Biz geri çekilme yolu ile. Hep öyleydiKızlar nasil korunuyorsunuz ya :) aylardir spirale cesaret edemedim takilmasindan ziyade kaydi mi kaymadi mi telasi,haplada ilgili tedirginim emboli riski vs ailede öykü oldugu icin.boyle oluncada haliyle uzaklasoyoruz, her ay hamile kaldim mi stresi beni benden aliyor :)
Memeyi kestikten sonra cok rahatim.Kızlar memeden kestikten sonra siz ne durumdasınız peki biraz da bunu konuşalım. İşin psikolojik tarafı beni düşündürüyor, öte yandan çalışıyorum göğüsler doluyor bunlarla nasıl başedeceğim. İlaç kullanmak mı icap eder acaba prolaktin hormonunu baskılamak için?
Guvenemiyorum hicBiz geri çekilme yolu ile. Hep öyleydi
SevişmiyoruzKızlar nasil korunuyorsunuz ya :) aylardir spirale cesaret edemedim takilmasindan ziyade kaydi mi kaymadi mi telasi,haplada ilgili tedirginim emboli riski vs ailede öykü oldugu icin.boyle oluncada haliyle uzaklasoyoruz, her ay hamile kaldim mi stresi beni benden aliyor :)
Biz de öyle ama geçenlerde orezervatif kullandık daha rahat ettik, hamile kalıcam stresi yok, etraf battı derdi yok, daha uzun sürüyor hem zevk alma süresi.Biz geri çekilme yolu ile. Hep öyleydi
Bu 2 yas sendromlari arttikca korkuyorum benSevişmiyoruz
Yani ayda bir kaç kez belki, onda da geri çekilme, geçen prezervatif kullandık bir defa. Yumurtlama dönemime denk gelmiyor genelde rahatım, zaten ben zor hamile kaldım, geri çekilme ile de kalırsam kalayım sorun değil şuan.
Ah yaa işte kolay hamile kalıyorsan sağlam korun tabi. Bilmez miyim canımıza okuyorlar, o yatınca benim de pilim bitiyor. Ben dediğim gibi zor hamile kaldım, bizim de yüreğimiz kaldırmaz bir bebiş daha ama bu kadar seyrek sevişmeye de olursa mucize derim zatenBu 2 yas sendromlari arttikca korkuyorum bencok zorluyor gulcos hanim.tam bir ergenus birtane daha bebisi yuregim kaldirmaz
ben biraz rahatım bu konularda, pek stres yapmıyorum kendime, geri çekilme olduktan sonra hamile kalma riski düşük sonuçta. zaten çok sık ilişki olmuyor gününü denk getirmek de zor :)Guvenemiyorum hic((((
Siz mi hamile kalmistiniz ?Bir arkadssimiz kalmisti.
Canım bizimki de banyoya dayanmıştı, klozetin kapağını hep kapalı tutuyorduk kaldırmayı düşünmedi neyseki, izin de vermedik ama çok tehlikeli, sürekli çöpü karıştırıyordu, iki tane dijital tartı kırdı, yanımda üstelik, eğer kapı bizimki gibi pimapense eşim kilit yerini söküp kapının dış kısmına taktı. Kilitli tutuyoruz artık. Ebeveyn banyosunu henüz kiltlemiyorum park yatakta yatıyor çünkü, sabaha karşı benim yanıma da geldiği oluyor, bir defa o yataktan inince uyandım ben, orayı da kilitleriz yakında sanırım.Kizlar, sadece iceriden kilitlenen banyo ve tuvalet kapilarina bir cozum var mi? Arkami donsem misafir tuvaletinin klozetin icine elini sokmus buluyorum. Bugunse beni iyice endiselendirdi. Ogle uykusu cok uzun surdu. Kontrol da ettim ama pesime uyanmis. Normalde beni cagirir odaya, ama sessizce banyoya gitmis, copu karistirmis, klozeti karistirmis, her yer ve ustu su icinde buldum. Tikir tikir sesi duydum da gittim. Buna nasil engel olacagim? Kapi disaridan kilitlenmiyor. Cozumu yoksa uyudugu odayi kilitleyecegim artik. Gece tek uyumaya basladiginda da yapar ruhumuz duymaz diye korkuyorum.
Bizimki klozet kapagini da kaldiriyor, kilitli kapilari anahtarla da aciyor. Cok fena oldu, anlatiyoruz anlamiyor. Pimapen degil kapi ama iceriden kilitlenebiliyor sadece, anahtari yok. Bununki de sokulebilir mi bilmiyorum. Bugun koridorun kapisini anahtarla acinca anahtari cikarip yukari bir yere koydum, bu sefer oraya tirmanmaya kalkti. Sandalyeyi cekip ocaga cikmaya calisiyor. Bunlar kasla goz arasinda oluyor. Mutfakta ben is yaparken bir bakiyorum sandalyeyi cekmis. Su banyo olayi beni cok korkuttu. Klozette bogulma olayi oluyormus cok. Allah korusun gece kalkar gider diye dusunuyorum, karanliktan da cekinmiyor. Simdi uyudugu odayi kilitledim kafam rahat olsun diye. Normalde uyanmiyor ama saglari sollari belli olmuyor.Canım bizimki de banyoya dayanmıştı, klozetin kapağını hep kapalı tutuyorduk kaldırmayı düşünmedi neyseki, izin de vermedik ama çok tehlikeli, sürekli çöpü karıştırıyordu, iki tane dijital tartı kırdı, yanımda üstelik, eğer kapı bizimki gibi pimapense eşim kilit yerini söküp kapının dış kısmına taktı. Kilitli tutuyoruz artık. Ebeveyn banyosunu henüz kiltlemiyorum park yatakta yatıyor çünkü, sabaha karşı benim yanıma da geldiği oluyor, bir defa o yataktan inince uyandım ben, orayı da kilitleriz yakında sanırım.
