zararı olmaz faydası olur
Bence de başlayalım. Zeytinyağı mi süreceksin ne sürsem bilmiyorum ben. Tüylenme yapsın istemiyorum bi de aslında O yağlı hissi hiç sevmiyorum ama işte Mecburuz :sus::KK200:

Canım benim de bir kaybım var ve inan ki ben de pimpirikli biriyim ama geçen biri yazmış maydanoz sakın yeme düşer çocuk diye. Ya böyle bir mantık var mı, 3 yaprak yiyen adam bu mesajın üstüne stresten fenalanır zaten. Herşeyin fazlası zarar oldukça makul bir açıklama ama aslaaaaaaa lar ya da düşer kesin ler bana mantıklı gelmiyor
Gecen gun ki muhabbeti cok iyi hatirliyorum. Biri detoks suyu yaptim demisti. O yuzden duser yorumlari yaptik. 3 yaprak maydonozdan dusmez elbet. maydonozun ve adacayinin istenmeyen gebeliklerde, uzak dogu ulkelerinde cocugu dusurmek icin kullanildigini biliyor musunuz? Yiyen yer isterse demet demet yer. Istemeyen yemez. Adacayi ve maydonozu cig tuketmiyorum. Hayatimda olsa da olur olmasa da olur. Cogumuzun ilk gebeligi. Bilgi alisverisinde bulunuyoruz. Arada bilgi kirlilikleri olsa da cocuk dogurmayi goze alacaksak o kirli bilgileri de analiz edip, eleyecek kadar gelismis oldugumuzu dusunuyorum. Ama lutfen onu yapmayin, bunu yapmayin demeyin bence. Arada boyle cikiyor sebebini anlamaya calisiyorum. iyi niyetinden suphem yok, insanlari rahatlatmak amacin belki de..¿ Ama bana kimse detoks suyu hazirlatacak kadar maydonoz limon yediremez, iciremez. Yemeklerin icinde az miktarda tuketiyorum ama bu azlik cokluk ne ifade ediyor bitki bilimci olmadigim icin az yemeye dikkat ediyorum. Gebelik kitaplarinda, doktor videolarinda doktorlar bas bas bagiriyor. Bitki caylari tuketimini sinirlandirin diye. Cig maydonuzu avuc avuc yemeyin diye. Ben bunlari bilerek burada " aaa afiyet olsun yiyin yiyin"diyemem. Kendimi sorumlu hissederim. Direkt olarak maydonoz yersen cocuk duser demem kimseye ama dusuk sebeplerinden bir tanesi bu. Tetikleyebilir derim... herkes her seyi kararinda yemeli. Saibeli gordugu seyleri de doktorlarina danismali. Aramizda sadece devlete giden var. Orada ilgili olan da var ilgisiz olan da var. Neyse yine cok uzatmisim. Dedigim gibi iyi niyetinizden suphem yok, benim fikrim bu.

Yarin sabah 10.30 gorus gunumuz ☺ Yavrumu gorecegim insallah guzel haberlerini alirim. bugun ki randevum iptal oldu ve gidemedim diye cok moralim bozuldu. Hem de ikili testi de yaptiracagim. Daha aramizda yaptiran ve cinsiyet ogrenen yok degil mi? 1 2 tahmin vardi galiba. Bakalim benimkini net soyleyecek mi? Cin, rus, kese, anane yontemlerinde hepsinde kiz cikti. Bakalim gercekte ne olacak? Dun teyzeme whatsapptan foto cekip atmistim. Kayinvalidesine gostermis beni. Yuzu akca pakca olmus, kizi olacak herhalde demis ☺ Ilk baslarda kendimi bkmdeki hiyarli babanin hanimi gibi hissediyordum ama 3 4 gundur yuzume bir guzellik geldi sanki. Oh be o psikolojiden kurtuldum. :)) Hayirli geceler kizlar. Allah bebislerimi ve bizi, ailelerimizi korusun. Hep birbirimize saglik ve guzellik haberlerimizi verelim ins. Optuk sizi:dua::KK22::KK30:

