Kızlar doktorum iki hafta sonraya ikili test için randevu verdi.
11+1 olucam o zmna
Aynı sabah aynın doktor şeker yüklemesi de yapacak .Daha çok erken değil mi.Bu testten zaten korkuyorum .Şekerim olduğu için yapmamız gerek dedi.E ya çok yükselirse bi anda bebeğe zarayı olmaz mı daha çok küçük değil mi 11+1

Seninle ayni haftadayız. Benim de hafta başı benzer ağrılarım oldu. Çok korktum. Sanırım gaz sancisiymis, 2 gece önce önce bayağı gaz çıktı ve geçti. belime de vuruyordu.
InsAllah öyledir bugün hiç kalkamadim yataktan
Normal şartlarda birde regl günumde oluyurdum bu gunler de belki de ondandır diyorum ya bakalım bekliyorum şiddetlenirse dr giderim artık. Cevabın için teşekür ederim

Kızlar ben 2 kilo aldım toplamda. 11 haftalik olduk. Ama pantolonlar cok sıkıyor hep düğmeler açıyorum. Hatta fermuar bile biraz açıyorum. Hamile kıyafeti için daha erken gibi geliyor ama kiyafetlerim olmuyor.

11+1 olucam o zmna
Aynı sabah aynın doktor şeker yüklemesi de yapacak .Daha çok erken değil mi.Bu testten zaten korkuyorum .Şekerim olduğu için yapmamız gerek dedi.E ya çok yükselirse bi anda bebeğe zarayı olmaz mı daha çok küçük değil mi 11+1
Bence daha çok erken ben zaten şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum hamilelik öncesinden itibaren rafine şekersiz ve düşük glisemik indeksli karbonhidratlarla besleniyorum

InsAllah öyledir bugün hiç kalkamadim yataktan
Normal şartlarda birde regl günumde oluyurdum bu gunler de belki de ondandır diyorum ya bakalım bekliyorum şiddetlenirse dr giderim artık. Cevabın için teşekür ederim

Rica ederim çok geçmiş olsun... İnşalalh geçer en kısa zamanda. Bulantı durumların nasıl? Reflu falan var mi, kusma v.s. Bunu ağrılarından bağımsız soruyorum, ayni haftadayız ya benzer şeyler yaşıyor muyuz diye:)

Galiba her devlet hastanesinde yapilmiyormus bu ikili test canim. Gitmeden bir ogrenirsin bosa gitmemis olursun. Tabi telde bilgi verirlerse..
Bizim buradakinde çalışan bir ebe arkadaşa sordum yapılıyor dedi ama bi aksilik olmaz inşallah. Olmazsa zaten mecbur parasını verip özelde yaptırırcaz

Bence daha çok erken ben zaten şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum hamilelik öncesinden itibaren rafine şekersiz ve düşük glisemik indeksli karbonhidratlarla besleniyorum
Endokrn doktorum şeker hapı vermişti
Kullanmadım bebeğe zararı olmasın die
Diyetisyen gittim 2 hafta evde kendim düzende tuttum şekeri her gün ölçtüm .
O şekilde dikkat ederek bi 9 ay geçirebileceğim düşünürken
Başka bi endokrin gitmemi istedi kadın Doğum doktorum .o da şeker yüklemesi şart dedi.o kdr dikkat ediyprum bakın ölçtüm vs dememe rağmen.ılabilir düzene sokmuşsun burda abes yüksek bi şeker çıkmamış ama gizli şekerde çıkabilir Risk altındasın bakmamız lazm dedi bende tamam dedim ama kafam karıştı .

O kadar saglikli beslenmeye calis git Mc donalds aseer:olamaz: is cikisi kendimle baya mucadele verdim kapisindan donuyodum sonra tekrar girdim:oops: kucuk hafif bir menu gömdüm tabiki esim bilmeyecek:KK22: Allah affetsin:rolleyes: ama yapmamamiz lazim boyle seyler:cry:

Kızlar ben 2 kilo aldım toplamda. 11 haftalik olduk. Ama pantolonlar cok sıkıyor hep düğmeler açıyorum. Hatta fermuar bile biraz açıyorum. Hamile kıyafeti için daha erken gibi geliyor ama kiyafetlerim olmuyor.
Ben hiç kilo almadım ama ben de aynı durumdayım canım hatta gidip bi kaç tane büyük beden çamaşır aldım çamaşırlar da sıkmaya başladı. Şimdilik 2-3 tane bol pantolonum vardı onlarla idare ediyorum ama 2-3 hafta sonra yeni bişeyler almam gerekecek sanırım. Hatta evde bazen eşimin eşofman altlarından giyiyorum bol bol çok rahat oluyor :D

Cok gecmis olsun , Rabbim evladinizi korusun...