Bizim iki oda sürekli kilitli ve anahtarları portmanto üstünde. Bir gün portmantonun üstüne çıkmış buldum, aynasının önünde ayakta duruyordu şok oldum. Banyoya kesinlikle çözüm bulunmalı, kapının diğer tarafına takılabilir umarım. Çok fenalar çok, Allah korusun.Bizimki klozet kapagini da kaldiriyor, kilitli kapilari anahtarla da aciyor. Cok fena oldu, anlatiyoruz anlamiyor. Pimapen degil kapi ama iceriden kilitlenebiliyor sadece, anahtari yok. Bununki de sokulebilir mi bilmiyorum. Bugun koridorun kapisini anahtarla acinca anahtari cikarip yukari bir yere koydum, bu sefer oraya tirmanmaya kalkti. Sandalyeyi cekip ocaga cikmaya calisiyor. Bunlar kasla goz arasinda oluyor. Mutfakta ben is yaparken bir bakiyorum sandalyeyi cekmis. Su banyo olayi beni cok korkuttu. Klozette bogulma olayi oluyormus cok. Allah korusun gece kalkar gider diye dusunuyorum, karanliktan da cekinmiyor. Simdi uyudugu odayi kilitledim kafam rahat olsun diye. Normalde uyanmiyor ama saglari sollari belli olmuyor.
Canım bizim balkon kapısının balkonda açma kolu yok, eşim de sigara dumanı içeri girmesin diye evdeki güvenlik kilitlerinden taktı oraya ( sağlam bir kilit alıp takmaya üşendi ) şimdi oğlum balkon kapısını zorlasa da açamıyor. Siz de deneyebilirsiniz belki, yani eski nesil çengelli kilitlerin lastik versiyonu gibi kullanıyoruz Homepuzzle Çok Amaçlı KilitKizlar, sadece iceriden kilitlenen banyo ve tuvalet kapilarina bir cozum var mi? Arkami donsem misafir tuvaletinin klozetin icine elini sokmus buluyorum. Bugunse beni iyice endiselendirdi. Ogle uykusu cok uzun surdu. Kontrol da ettim ama pesime uyanmis. Normalde beni cagirir odaya, ama sessizce banyoya gitmis, copu karistirmis, klozeti karistirmis, her yer ve ustu su icinde buldum. Tikir tikir sesi duydum da gittim. Buna nasil engel olacagim? Kapi disaridan kilitlenmiyor. Cozumu yoksa uyudugu odayi kilitleyecegim artik. Gece tek uyumaya basladiginda da yapar ruhumuz duymaz diye korkuyorum.
Aaaa çok iyi fikir, İKEA’nın güvenlik kilitleri de çok sağlam, oğlum bir onları açamıyor.Canım bizim balkon kapısının balkonda açma kolu yok, eşim de sigara dumanı içeri girmesin diye evdeki güvenlik kilitlerinden taktı oraya ( sağlam bir kilit alıp takmaya üşendi ) şimdi oğlum balkon kapısını zorlasa da açamıyor. Siz de deneyebilirsiniz belki, yani eski nesil çengelli kilitlerin lastik versiyonu gibi kullanıyoruz Homepuzzle Çok Amaçlı Kilit
Cok tesekkurler, bu isimize yarar bizim de.Canım bizim balkon kapısının balkonda açma kolu yok, eşim de sigara dumanı içeri girmesin diye evdeki güvenlik kilitlerinden taktı oraya ( sağlam bir kilit alıp takmaya üşendi ) şimdi oğlum balkon kapısını zorlasa da açamıyor. Siz de deneyebilirsiniz belki, yani eski nesil çengelli kilitlerin lastik versiyonu gibi kullanıyoruz Homepuzzle Çok Amaçlı Kilit
Biz korunmuyorduk canım ilki tüp bebek olduğu için.. Ve hamile kaldımKızlar nasil korunuyorsunuz ya :) aylardir spirale cesaret edemedim takilmasindan ziyade kaydi mi kaymadi mi telasi,haplada ilgili tedirginim emboli riski vs ailede öykü oldugu icin.boyle oluncada haliyle uzaklasoyoruz, her ay hamile kaldim mi stresi beni benden aliyor :)
Spiral en mantiklisi gercekten :)Biz korunmuyorduk canım ilki tüp bebek olduğu için.. Ve hamile kaldımşimdi 4 aylık oldum korkularim var tabi nasıl olacak ikisiyle nasıl idare edeceğim emzirmeyi bırakmadım daha beraber yatıyoruz.. Hiç hazır değildim ama artık yapacak bi şey yok 2. Den sonra sıkı sıkıya korunacam aylık iğne düşünüyorum ilk asamada da spiral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?