- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
- 373
Bu yüzük testi nasıl oluyor.
Kızlar 10 haftalık olunca karından ultrason için sıkışık olmak gerekiyor mu? Bana da hiç karından bakmadılarhaftaya devlet hastanesine gidicem kesin karından bakarlar orda
Karalahana testi bana en mantıklı gelen yüzük çin v.s
Bilimsel degeri yok karalahana da deneyle asidik bazik reaksiyon öğreniliyor
Bence tahmin yürütmede de doğruya yakin olabilir
Karalahana testi bana en mantıklı gelen yüzük çin v.s
Bilimsel degeri yok karalahana da deneyle asidik bazik reaksiyon öğreniliyor
Bence tahmin yürütmede de doğruya yakin olabilir
Aaaa benimki bildigin ileri geri hareket etti.Canım burda bir arkadaş yazmıştı, yüzüğüne saç telini geçiriyorsun sonra sol avucuna değsin sabit durması için. Sonra sol elini çek sallanıyor daire çizerse erkek, ileri geri giderse kızmış
Bazı forumlarda da tan tersi diyor ya :) ileri ger erkek yuvarlak kız yazıyor. Ben kızımda yapmıştım bunu yuvarlak yapmıştıCanım burda bir arkadaş yazmıştı, yüzüğüne saç telini geçiriyorsun sonra sol avucuna değsin sabit durması için. Sonra sol elini çek sallanıyor daire çizerse erkek, ileri geri giderse kızmış
Bazı forumlarda da tan tersi diyor ya :) ileri ger erkek yuvarlak kız yazıyor. Ben kızımda yapmıştım bunu yuvarlak yapmıştı
Diğerleri gibi bu tezde çürüdü o zaman :)Benimde diğer kızlarımda yaptığımda ileri geri gidiyordu o terse göre erkek olması lazımdı :)
Hayır hic sıkışık degildim 9+6 da karından bakıldı ve cok net görüldüKızlar 10 haftalık olunca karından ultrason için sıkışık olmak gerekiyor mu? Bana da hiç karından bakmadılarhaftaya devlet hastanesine gidicem kesin karından bakarlar orda
Hangi şubesi. Medipolun fiyatı yüksek evet. Koşuyolu şubesi ise oraya yakın Ümraniye’de sur hastanesi var ben orda Doğum yaptım ve herşeyiyle memnun kaldım. 2017 de 1200₺ sezaryen fiyatıydı. 900₺ normal Doğum. Doktorun gece gelmesi +400₺ idi. Civardaki en uygunuydu. Ama ben uygun diye değil eve yakın diye seçmiştim. Dr. Umut hanım biraz soğuk kanlı ama tek eksisi oydu. Şimdi ordan taşındık bende arayıştayımKızlar gittiginiz hastanelerde doğum fiyatlarını sordunuzmu hiç ben bugün kalp atışını dinlemek için istanbul da medipole gittim çok şükür duyduk. Fakat bazı tahliller istedi diğer arkadaşların yaptırdığı gibi kan ve idrar tahlili... Fiyat sorayım dedim 1050 demesinler mi..
Bu böyleyse doğum ne kadardır dedim muhasebeye uğradım sezeryan için 5500 diyorlar.. Fiyatlar çok uçuk degilmi sizce...
Aynen canim bizim önceden karalahana ile hiç alakamiz olmadigindan oyle diyoruzO mor lahana değil mi
TamamSıkışık git canım daha net oluyor
Hayır hic sıkışık degildim 9+6 da karından bakıldı ve cok net görüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?