Şeker yüklemesinde verilen şeker 4 dilim baklavaya eşitmiş ama şekern varsa ztn bu kdr şeker seni de kötü yapabilir. Bilemedim şimd
Buna karatay hocanin cevabi;
asla öyle degildi
Şeker yuk
Testi saf şeker baklavada yağ fistik ya da ceviz v.s. var

Demişti

Kızlar mide bulantısından ötürü balıktan aşırı derece tiksindim ve hamile kaldığimdan beri hiç yiyemedim balık yağı takviyelerine ne zaman başlamalıyım yada şimdiden kullanan dru tavsiye eden var mı?

Diyet değil de sağlıklı beslenme programı uyguluyorduk. Panik yaptım. İlk 9 hafta toplam 3 kilo almış oldum. Gerisini düşünmek bile istemiyorum

Ben doktora sordum o tarz takviyelere 12.hafta başlayacağız dedi ama hiç balık yiyemiyorsan doktoruna danış belki daha erken başlatır. Bir de yiyebiliyorsan ceviz ye o da güzel bir omega kaynağı. Bir de bu hafta balıktan bende biraz tiksindim ama ton balıklı sandviç yaptım onu daha rahat yedim

Evet ya tuzlu yemeyi bırakmam lazım. Umarım şu bulantılar bir an önce geçer de sağlıklı beslenebilirim. Bu koşullarda bulantımı keseceğini düşündüğüm her şeyi yiyorum

Şeker yüklemesinde verilen şeker 4 dilim baklavaya eşitmiş ama şekern varsa ztn bu kdr şeker seni de kötü yapabilir. Bilemedim şimd
Dün eşim tadelle getirmiş dayanamadım iki tane yeyim dedim
Hem bakayım dedikleri kdr çıkacak mı die 1 saat sınra
160 çıktı
2 saat geçti 130 indi
Yani belliki şeker var
Ama insülin başlatmak ğçin illaki yükleme yapmamız lazm dio.offf hayırlısı

Bende diyetisyene gitmiştim geçen hafta
Dün randevum vardı utancımdan gidemedim
Resmen 1 hafta da 2.5 kilo almışım bende
Hamşle kaldığımdan beri 3,5 kilo aldım olacak iş değil yani

Kasik agrisi bel agrisi bulanti kusma ogurtu ne ararsani var bwncwde haline sukret kizimda da boyleydim

Benimde kizim 1 e baslayacak eylulde bemde tesirgindim ama allah kayirmistir
İnşallah yetebilirim biri 9 biri 6 biri 3 yaşında bakalım 7 yi doldurun a mi versem diyorum bir sene daha anasinifi nasıl olur bilemedim sıkılır sanki Allah hepimize kolaylık versin

Ben hamilelikten 6 ay önce başladım hala içiyorum balıkyağı takviyesini, genelde 12. Haftadan başlatıyorlar ama hamilelik boyunca kullanılması gerektiğini okumuştum önemli olan balık ciğerinden yapılmış olmaması yani a vitamini içermeyen ve ifos onaylı bi takviye olması

İlk kızımı 9 sene evvel orada doğurdum kosuyolu 2000 TL Di o zaman ne kadar artmış şimdi medical parka gidiyorum eşimin sağlık sigortasiyla ücret odemiyoruz Allah kolaylık versin

@SLVESTER Merhaba! Canım ilk usg benden gelsin yorum alabilirmiyim. Bugün kontrol vardı ense burun vs. Herşey yolunda ama cinsiyet için erken dedi dr. Bide tam 12 haftalık çıktı normalde 11+3 olması gerekiyordu

Eklentiler

• 7E99DC5D-115A-432A-AE37-8B418358E0BF.jpeg
    130 KB · Görüntüleme: 50
  • 74FE9009-4E4A-43D2-8F15-F6E3E7FDE60F.jpeg
    116,1 KB · Görüntüleme: 52
  • ACA5AE91-86A8-44D7-9AB7-64B5C2B39A1A.jpeg
    136 KB · Görüntüleme: 48
@SLVESTER Merhaba! Canım ilk usg benden gelsin yorum alabilirmiyim. Bugün kontrol vardı ense burun vs. Herşey yolunda ama cinsiyet için erken dedi dr. Bide tam 12 haftalık çıktı normalde 11+3 olması gerekiyordu
Ohh maşallah harika benim de hep ilerde gidiyo doktorum şimdilik bişey demedi bende sorun yoktur diye düşünüyorum herşeye endişelenir oldum

Ohh maşallah harika benim de hep ilerde gidiyo doktorum şimdilik bişey demedi bende sorun yoktur diye düşünüyorum herşeye endişelenir oldum
Tşkler canım. Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil şimdi de tarih değişti ağustos annesi oldum bende çok endişeli biriyim zor geldi bu ikincisi ama bugün gerçekten rahatladım onu böyle görünce çok güzeldi sağlıkla kucaklıyalım inşallah

Baligi sevmiyorum hiç daha ağzıma bi lokma bile almadım kokusunu düşününce kotu oluyorum dr a gittiğimde yemek yerine ne yapilabilir soracağım

Bende sezeryan olacağım için Ağustos annesi olucam inşallah ama bu topikten gitmem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…