Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorulduğum ya da istirahat edemedigim zamanlarda ben de öyle oluyorum. Bacaklarım ağrıyor sanki 20 km yol yürümüşüm gibiGunaydin kizlar dun evde temizlik yaptik ben de saatlerce ugrasinca baya bir yoruldum vucudum tutulmus resmen ve dayak yemisim gibi agriyor her yerim sizler nasilsiniz?
Bilgi için çok teşekkürler, benim merak ettiğim birşey daha var. Ben en sevdiğim şeylerden tiksindi. Buna en çok görüştüğüm arkadaşlarım da dahil. Cay , turk kahvesi, filtre kahve,sigara ( buna çok mutluyum) eğer sende de tiksinmrler olduysa tekrar eskisi gibi sevmeye başladın mi ?Bulantıları olan arkadaşlar 12. Haftdan bildiriyorum ben baya rahatladım. Yine var ama zehretmiyor günümü. Hala su içemiyorum maalesef. Ama kusma olayı yok. Benim bulantılarım akşam üstü daha çok olurdu hala aynı saatlerde oluyor o kdr. İki haftya tamamen kurtulurum diye düşünüyorum inşallah. Darısı başınıza. Bulunmayanların da hiç olmasın inşallah. Öptüm çokkk iyi geceler
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlar dun evde temizlik yaptik ben de saatlerce ugrasinca baya bir yoruldum vucudum tutulmus resmen ve dayak yemisim gibi agriyor her yerim sizler nasilsiniz?
bir şey olmaz. bu kadar abartmaya gerek yok hamileyiz hasta değiliz. hemde onlar şuan en güvenli yerdelerKızlar merhaba 9 haftalık hamileyim aklıma takılan bişey var biraz araştırma yaptım ama net bir cevap bulamadım.Ben 2 hafta öncesine kadar babamın işyerinde çalışıyordum.İş gereği çok fazla telefon ve bilgisayar kullanıyordum.İşten ayrıldım daha doğrusu ara verdim diyelim şuan evdeyim maalesef yürüttüğüm işleri tamamlamak açısından çok sık telefon görüşmesi vs yapıyorum.Birazda kendi hatam ama onca yıldan sonra hep evde kalınca oğlumda kreşe gidiyor ev işlerinden kalan zamanda telefon bilgisayar fazla haşır neşir oluyorum.Teknolojik aletlerin zararını hepimiz biliyoruz sonuçta ama bebeğime bi zararı olurmu radyasyon açısından korktuğum şey bu.Oğlumda kursa gidiyordum ve günün büyük bölümü orada geçtiğinden bu kadar ilgili değildim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Zencefil de icebilirsin cnm. Ihlamur zencefil bal limon bunlari kullanabilirsin diyor doktorlargünaydın kızlar. grip olmuşum şifayı kaptım boğazlarım da şişiyor. 1 bardak ıhlamurdan zarar gelmez diye düsünüyorum?? içine bol limon sıkıp. başka ne yapabilirim?
Bal limon ihlamur yaptırmıştı bana aile hekimi ilk gebeligimde. Ama fazla içme. Ve yatıp dinlen yataktan çıkma.günaydın kızlar. grip olmuşum şifayı kaptım boğazlarım da şişiyor. 1 bardak ıhlamurdan zarar gelmez diye düsünüyorum?? içine bol limon sıkıp. başka ne yapabilirim?
teşekkür ederimm zencefil de atarım içine :)Zencefil de icebilirsin cnm. Ihlamur zencefil bal limon bunlari kullanabilirsin diyor doktorlar
ayy bugün çıkmam lazım. akşam artık bakıma çekerim kendimi. zaten içersem 1 bardak içerim. hoş düşük olacak haftaları geçtik sayılır ama olsun.Bal limon ihlamur yaptırmıştı bana aile hekimi ilk gebeligimde. Ama fazla içme. Ve yatıp dinlen yataktan çıkma.
Ya benim ilk bebegim bende biseyler alayim diyorum ama ne alcagmi bilmiyorum aldiklarinizi markalarla yazsaniz ? Mesela once nerlerde baslamak lazim..bende alicam onlari trendyolda indirimdeydi sanki aventler.. cam mi almali ? Nerden baslicam bilemedim:)Kahvaltimi yaptım. Dün arkadaşım ile konuşuyorduk. Bebegin esyalarindan almaya basla, her iki cinsiyetinde kullanabileceği biberon beyaz zibin gibi seyler al dedi. Secimden sonra ekonomik kriz olacakmis hersey pahalanacakmis dedi. Tabi ben sabaha kadar kriz ruyalarıyla bogustum. Işsiz kaldim vs. Uyanınca da etkisinde kaldim.
E bebekte aynı 20 sinde avent ürünlerinde indirim varmış. Süt saklama kabi alayım diyorum. Posetler koku yapabiliyormus.
Kiz da olsa erkek de bana sut saklama kabi lazım olacak. Biberon da alayım dedim. Şimdilik aklıma baska birşey gelmiyor.
