- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
Ya bende şeker yok askında ailemde de yok. ben 50grlık olandan içtim. Bekleme sırasında bir kez başımı az eğmiş bulundum ve tamamen gözlerim karardı. Kafamda ellerimde uyuşma oldu. Panikleyip bağırdım. Eşim de korktu o halimi görünce. Sınırın üstünde çıkınca dr 75gr la yenilemek istedi. Öykümü anlatınca Açlık tokluk baktırdım . Bebeğimin karın ve kafa çevresi 2hafta önden gidiyordu kilo da fazla olunca riske atmak istemiyor dr lar. Şimdi bunda napcam bilmiyorum. Yine birkaç gün ilerde gidiyor. Yediklerime de dikkat ediyorum halbuki. Pirinç hiç tüketmem meselaCanm valla şeker ölçüm yolu çok ta.Bnde işte açlık tokluk kan verdim başta.Rsk altındason ilaç kullanmalısın dedi.
Bende ilaç kullanmadım diyetisyene gittim liste verdi .
Şeker aleti aldık eve düzenli şekilde her gün 4 kere olmak üzere iki hafta ölçtüm.değerleriö gayet iyi olduğu halde gzli şeker olabilir die yine şeker yükleme testi istedi doktor .
Valla ben 1.de korkup okadar çok dr a gittim ki bir haftada 3kez başka hastanelerde girdiğim oldu. bunda 20.haftaya kadar 3kez diye sınır koydum kendime bir sıkıntı olmadıkça. Yurt dışında tüm gebelik boyunca 3kez hak tanınıyor ultrason için. Fazlası için ücret ödeniyormuş.Kızlar siz kontrollere sık mı gidiyorsunuz, ben ayın 6sında gittim. Doktorum bir sıkıntı olmazsa bir ay sonra gel dedi
Devlet hast. 2li yapmıyomuş bugün doktor dedi
Havalianne__ sorunun yoksa gitme canim benim bu hafta 2 oldu
Ama düşük tehdidim var
Bende ayin 6 sinda gittim bir ay sonra gel dediKızlar siz kontrollere sık mı gidiyorsunuz, ben ayın 6sında gittim. Doktorum bir sıkıntı olmazsa bir ay sonra gel dedi
Sağol canım insaallah geçer mide bulantısı ile beraber pek bi sevimlilerHaa çok geçmiş olsun canım
Elinde glukoz(seker) (özel tabi)Kızlar benim şu an şeker problemim yok açlık sekerim de 74 cıktı fakat sülalede şeker hastası olmayan yok, bir tek annem ve babamda yok onların da yaşı genç, ilerleyen dönemde çıkma ihtimali olabilir. Bu gerekçeyle bana yükleme yaparlar herhalde dimi?
Bir de bu yükleme nasıl oluyor ?
Bende oluyorKızlar sizdede oluyor mu, vajinamın iç ve dış kısımlarında saniyelik sancı oluyor kanama yok
Allah Allah ebe arkadaş yapılıyor 12.haftanda gel dedi bana. Ben en iyisi 10.haftamda gidip bi sorayımDevlet hast. 2li yapmıyomuş bugün doktor dedi
Havalianne__ sorunun yoksa gitme canim benim bu hafta 2 oldu
Ama düşük tehdidim var
Yok yapmamistin cnm birinci usg 6 haftalik ikincisi bugunku 10+3Keseye göre yorum yapmış mıydım canım, kese resmini atsana bi
Bilmiyorumki canım doktor öyle dedi ben yaptırmayacağım için detaya da girmedimAllah Allah ebe arkadaş yapılıyor 12.haftanda gel dedi bana. Ben en iyisi 10.haftamda gidip bi sorayım
Benim tanıdığım ne kadar güvendiğim dr varsa yapılması yönünde. Annem karataycı olarak yaptırma dedi ama ben yaptırdım. Bunda da baktırıcam ama hangi yöntemi seçerim kararsızımKızlar benim şu an şeker problemim yok açlık sekerim de 74 cıktı fakat sülalede şeker hastası olmayan yok, bir tek annem ve babamda yok onların da yaşı genç, ilerleyen dönemde çıkma ihtimali olabilir. Bu gerekçeyle bana yükleme yaparlar herhalde dimi?
