Ebebek insertü de ekleyeyim . İndirimli ürünlere bakabilirsiniz. 21şubatta anne çantalarına bakabilirsiniz. Pazar günü tekstil, 27sinde yan yatış yastığı alabilirsiniz mesela. 28 şubatta yine kozmetikte indirim var. Şampuan krem vs alabilirsiniz. Benim hiç kullanmadığım keşke almasaydım dediğim birşey yok hiç, hediye gelip ayına uygun olmayan kıyafetler dışında.

Eklentiler

• 3498FD64-719A-4097-9341-325F5001F72F.jpeg
    3498FD64-719A-4097-9341-325F5001F72F.jpeg
    224 KB · Görüntüleme: 43
  • C83DA6D2-F635-425F-9238-A7313C3EE9DB.jpeg
    C83DA6D2-F635-425F-9238-A7313C3EE9DB.jpeg
    207,9 KB · Görüntüleme: 49
Haa bu arada Bebek arabaları için yılın en iyi fiyatı bu ayda oluyor. Ben oğluma mamas papas armadillo flip xt2 aldım. Marka olarak çok iyidir. Daha uygun olsun ama kaliteli de olsun derseniz joie litetrax 4 çok rahattır. Onun daha kibar olanı joie Chrome set. Joie nin piyasadaki ürünlere göre uygun olmasının nedeni Pazar ağının henüz genişlememiş olması.

Haa bu arada Bebek arabaları için yılın en iyi fiyatı bu ayda oluyor. Ben oğluma mamas papas armadillo flip xt2 aldım. Marka olarak çok iyidir. Daha uygun olsun ama kaliteli de olsun derseniz joie litetrax 4 çok rahattır. Onun daha kibar olanı joie Chrome set. Joie nin piyasadaki ürünlere göre uygun olmasının nedeni Pazar ağının henüz genişlememiş olması.
ayy çok erken değil mi ya ben mi geriden geliyorum :D ben baston travel sistem almayı düşünüyorum. tabi daha ilerde. inglesine trilogy çok hoşuma gidiyor çok pratik gibi. casualin birkaç modeli var. maxi cosi var. ama baston alacağım kesin. uzun süreli kullanmak istiyorum

Kızlar merhaba 9 haftalık hamileyim aklıma takılan bişey var biraz araştırma yaptım ama net bir cevap bulamadım.Ben 2 hafta öncesine kadar babamın işyerinde çalışıyordum.İş gereği çok fazla telefon ve bilgisayar kullanıyordum.İşten ayrıldım daha doğrusu ara verdim diyelim şuan evdeyim maalesef yürüttüğüm işleri tamamlamak açısından çok sık telefon görüşmesi vs yapıyorum.Birazda kendi hatam ama onca yıldan sonra hep evde kalınca oğlumda kreşe gidiyor ev işlerinden kalan zamanda telefon bilgisayar fazla haşır neşir oluyorum.Teknolojik aletlerin zararını hepimiz biliyoruz sonuçta ama bebeğime bi zararı olurmu radyasyon açısından korktuğum şey bu.Oğlumda kursa gidiyordum ve günün büyük bölümü orada geçtiğinden bu kadar ilgili değildim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Yüzlerce bilgisayarın oldugu bir plazada iki bilgisayarla 40küsürüncü katta calısıyorum
Radyasyon varsa en cok buralarda vardır :)
Henüz dogurmadım ama buralarda doguran bi dünya arkadasım var sorun olsaydı az cok görürdüm cevremde
Hem 8.aya kadarda devam etmeyi düşünüyorum
Doktorum hic bana böyle bişey sormadı kısıtlamadı
Dedigin gibi çekince olsa zaten hamile de kalamazdım yumurtalıklarım kötü etkilenirdi diye düşünüyorum

Cok cok sagol canim benim cok guzel bilgiler aklima geldikce yaz yine :) peki cok fark oluyor mu bebek arabasinida ben en son almayi planliyorum..ana kucagi oto koltugu almayayim dimi ? Bazen bebek arabasinda oluyor...chicconun su yatakla birlesen yatagindan alayim diyorum ama o da cok pahali esyaya para gömme hic adetim degil.2.elini temiz guzel bulursam alabilirim..kiz olursa belki yine ahsap besik alirim..uuzn omurlu olmaz ama baya goturur sanirim.ilk etapta oda yapmayida dusunmuyrum az buyusun

Güzel bilgilerde cok erken değil mi :)

Günaydın hanımlar. Yeni doğum yapmış bir arkadaşım PREMESIS verdi. Bitkiselmiş. Bulantı için kullanmak istiyorum. Günde bir kere dedi ama aç mı tok mu hangi saatte bir bilgi edinemedim. Var mı doktor tavsiyesi ile kullanan ve bilgisi olan?