Cok gecmis olsun canim zencefilli ihlamur icebilirsingünaydın kızlar. grip olmuşum şifayı kaptım boğazlarım da şişiyor. 1 bardak ıhlamurdan zarar gelmez diye düsünüyorum?? içine bol limon sıkıp. başka ne yapabilirim?
sağol kuzum, zencefil de atarım. kendi kendime nazar değdirdim resmen. geçen gün en son ne zaman hasta oldum diye düşünüyodum çok uzun zaman olmusCok gecmis olsun canim zencefilli ihlamur icebilirsin
Canim ilk 7.hafta civarinda ben de hasta oldum 1 hafta kadar surdu. Ihlamur 1 2 fincan icebilirsin. Seker sorunun yoksa limon+bal karisimi yiyebilirsin. Ben 3 4 gunde kucuk kavanoz bal yedim. En azindan guc kuvvet vermisti. C vitamini tuket portakal, mandalina, gibi. Cok gecmis olsun.günaydın kızlar. grip olmuşum şifayı kaptım boğazlarım da şişiyor. 1 bardak ıhlamurdan zarar gelmez diye düsünüyorum?? içine bol limon sıkıp. başka ne yapabilirim?
Ben ne zaman iyiyim desem ertesi gunu pertim cikiyo aynen oyle oluyo sanirim :)))sağol kuzum, zencefil de atarım. kendi kendime nazar değdirdim resmen. geçen gün en son ne zaman hasta oldum diye düşünüyodum çok uzun zaman olmus
teşekkür ederim :) pekmez de yiyebilirim içimi ısıtır üşüyorum dünden beriCanim ilk 7.hafta civarinda ben de hasta oldum 1 hafta kadar surdu. Ihlamur 1 2 fincan icebilirsin. Seker sorunun yoksa limon+bal karisimi yiyebilirsin. Ben 3 4 gunde kucuk kavanoz bal yedim. En azindan guc kuvvet vermisti. C vitamini tuket portakal, mandalina, gibi. Cok gecmis olsun.
Merhaba ben o konuyu araştırdım. X ray cihazı dediğimiz aslında x ray ışınıyla alakası olmayan şu metal dedektörü kapılar için araştırmıştım. Hiçbir zararı olmadığını öğrendim o ara telefon ve bilgisayar için de bilgiler vardı. Cep telefonlarının sanıldığı gibi zararlı olmadığı anlaşılmış. Hepimiz sürekli cep telefonu ve bilgisayarlar ile haşır neşiriz ben de işim gereği sürekli telefonla konuşuyorum ve bilgisayar da hep üstümde. Panik yapmanıza gerek yok. Çok sayıda video izlemiştim isterseniz siz de google dan girip izleyin videoları. Söylediğiniz gibi olsa sağlıklı bebek doğmazdı memlekette.Kızlar merhaba 9 haftalık hamileyim aklıma takılan bişey var biraz araştırma yaptım ama net bir cevap bulamadım.Ben 2 hafta öncesine kadar babamın işyerinde çalışıyordum.İş gereği çok fazla telefon ve bilgisayar kullanıyordum.İşten ayrıldım daha doğrusu ara verdim diyelim şuan evdeyim maalesef yürüttüğüm işleri tamamlamak açısından çok sık telefon görüşmesi vs yapıyorum.Birazda kendi hatam ama onca yıldan sonra hep evde kalınca oğlumda kreşe gidiyor ev işlerinden kalan zamanda telefon bilgisayar fazla haşır neşir oluyorum.Teknolojik aletlerin zararını hepimiz biliyoruz sonuçta ama bebeğime bi zararı olurmu radyasyon açısından korktuğum şey bu.Oğlumda kursa gidiyordum ve günün büyük bölümü orada geçtiğinden bu kadar ilgili değildim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Kahvaltimi yaptım. Dün arkadaşım ile konuşuyorduk. Bebegin esyalarindan almaya basla, her iki cinsiyetinde kullanabileceği biberon beyaz zibin gibi seyler al dedi. Secimden sonra ekonomik kriz olacakmis hersey pahalanacakmis dedi. Tabi ben sabaha kadar kriz ruyalarıyla bogustum. Işsiz kaldim vs. Uyanınca da etkisinde kaldim.
E bebekte aynı 20 sinde avent ürünlerinde indirim varmış. Süt saklama kabi alayım diyorum. Posetler koku yapabiliyormus.
Kiz da olsa erkek de bana sut saklama kabi lazım olacak. Biberon da alayım dedim. Şimdilik aklıma baska birşey gelmiyor.
Kızlar uzun yıllar ebebekte çalışmış ve tecrübeli anne olarak acele etmeyin derim. Hele ki biberon konusunda. Ben hiç biberon almadım, hiç de lazım olmadı. Doğumdan sonra 2.ayımda göğsümde üzüntüden kitle olunca mecbur avent göğüs pompası almıştım onun içinden biberon ve başlığı da çıkıyor. Onu bile almadı bebeğim. Sağdıklarımı poşete koyup buzluğa attım ama çalışmadığım için onları vermeme hiç gerek olmadı. Diş çektirdiğimde çıkarıp verdim ama çığlık çığlığa reddetti biberonu. İsterseniz mantıklı alışveriş üzerine yardımcı olurum. Mesela ben geçen hafta kampanya vardı ve temizleme pamuğu, alt açma örtüsü, pişik kremi aldım çokça çünkü en çok tükettiğim şeyler onlar. Herkes bebek bezi stokla der ama o da mantıksız çünkü ben 2ayda 3marka değiştirdim. Kimisi sızdırdı, kimisi poposunu kızarttı. Stok yapmış olsaydı elimde kalacaktı. Ben 28.hafta başlamıştım alışverişe.Ya benim ilk bebegim bende biseyler alayim diyorum ama ne alcagmi bilmiyorum aldiklarinizi markalarla yazsaniz ? Mesela once nerlerde baslamak lazim..bende alicam onlari trendyolda indirimdeydi sanki aventler.. cam mi almali ? Nerden baslicam bilemedim:)