uyuyana kadar dinlenmek yok maalesefYa bir de biz 5 aydır yazlık bir yerdeyiz. Her gün denize götürüyorum ama kalan sürede ne yapacağımı şaşırıyorum. Dışarıda da peşinde koşmaktan perişan oldum. Yani bir yere götürünce de dinlenemiyorum.
Evet canım hatırlıyorum eşinin evde olduğunu. Dün o kadar yordu ki beni, kardeş mevzusunu kapattım. Arkadaşlarla buluşuyoruz, onların çocukları hiç böyle değil, dediğini yaptırana kadar kendini paralıyor ağlamaktan, uyku saati 5 dk geçsin ağlama ve yerde yuvarlanma krizi, evde zaten bi duvarlar bi koltuklar kaldı her şeyi kaldırdık, düz duvara tırmanıyor. Kız olacağını bilsem ben de isterdim ikinci çocuğu. Yaz tatilinden dolayı 1 aydır evdeyim, arada tatile memlekete vs gittik ama orada da burnumuzdan getirdi yine. Yalnızken nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum. Sonra da canı sağolsun deyip bugünümüze şükür diyorum işte.Odayı mecburen bebek doğmadan ayırdık ama çok iyi oldu. Artık çok şükür sabaha kadar deliksiz uyur oldu. Zaten ayırmam zor olacakmış çünkü aynı odada yatınca bebekle birbirlerini uyandırıyorlar. Eşim çalışmıyor yani evden çalışıyor gibi bişey sağolsun onun yardımı oluyor başka yardım yokama 1 aydır kp nin yazlığındayız burda en azından ev işi derdi yok, kızda bahçe deniz derken oyalanıyor bebek de elden ele dolaşıyor.. Burda rahat ettim biraz
Sizler nasılsınız?
Tebrik ederim hayırlı olsun canımevet @ShinSeGi doğum yaptı oğlu 3 aylık oldu bile :) 3 bebiş geldi Allah sağlık versin 4 de hamilemiz var biri ben
arada okuyorum sizleri de.
MaşallahBen kızım 12 aylıkken hamile kaldımben de hamile kalamıyorum nasılsa kafasındaydım. Şuan 3 aylık oldu oğlum. Hamilelik sürecinde iyi bir planla herşey yoluna giriyor merak etme. Ben kızımın önce kademe kademe emzirmesini azalttım ama kesmedim tandem gittik şuanda da günde 1-2 kere emiyor hala. Doğum yakın da sallamadan uyutmaya alıştırdım ama çok şükür buna hazırdı hemen adapte oldu, sonra da kademeli olarak odasını ayırdım. Bunlar 2. bebekte daha rahat olmamı sağladı. Yarı blw yaptığım için zaten yemeğini de çoğu zaman kendi yer olmuştu çok şükür
Bu saydıkların dışında Evde havuz var çok sever,Yahu siz bu bebeleri tüm gün nasıl oyaliyorsunuz? 15 dk lego, 15 dk kitap okuma, 7 dk resim... Ee sonra?
teşekkür ederimTebrik ederim hayırlı olsun canım
Kimler doğum yaptı
Kimler hamile acaba
Maşallah hepsineteşekkür ederim
dogum yapanlar: honey bunch, shinsegi, oznur_efe
hamileler: ben, koalacikk, serra_rana, labazop bilmem nicklerden hatırlarmısın
tabi, aleyküm selamMaşallah hepsine
Nickleri biliyorum zaten özelden görüştüğüm kimse yok canım
Herkes kaybolunca haliyle kimseden haber alamadım
Hepsine selam söyler misin
Merhaba canım nasılsınMerhaba kızlar birkaç gündür kaka yapmadan önce söylüyor benimki bez de çok pişik yapıyor perişan oluyor çocuk.Tuvalet eğitimine başlasam mı diyorum havalar da sicakken 22aylikken verenleri de izledim yotubeden ogrenir belki de. Bez çok gıcık yaa.Aranizda öğreten oldu mu hiç?