Bende kullandım hatta şuan kullanıyorum valla idrar yolları iltihabı için. Hastalık daha çok zararliysa veriyorlar mecbur mühim olan hasta olmamak ki o da bağışıklığı düşük olanlar için daha da zor astım atağım için inatla gitmedim doktora mecbur ilaç verir diye kaç gündür çekiyorum bilmiyorum yanlışni yaptığım :hasta:
Ben gittim ve bana burun spreyi verdi gogus hastaliklari doktoru. Hamilelikte de kullanılan bir ilacti. Bütün o gıcık öksürük geniz akıntısı geçti gitti. Boşuna cekmisim. Bence hemen bir gogus hastaliklari bolumune git ilac verirsede kadin dogum doktorunu bilgilendir. Sakıncalı göreceği ilaç olursa seni uyarır.

Gecen gun ki muhabbeti cok iyi hatirliyorum. Biri detoks suyu yaptim demisti. O yuzden duser yorumlari yaptik. 3 yaprak maydonozdan dusmez elbet. maydonozun ve adacayinin istenmeyen gebeliklerde, uzak dogu ulkelerinde cocugu dusurmek icin kullanildigini biliyor musunuz? Yiyen yer isterse demet demet yer. Istemeyen yemez. Adacayi ve maydonozu cig tuketmiyorum. Hayatimda olsa da olur olmasa da olur. Cogumuzun ilk gebeligi. Bilgi alisverisinde bulunuyoruz. Arada bilgi kirlilikleri olsa da cocuk dogurmayi goze alacaksak o kirli bilgileri de analiz edip, eleyecek kadar gelismis oldugumuzu dusunuyorum. Ama lutfen onu yapmayin, bunu yapmayin demeyin bence. Arada boyle cikiyor sebebini anlamaya calisiyorum. iyi niyetinden suphem yok, insanlari rahatlatmak amacin belki de..¿ Ama bana kimse detoks suyu hazirlatacak kadar maydonoz limon yediremez, iciremez. Yemeklerin icinde az miktarda tuketiyorum ama bu azlik cokluk ne ifade ediyor bitki bilimci olmadigim icin az yemeye dikkat ediyorum. Gebelik kitaplarinda, doktor videolarinda doktorlar bas bas bagiriyor. Bitki caylari tuketimini sinirlandirin diye. Cig maydonuzu avuc avuc yemeyin diye. Ben bunlari bilerek burada " aaa afiyet olsun yiyin yiyin"diyemem. Kendimi sorumlu hissederim. Direkt olarak maydonoz yersen cocuk duser demem kimseye ama dusuk sebeplerinden bir tanesi bu. Tetikleyebilir derim... herkes her seyi kararinda yemeli. Saibeli gordugu seyleri de doktorlarina danismali. Aramizda sadece devlete giden var. Orada ilgili olan da var ilgisiz olan da var. Neyse yine cok uzatmisim. Dedigim gibi iyi niyetinizden suphem yok, benim fikrim bu.
Gunaydinlar :) soylediklerine katiliyorum..ben de demistim rüyalar konsunda yazmasaniz diye ama olumsuz bir sey okumaya gücüm olmadigindan..cocugumu kaybettigimi aklima bile getirmek istemeyisimden..etkileniyoruz cunku.burda olumlu olsak hep..o zaman amacim yonlendirmek degil ricaydi fakat bir kesim var amann abartiyosunuz tavrinda..abartada bilir insalar dediginiz gibi ilk kez tadanlar var..bildiklerimizi duyduklarimizi yaziyoruz mantiga yatiyorsa cevap dahi yazmadan uygulamaz insanlar..bende soruyorum bir sey olmus mudur diye bazen kime sorayim ? Bir sehirde yapayalnizim..anneme sorup uzeyim mi ? Kizcagiz sormus maydonoz konusunu insanlar bildiklerini aktardi bu demek degilki onu korkuttu herkes ..bildiklerini aktardi..bu kisiler evhamlida olabilir..o tarz yorumlara tatli tatli gulup geciyorum ayyy ne abartiyor diye dusunemiyorum hic..dahs neler yasayacagiz ķüsmeyelim birbirimize..olumlu olalim..saglikli bebisler getirmek icin cabamiz kimsenin psikolojisine kimsenin kasti olamaz..bol sohbet edelim:KK15: elestirmeden,incitmeden,kucumsemeeden..kimin ne yasadigini bilemeyiz.gecelerde pelin akilin hikayelerini izliyodum kiza miskin miskin ne yatiosun bir sen mi hamilesin falan yazilmis :) kadin daha once dusuk yasamis ve ikizleri var suan..birisi cok rahatken birisi yatak dosek yatabilir..ben izlerken hasta galiba diyorum ama insanlat farkli acidan izlemis mesela..

