Herkes boyle diyor..henuz anne olmadigimda idrak edemiyoruz..yani cok nadir konusuyorum onunla dogdugunda bir bag kurucam galiba ya da kipirdamaya basladiginda.seviyorum kendilerini cok tabiki ama yasta geciyordu..28 erken degildi benim icin ama evliligim icin erken mi diye sorguladim.onun sebebide esime doyamamam henuz :) 3 yil baya sancili iliski sonrasi kavustuk..dogdugunda da hayatimiza farkli renk gelecek ne bileyim..bazen sariliyorum diyorum cocuk olunca boyle mıcmıc olamicaz :))) sunu yapamicaz bunu yapamicaz vs..
Ne guzel
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
dogduktan sonra buraya yazicam uzun uzun zaten fari duygular hissedersem..benim gibi hisseden cok insan vardir biliyorum.herkes annelige tam takir hazir olmayabiliyor
hep diyorlar zaten..cok sinir oluyorum
![Bıcak :bicak: :bicak:](/images/smiley/bıcak.gif)
beni abim arayip hic sevinmedim biseyleri oturtmadiniz daha dedi
![Oha :oha: :oha:](/images/smiley/oha.gif)
valla biz gayet sevindik dedim.duygusuzdur baya bii babam annem cok sinirlendi.gorumcem erken degilmi biraz sen mi istedin dedi ..sananeee
![KK47 :KK47: :KK47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
diyemedim.. bu kadar erken olcagni beklmiyodum dedim sonra kendime de kizdim
![Sinirli :sinirli: :sinirli:](/images/smiley/sinirli.gif)
simdi soranlara evet cok istedik diyorum.olduktan sonra neden istemeyesin..