Çok şanslısınız, gelişimine de çok katkısı oluyordur diger çocuklar. Bilge yalnız, sahilde filan diğer çocuklarla oynuyor ama ben yine tepesindeuyuyana kadar dinlenmek yok maalesefbizde kuzen vs çok yakın da oturuyoruz sık sık görüşüyoruz vakit geçiriyorlar
Yazın da gün uzun işte canım Allahtan gündüz uykuları varbol bol sulu oyunlar duşta yarım saat bahçede havuz saat 6’dan sonra park ve dışarı gezmesi. yazın oyalamak daha kolay aslında :)
Maşallah canım, bizimki de çiş demeyi öğrenmiş ama bez hep doluMerhaba canım nasılsın
Bezi mi küçük o yüzden mi pişik oluyo acaba?
İki gün önce akşam tuvaleti kullandık, yapacağı belliydi çiş dedi
Hemen koştuk küçüğü ara sıra yapıyordu ama büyük ilk kez yaptı
Bay bay filan yaptık
Neyse 11 saatlik uykudan uyandı bez kuruydu, yine tuvaleti kullandık
Bez bağlıyorum ama böyle böyle alıştırıyorum bakalım şimdilik beze devam
Aaa honey doğum mu yaptı, hayırlı olsun, kız mı erkek mi? Sana da hayırlı olsun canım kaç aylık oldun?teşekkür ederim
evet erkek onunki. 3 aylık oldu olacak sanırım o da.Aaa honey doğum mu yaptı, hayırlı olsun, kız mı erkek mi? Sana da hayırlı olsun canım kaç aylık oldun?
İyiyiz canım çok şükürMerhaba canım nasılsın
Bezi mi küçük o yüzden mi pişik oluyo acaba?
İki gün önce akşam tuvaleti kullandık, yapacağı belliydi çiş dedi
Hemen koştuk küçüğü ara sıra yapıyordu ama büyük ilk kez yaptı
Bay bay filan yaptık
Neyse 11 saatlik uykudan uyandı bez kuruydu, yine tuvaleti kullandık
Bez bağlıyorum ama böyle böyle alıştırıyorum bakalım şimdilik beze devam
Aaa honey doğum mu yaptı, hayırlı olsun, kız mı erkek mi? Sana da hayırlı olsun canım kaç aylık oldunteşekkür ederim
sağlıkla gelsin inşallahevet erkek onunki. 3 aylık oldu olacak sanırım o da.
sağol canım, 10 hafta bitti benimki yeni henüz :)
Canım ben bezinin içine bel tarafına bebekken kullandığımız ağız bezlerinden koyuyorum katlayarak. Külot bez kullanıyoruz, özellikle sleepy beline pişik yaptı, prima külot beze devam etmek zorunda kaldım ben de. Minies aldım arada kullanırız diye, o da biraz kalın geldi ama sleepy’den daha çok sevdim.İyiyiz canım çok şükür6numara kullanıyoruz .Birçok markayı da denedik ama sırt kısmını hep kasıyor tertetiyo sıcak ya.Yanimizda kaka yapmaktan da utanıyor genelde başka odada yapıyor sanki öğrenebilir gibi geliyor bakayım kendimi de hazır hissedersem denemeyi düşünüyorum.İnsallah kolayca öğrenir kuzular.Biz hiç kuru uyanmadik çok su içiyor çünkü
Rahatsız olması da birşeyMaşallah canım, bizimki de çiş demeyi öğrenmiş ama bez hep doluNerden öğrendi bilmiyorum, babaanneden şüpheleniyorum Senin kız mıydı erkek mi?
Allah iyilik versinİyiyiz canım çok şükür6numara kullanıyoruz .Birçok markayı da denedik ama sırt kısmını hep kasıyor tertetiyo sıcak ya.Yanimizda kaka yapmaktan da utanıyor genelde başka odada yapıyor sanki öğrenebilir gibi geliyor bakayım kendimi de hazır hissedersem denemeyi düşünüyorum.İnsallah kolayca öğrenir kuzular.Biz hiç kuru uyanmadik çok su içiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?