Yarin sabah 10.30 gorus gunumuz ☺ Yavrumu gorecegim insallah guzel haberlerini alirim. bugun ki randevum iptal oldu ve gidemedim diye cok moralim bozuldu. Hem de ikili testi de yaptiracagim. Daha aramizda yaptiran ve cinsiyet ogrenen yok degil mi? 1 2 tahmin vardi galiba. Bakalim benimkini net soyleyecek mi? Cin, rus, kese, anane yontemlerinde hepsinde kiz cikti. Bakalim gercekte ne olacak? Dun teyzeme whatsapptan foto cekip atmistim. Kayinvalidesine gostermis beni. Yuzu akca pakca olmus, kizi olacak herhalde demis ☺ Ilk baslarda kendimi bkmdeki hiyarli babanin hanimi gibi hissediyordum ama 3 4 gundur yuzume bir guzellik geldi sanki. Oh be o psikolojiden kurtuldum. :)) Hayirli geceler kizlar. Allah bebislerimi ve bizi, ailelerimizi korusun. Hep birbirimize saglik ve guzellik haberlerimizi verelim ins. Optuk sizi:dua::KK22::KK30:
Haberleri yaz buraya..ben de yarin gidicem cok heyecanliyim..baya ara verdim sanirim ben hastane,doktornseceyim derken en son 8 haftalikti simdi 10 olduk:) tahliller istenmisti bakalim bu doktor ne diyecek:) surekli bir geniz akintim var sinirnoluyorum sabahlari onun yuzunden oguruyorum acaba sprey fln cozum olur mu verir mi bakicam

Bence de başlayalım. Zeytinyağı mi süreceksin ne sürsem bilmiyorum ben. Tüylenme yapsın istemiyorum bi de aslında O yağlı hissi hiç sevmiyorum ama işte Mecburuz :sus::KK200:

morcivertkedi morcivertkedi sana da geçmiş olsun bu arada okudum az önce limon sık iç ben hep öyle iyi olmuştum portakal falan iyileş bi an önce:KK200: :nazar:
zeytinyağı sürücem ben. çok sürmem ama hemen emiyor zaten. vıcık vıcık sevmiyorum. sağol kuzum daha iyiyim❤️
Yaaaaaaa benim de simit bolgemde kasinma basladi. Tatli tatli. Kisa sureli... yalniz degilsin:halay:
bir an öyle korktum ki anlatamam dur daha 3 aylığız dedim :D hadi cinsiyetimizi ilk sen öğren:halay:

