- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
- 373
Kıza benziyor ama sürekli kıpırdadığından çıkıntıyı göremiyorum dedi. Ama daha 10. Haftadaydım. Haftaya ikili için gitcem belki daha iyi görür
Evet canım erken tahmin etmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıza benziyor ama sürekli kıpırdadığından çıkıntıyı göremiyorum dedi. Ama daha 10. Haftadaydım. Haftaya ikili için gitcem belki daha iyi görür
Kızlar bugün 10+1 haftalığız. 1 saat önce lavaboda tuvalet kağıyla kurularken kan gördümönce hemoroid kaynaklı sandım sonra baktım ki ordan değil. Çok panik oldum hemen Doktora mesaj attım ve randevu aldım 15 dakika içinde doktora nasıl gittim bilemedim vallahi :/ ultrason İçin ekrana baktım doktor o sırada görüntüyü mü dondurdu bilmiyorum ama hiç hareket etmediğini görünce iyice panik oldum derken o anda kalp atışlarını dinletmeye başladı doktor derin bi oh çektim. Hiçbir sorun yok dedi doktor rahim ağzı da kapalı dedi. Neden olur diye sordum yani olabiliyor net bişey söyleyemeyiz ama sıkıntı yok dedi. Gerek yok ama güvenlik amaçlı iğne yapalım bir de dedi. İğne yapıldı döndüm ama anlamadım neden olduğunu inşallah devam etmez. 3 yaşında oğlum var ve ısrarla kucak diye tutturuyor almayayım dedikçe. Belki de ara ara onu kaldırdığım İçin oldu bilemiyorum :/ Allah yavrularımızı esirgesin ne diyelim..
Ya yanlış anlamayın da ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum gibi geliyor deyince, bilimsel makaleler, doktorlar, eğitimler; cinsiyet tahminine gelince yüzükler, kese şekilleri, kesenin sağında solunda gibi bana komik gelen hurafeler. Kusura bakmayın, alınmayın da, hamilelikte insan alıngan oluyor kırmak istemem de bana komik geldi sadece.saç teliyle yuvarlak çizdi bende bu sefer. Zincirle ileri geri gitmişti
Hmm teşekkür ederimBen ocean plus kullanıyorum bide daha pahalı efa balık yağı da var kullanılabilecekler arasında
Tşkler canımErkek gibi canım
Bende biraz üzüldüm cinsiyet tahmini olmadığı için ama bazıları demiyor işte 16.hafta da kesin belli olur zaten bir sonraki kontrolüm de 16. Hafta 1 ay sabredicem sağlık olsunBen de bu gördüklerime göre
ki bu konuyu iyi bilmiyorum
o fotolarda erkek di bu görüntü gibi olanlar
Doktor demedi mi ya 12 de de mi demiycekler![]()
Aaa tamamEvet doğru canım hafta hafta ölçümler değişiyor bunu biliyorum da benim sat problemim var. ben dr. baktığı usg göre devam edicem çünkü benim sat 14 kasım böyle oluncada ben şuan 15 haftalık olmam lazım pkonun karışık işleri işte![]()
Ya yanlış anlamayın da ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum gibi geliyor deyince, bilimsel makaleler, doktorlar, eğitimler; cinsiyet tahminine gelince yüzükler, kese şekilleri, kesenin sağında solunda gibi bana komik gelen hurafeler. Kusura bakmayın, alınmayın da, hamilelikte insan alıngan oluyor kırmak istemem de bana komik geldi sadece.
Benim kızımdaki doktorum da taa 20 ye kadar sustuBende biraz üzüldüm cinsiyet tahmini olmadığı için ama bazıları demiyor işte 16.hafta da kesin belli olur zaten bir sonraki kontrolüm de 16. Hafta 1 ay sabredicem sağlık olsun
O da çok kötü olmuş 6 kg fazla ama kaç kilosunuz şu an o da önemli
Ooo bence sen yine iyisin canım ben kızım doğana kadar cinsiyetini öğrenemedim göstermiyor bacakları hep kapalı dendi bana da bende ne sabır varmış ozamanda şimdi olsa doktor doktor gezerdim cinsiyeti için ilk hamilelikler başkaymış hiçbişey bilmiyorduk.Benim kızımdaki doktorum da taa 20 ye kadar sustu
Ketum doktor sevmiyorum ya da kendini hiç yormayan düşünmeyen![]()
Kaçıncı gebeliğiniz bimiyorum ama benim ilk gebeliğim ve gerçekten zayıfım hala da kilo almadım sadece kesenin var olduğunu bildiğim kısımda şişlik var.. hissetme de de sanırım bende geçenlerde varlığını hissettim oda şöyle seyirme gibi duştan cikmistim aynada karnıma bakarken kesenin olduğu kısım içine gidip geldi bi kaç kez bağırsak hareketı olma ihtimali de yoktu. Bilmiyorum bence bebeğimdi yada ilk oldugu icin onu çabuk hissetmek istedim ondandi. Ama boş vaktim olduğu icin kendimi dinleme şansım karnıma bakma şansım oluyor bu seyirmeleri arada yaşıyorum bebeğim takla attı diyorum eşim de gülüyorYa yanlış anlamayın da ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum gibi geliyor deyince, bilimsel makaleler, doktorlar, eğitimler; cinsiyet tahminine gelince yüzükler, kese şekilleri, kesenin sağında solunda gibi bana komik gelen hurafeler. Kusura bakmayın, alınmayın da, hamilelikte insan alıngan oluyor kırmak istemem de bana komik geldi sadece.