Çok geçmis olsun ya bizimde bi akrabamızın çocuğu tv yi sehpayla beraber üzerine devirmisti malesef kaybettik ondan sonra bende panikatak gibi bişe oldu sürekli kurarım kafamda oğlumun 5 dk sesi çikmayınca koşar bakarım ne yapıyor diye hiç boş bırakmamak lazım çocukları herzaman gözümüz üstlerinde olsun Allahım esirgesin

Çok çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

cok gecmis olsun, rabbim tüm evlatlarimizi korusun
Amin Çok sağ olun kızlar. Rabbim korusun tüm evlatlarımızı

O kadar saglikli beslenmeye calis git Mc donalds aseer:olamaz: is cikisi kendimle baya mucadele verdim kapisindan donuyodum sonra tekrar girdim:oops: kucuk hafif bir menu gömdüm tabiki esim bilmeyecek:KK22: Allah affetsin:rolleyes: ama yapmamamiz lazim boyle seyler:cry:
Arada bir ufak kaçamaklardan bişey olmaz inşallah yaa :KK6: ben de gazoz aşeriyorum resmen eşim almıyor sürekli de yanımda gidip alamıyorum :kızgın:

Endokrn doktorum şeker hapı vermişti
Kullanmadım bebeğe zararı olmasın die
Diyetisyen gittim 2 hafta evde kendim düzende tuttum şekeri her gün ölçtüm .
O şekilde dikkat ederek bi 9 ay geçirebileceğim düşünürken
Başka bi endokrin gitmemi istedi kadın Doğum doktorum .o da şeker yüklemesi şart dedi.o kdr dikkat ediyprum bakın ölçtüm vs dememe rağmen.ılabilir düzene sokmuşsun burda abes yüksek bi şeker çıkmamış ama gizli şekerde çıkabilir Risk altındasın bakmamız lazm dedi bende tamam dedim ama kafam karıştı .
Benim arkadaşımın 2 gebeliğinde de gizli şeker çıktı şeker yüklemesinde :( hem de açlık tokluk değerleri normaldi. Ama arkadaşım anlamış bi anormallik olduğunu yemeklerden sonra acaip uyku bastırıyordu, sürekli acıkıp elim ayağım titriyordu vs demişti. Kimisi yaptırın diyor kimisi yaptırmayın ne zor işler :deli:

Kızlar benim minnoşlardan birinin keyfine bakın bi :KK73:

Eklentiler

• 909E2CB9-FCCE-4139-9222-5F7B6983CAFC.jpeg
    909E2CB9-FCCE-4139-9222-5F7B6983CAFC.jpeg
    160 KB · Görüntüleme: 76
Benim arkadaşımın 2 gebeliğinde de gizli şeker çıktı şeker yüklemesinde :KK43: hem de açlık tokluk değerleri normaldi. Ama arkadaşım anlamış bi anormallik olduğunu yemeklerden sonra acaip uyku bastırıyordu, sürekli acıkıp elim ayağım titriyordu vs demişti. Kimisi yaptırın diyor kimisi yaptırmayın ne zor işler :deli:
5 düşük yaşadım.Artık yoğurdu Bİle üfleyerek yerken şimdi bu kdr erken zmnda bu test korkuttu:110:bebeğime bi zararı olmasında
Razıyım herşeye ama işte

11+1 olucam o zmna
Bu şeker ölçümünün başka yolu yok mu ya. Açlık tokluk kan alımıyla da yapıyorlar da 3.bir yolu yok mudur. Şu hergün ölçüm yapan cihazlar hamilelikte işe yarar mı biliyor musunuz.

Oy maşllah ya.Bende dün gördüm hareketler başlamış nasıl büyümüş hemen en son iki hafta önce görmüştük .sağlıkla alalım kucağımıza inş:)
Aynen bende 2 hafta önce görmüştüm hareketlerini görünce şok oldum bu zamana kadar tam hamile olduğumu anlamamıştım açıkcası ama o hareketleri elleri ayakları beni bitirdi yaa :)

Aynen bende 2 hafta önce görmüştüm hareketlerini görünce şok oldum bu zamana kadar tam hamile olduğumu anlamamıştım açıkcası ama o hareketleri elleri ayakları beni bitirdi yaa :)
Aynen aynen:) eller ayaklar ayrı oynuyor eşimle hayran hayran bakakaldık beklemiyorduk hiç:)Sabırsızlanıyprum 2 hafta için hemen geçsee şimdiden özledimm:)

Back