Gunaydinlar :) soylediklerine katiliyorum..ben de demistim rüyalar konsunda yazmasaniz diye ama olumsuz bir sey okumaya gücüm olmadigindan..cocugumu kaybettigimi aklima bile getirmek istemeyisimden..etkileniyoruz cunku.burda olumlu olsak hep..o zaman amacim yonlendirmek degil ricaydi fakat bir kesim var amann abartiyosunuz tavrinda..abartada bilir insalar dediginiz gibi ilk kez tadanlar var..bildiklerimizi duyduklarimizi yaziyoruz mantiga yatiyorsa cevap dahi yazmadan uygulamaz insanlar..bende soruyorum bir sey olmus mudur diye bazen kime sorayim ? Bir sehirde yapayalnizim..anneme sorup uzeyim mi ? Kizcagiz sormus maydonoz konusunu insanlar bildiklerini aktardi bu demek degilki onu korkuttu herkes ..bildiklerini aktardi..bu kisiler evhamlida olabilir..o tarz yorumlara tatli tatli gulup geciyorum ayyy ne abartiyor diye dusunemiyorum hic..dahs neler yasayacagiz ķüsmeyelim birbirimize..olumlu olalim..saglikli bebisler getirmek icin cabamiz kimsenin psikolojisine kimsenin kasti olamaz..bol sohbet edelim:KK15: elestirmeden,incitmeden,kucumsemeeden..kimin ne yasadigini bilemeyiz.gecelerde pelin akilin hikayelerini izliyodum kiza miskin miskin ne yatiosun bir sen mi hamilesin falan yazilmis :) kadin daha once dusuk yasamis ve ikizleri var suan..birisi cok rahatken birisi yatak dosek yatabilir..ben izlerken hasta galiba diyorum ama insanlat farkli acidan izlemis mesela..
Ayni seyleri dusunuyorum. Ya kimimizin mide bulantisi cok, inan okudukca benim de midem bulaniyor ama sukrediyorum. Bebegim bana kendini hatirlatiyor diyorum. neyse bir sekilde anlasip yuvarlanip gidecegiz insallah ☺ ilk isim buraya yazmak olacak. Ben de en son 8+0da gittim. Ozel olmasina ragmen 1 ay sonra cagjrdi beni. Bugun 12+0 olduk ☺ cok sukur bin sukur. Zaten bir rahatsizlik olmadigi surece yada risk surekli doktor kapisina gidilmemeli. Kendi duygularima kaptirsam kendimi her gun giderim vallahi ☺ ama benimle oldugunu hissettiriyor bebisim. Iltihap, renkli akinti, ates, grip vs yasayanlara doktora gitmesini oneriyorum. Cesit cesit mikrop var Allah muhafaza... bebege zarar vermeyecek hamilelerin de kullanabildigi ilaclari veriyor doktorlar. Son iki bucuk saat goruse ☺ ayy hayirli haberlerle doneyim ins.

zeytinyağı sürücem ben. çok sürmem ama hemen emiyor zaten. vıcık vıcık sevmiyorum. sağol kuzum daha iyiyim❤️

bir an öyle korktum ki anlatamam dur daha 3 aylığız dedim :KK70: hadi cinsiyetimizi ilk sen öğren:halay:
Ayyy bakalim tatlim insallah ☺ ben zaten karnimin buyuk olacagini tahmin edebiliyorum. Gobek deliginin alti, alt karin bolgesi denilen yer bildigin hamis gobegi kivaminda. ☺ ama cok minnos yaaa aynaya bakinca cok hosuma gidiyor ☺ az once dikkat ettim de ayna da saclarima parlaklik gelmis. Fon cektirmisim gibi duruyor. Yasasin bitti cirkin gunler ☺

bir an öyle korktum ki anlatamam dur daha 3 aylığız dedim :KK70: hadi cinsiyetimizi ilk sen öğren:halay:
Aaa canim bu arada hatirlatayim. Zeytinyagi, e vitamini ampul ve 1 2 cay kasigi kadar badem yagini karistirip, o sekilde kullanacagim ben. Aklinda olsun. Gratislerde fisfisli siseler satiliyor. Onlara doldurup kullanacagim. E vitamini cilt icin de cok faydali.

Back