Susayim susayim diyorum, sonra ayni sizde ki gibi bir gulme aliyor beni ama sinirden... Siz bebeginizi hissettiginizi soylediginizdeki yorumlari fazla kafaniza takmissiniz. Burada size yorum yapan kisiler tibben 7 haftalik bebek hareketlerini hissedemeyecrginizi soyledi ki buna ben de katiliyorum. 7 haftalik bebek hissedilmez. 10-12 haftalarda belki istisnadir hissedilebilir ama 7, 7.5 haftadir hissediyorum demistiniz yalnis hatirlamiyorsam. Bu konu bilimsel bir konu. Insanlar size doktorlardan aldiklari bilgileri aktardilar. Buradaki yuzuk, kese tipi vs bunlar gercekligi kanitlanmis seyler degil elbette. 9 ay kisa degil. Burada keyifli paylasimlar yapiyoruz. Bakalim eski anane, gelenek gorenek yontemlerini uyguluyoruz guluyoruz, egleniyoruz. Evet siz de gulun, bize katilin eglenin ama lutfen bu durumu kucumsemeyin. Eger oyle bir niyetiniz car ise kendinize baska eglence arayislari bulun. Cunku tavriniz ve tarziniz hic hos degil. Yuzukten, sac telinden medet ummuyoruz. Sizin 7 haftalik bebegi hissediyorum demeniz kadar sacma bunlar ama biz egleniyoruz. Huzur bozanlardan degil huzur verenlerden olun. Sevgi dolu gunler diliyorumYa yanlış anlamayın da ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum gibi geliyor deyince, bilimsel makaleler, doktorlar, eğitimler; cinsiyet tahminine gelince yüzükler, kese şekilleri, kesenin sağında solunda gibi bana komik gelen hurafeler. Kusura bakmayın, alınmayın da, hamilelikte insan alıngan oluyor kırmak istemem de bana komik geldi sadece.
Aynen valla tüm dediklerine katılıyorumOoo bence sen yine iyisin canım ben kızım doğana kadar cinsiyetini öğrenemedim göstermiyor bacakları hep kapalı dendi bana da bende ne sabır varmış ozamanda şimdi olsa doktor doktor gezerdim cinsiyeti için ilk hamilelikler başkaymış hiçbişey bilmiyorduk.
11 sene geçince prof olduk bak cinsiyeti kendimiz tahmin ediyoruz![]()
Kilonuz 70 üstü olsaydı 6 kilo vermeniz çok abes olmazdı ama bu kiloda hiç iyi değil. Bulantı için ilaç kullanın en iyisi59 kiloyla hamile kaldim suan 53 kiloyum gerçekten çok verdim en son 12 sene evvel bu kilodaydım. Kilo vermek sorun değil ama beslenemiyorum dün minicik bir tost ve 1 adet haşlanmış küçük patates yedim tüm gun bu
Stres yapma tadını çıkar canım ya. Zaten bulantın var. Alınan kilolar emzirirken misliyle gidiyor. 35 kg aldım 1 yaşına girmeden hepsi gitti. Rahat olGünaydın kızlar.. Ben 1 haftada 2 kilo aldım. Diyetisyene gidiyorum. Kadın da şok oldu. Üstelik tüm hafta berbat durumdaydım. Bulantı kusma ile geçti. Yağ ödem kas vs ölçümü de yapamıyor hamilelikten ötürü. Yani kilo artışı neyden olmuş anlayamıyoruz da.Ne bulduysam yiyorum ama yarım saate de iadesini yapıyorum. Of var mı böyle aniden kilo alan? 9+2 deyim
İlk gebelikte ben yaptırdım bunda yaptırmıcam bendeEvet o öyle diyor şeker yüklemesinde glikoz şurubu dayıyorlar hatta en fenası. Ben yaptırmıcam
Kilonuz 70 üstü olsaydı 6 kilo vermeniz çok abes olmazdı ama bu kiloda hiç iyi değil. Bulantı için ilaç kullanın en iyisi