Bir de bu yükleme nasıl oluyor ?
O eskidenmiş. Ben devlette yaptırdım. Onlar kendileri verdi. Kutu kola gibi teneke kutu içinde hazır veriyorlar direk. Aromalıydı hatta tadı.Elinde glukoz(seker) (özel tabi)
Gidiyorsun bi kan alıp ölçüyorlar sonra onu bi bardakta suda eritip iciyorsun bi daha ölçüyolar
Uyur tabiiki. Endişelenme. Bazı dr lar git çikolata ye biraz hareket et öyle gel tekrar bakalım diyor. Bir dahakine çikolata yeyip gidersin. Alternatif süt içebilirsinKızlar bisey sorucam lutfen bilen söylesin şimdi sizin mesajlarınızı tek tek okuyunca fark ettim ben 9+6da bi kaç gun once yani doktora gittim salak bi doktordu ilkkez gittim doktor arayışımız olduğu için bebek hareket etse görür muyduk dedim görürdüm ama suan hareket etmiyo uyuyor diye. Bu dönemde bebek uyurmu yani bide uyumasi bana mi denk geldi sizce bi sıkıntı var mıdır ya kalbini dinletti kalbi atıyordu yavrumun ama neden kıpırdamıyordu(((((
Randevuya gitmeden yarim saat once cikolata yiyin keyfine duskundur annesi kalbi atiyormus dert etme zaten yeni yeni basliyor kipirdanmaya bu haftalardaKızlar bisey sorucam lutfen bilen söylesin şimdi sizin mesajlarınızı tek tek okuyunca fark ettim ben 9+6da bi kaç gun once yani doktora gittim salak bi doktordu ilkkez gittim doktor arayışımız olduğu için bebek hareket etse görür muyduk dedim görürdüm ama suan hareket etmiyo uyuyor diye. Bu dönemde bebek uyurmu yani bide uyumasi bana mi denk geldi sizce bi sıkıntı var mıdır ya kalbini dinletti kalbi atıyordu yavrumun ama neden kıpırdamıyordu(((((
Senle ayni gundeymisiz sen ne zaman gördün kıpırdanmasiniRandevuya gitmeden yarim saat once cikolata yiyin keyfine duskundur annesi kalbi atiyormus dert etme zaten yeni yeni basliyor kipirdanmaya bu haftalarda
Bende oluyor
Yok yapmamistin cnm birinci usg 6 haftalik ikincisi bugunku 10+3
Senle ayni gundeymisiz sen ne zaman gördün kıpırdanmasini
Daha çok görürsün kıpırdamaları. Evham yapma annesi. Kalbi atıyor. Doktor kötü birşey dememiş. Allah'ın izniyle herşey yolunda.Kızlar bisey sorucam lutfen bilen söylesin şimdi sizin mesajlarınızı tek tek okuyunca fark ettim ben 9+6da bi kaç gun once yani doktora gittim salak bi doktordu ilkkez gittim doktor arayışımız olduğu için bebek hareket etse görür muyduk dedim görürdüm ama suan hareket etmiyo uyuyor diye. Bu dönemde bebek uyurmu yani bide uyumasi bana mi denk geldi sizce bi sıkıntı var mıdır ya kalbini dinletti kalbi atıyordu yavrumun ama neden kıpırdamıyordu(((((
Benim devlet hastanesindeki doktorum 10 gün sonra gel 2li tarama yapcagiz dedi. Devlet hastanesinde yapılmasa gel yapalım demez herhalde. Bu hafta perşembe gidecegim size bilgi veririm.Allah Allah ebe arkadaş yapılıyor 12.haftanda gel dedi bana. Ben en iyisi 10.haftamda gidip bi sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?