Günaydın hanımlar. Yeni doğum yapmış bir arkadaşım PREMESIS verdi. Bitkiselmiş. Bulantı için kullanmak istiyorum. Günde bir kere dedi ama aç mı tok mu hangi saatte bir bilgi edinemedim. Var mı doktor tavsiyesi ile kullanan ve bilgisi olan?
Ben farklısıni kullanıyorum bunun ama brosurde bu ilaç da vardı. Kahvaltıyla birlikte içıyorum ben sabahtan bulantiya etki etmesi gün içinde rahat ettiriyor ama tabi bazen istisnalar olabiliyor :) bana sanırım en yükseğini verdi dr o haftaki halimi görünce yinede ara ara tam geçirmedigi oluyor

Doktorum emedur vermişti bana
Bulantı haplarında cesit veya bitkisellik cok önemli değil sanırım doktorlar herkese farklı bir bulantı hapı veriyor cunku

ayy çok erken değil mi ya ben mi geriden geliyorum :KK70: ben baston travel sistem almayı düşünüyorum. tabi daha ilerde. inglesine trilogy çok hoşuma gidiyor çok pratik gibi. casualin birkaç modeli var. maxi cosi var. ama baston alacağım kesin. uzun süreli kullanmak istiyorum

Cok cok sagol canim benim cok guzel bilgiler aklima geldikce yaz yine :) peki cok fark oluyor mu bebek arabasinida ben en son almayi planliyorum..ana kucagi oto koltugu almayayim dimi ? Bazen bebek arabasinda oluyor...chicconun su yatakla birlesen yatagindan alayim diyorum ama o da cok pahali esyaya para gömme hic adetim degil.2.elini temiz guzel bulursam alabilirim..kiz olursa belki yine ahsap besik alirim..uuzn omurlu olmaz ama baya goturur sanirim.ilk etapta oda yapmayida dusunmuyrum az buyusun
Ben de brevinin anne yanı yatağını aldım. Sökülüp kaldırılabiliyor çantasıyla. Çok kolaylık oldu benim için. Ahşaplar gibi de yer kaplayan bişey değil. 4ay sonra oda yaptım. 90*190 Montessori yatak aldım. O günden beri yalnız yatıyor. Odayı ayırınca uykusu daha çok düzene girdi çünkü sütyen klipsine uyanan bir bebekti.

Güzel bilgilerde çök erken değil mi :)
Bence de erken. Yukarda da belirttim. ben 28.hafta başladım alışverişe. Arkadaşlar ufaktan alalım kriz olacakmış dediği için anlattım.

joie litetrax benimde hosuma gitmisti kaliteli duruyor.fiyatida iyi travel sistemide var sanirim

Ben de brevinin anne yanı yatağını aldım. Sökülüp kaldırılabiliyor çantasıyla. Çok kolaylık oldu benim için. Ahşaplar gibi de yer kaplayan bişey değil. 4ay sonra oda yaptım. 90*190 Montessori yatak aldım. O günden beri yalnız yatıyor. Odayı ayırınca uykusu daha çok düzene girdi çünkü sütyen klipsine uyanan bir bebekti.

Bence de erken. Yukarda da belirttim. ben 28.hafta başladım alışverişe. Arkadaşlar ufaktan alalım kriz olacakmış dediği için anlattım.
Ha pardon o zaman bodozlama daldım muhabbete :)

Doktorum emedur vermişti bana
Bulantı haplarında cesit veya bitkisellik cok önemli değil sanırım doktorlar herkese farklı bir bulantı hapı veriyor cunku
Carsamba bende kontrole gidicem isticem bulanti ilaci suan isteyim Allahtan ogretmenim ve arkadas var yanimda..boyle olursa raporda alicam berbat geciyo 9.hafta 12ler 13leer gelse bir..

selam kızlar;
anladığım kadarıyla herkes bulantı ile uğraşıyor inşallah düzelicez hepimiz.
gebelik programı kullanan var mı acaba ne önerirsiniz.

Gozukmuyordun uzun zamandir dun aklima geldin:)) nasil gecti mi bulantilar
Yurtdışındaydım bikaç gündür akşam döndük sağol :)
Bende bitek dişlerimi fırcalayınca bulantı oluyordu o hala devam cok şükür onun haricinde bişey yok cok fazla :) ufak ufak kasık cekmeleri göğüste büyüme cok yürüyünce veya sıkı gitince ayakta şişkinlik genel yasadıklarım
Bide kocama bi düşkünlüğüm basladı iyi mi kötü mü bilemedim :D
Sende neler var

Back