Telefonu zorla alıyor bizimki elimizden, YouTube’da reklam atlamayı bile öğrenmiş, üzülüyorum bu duruma. Neden böyle oldu bilmiyorum, ama telefonu elime alamaz oldum, uyumak üzereyken bile gözünü açıp kalkıyor telefon ışığını görünce.

Hooooooop ben geldim. İsteğim üzerine iptal ettirdiğim üyeliğimi açtırdım. Nasılsıniz kızlar? Pek kimsecikler kalmamış buralarda 3 5 kişi dışında...
Biz çok şükür iyiyiz. Dogdugumuzdan bu yana 1 kere hastalandık. 6.hastaliga yakalandık yaz döneminde. Onu da rahat atlattık çok şükür 1 gün dışında. İnce, kaba motor gelişimleri, kendi yemek yeme, görsel hafıza, ezber yeteneği, renkleri ayırma, kuplerden kule yapma, hızlı yürüme yada koşma tam ayırt edemiyorum, beslenme de yiyecek ayırt etmeme, vs vs her konuda iyiyiz. Sadece konuşma da gecikme yaşayacağız gibi gözüküyor. Ayıya bayı diyor, 2 3 aydır her şeyi ba diyerek işaret parmağıyla gosteriyor, soruyor. Ba hecesini çok seviyoruz. Ayakkabı yerine Ba Ba Ba bı diyor çocuk her şeyi hecesine kadar biliyor ama demekki zamanı var. Kestane yerine detane diyor gibi gibi... Konuşma gecikmesinin olmasını da doğal karşılıyorum çünkü anne ve babadan başka kimseyi görmüyor. Bir kaç ayda bir anneanne ve dayıyı görüyor. 2 hafta önce anneme gittik. Gittiğimiz akşam kardeşim pozitif çıktı. Korkudan ölecektim. 12 13 gün kalıp evimize döndük. Bir daha da çıkmam dışarı herhalde. Allahtan bulaş olmadı çok şükürr. 4 gün sonra 16 aylık oluyoruz. Hala emmeye devam. Abur cubur hiç vermedim. Evde kek yapıyorum kuru meyveli, yulaf ünlü falan onlarla geçiştiriyoruz. Hamur işi hastası kendisi. Bıraksam 1 ekmek yer. Boyumuz, posumuz yerinde. Kilo alımı da hızlandı 2 3 aydır. Halbuki bu dönemler gerileyebilir diye biliyordum ama her çocuk bir olmuyor. Uykular genelde düzenli. Diș dönemlerinde sapitiyoruz sadece. 9.disimiz çıktı. 1.azi dişimiz. 10 gün zorladı uykular falan. Darısı diğer dişlerin başına. Destan yazdım. Özlemişim. Tüm kuzuları öpüp, kokluyorum.

Hos geldin canim. Ben de oguz kuzusunu operim. Iyi olmaniza cok sevindim.

Can kuzummm nasıl? Sen nasılsın canım? Her şey yolundadır umarım
Cok sukur, yuvarlanip gidiyoruz bakici arayisindayim, simdikiyle problem yasiyoruz. Yemek ve uyku konusu ayni, kor topal ilerliyoruz. Ama bal oldu bal. Ben bal dedikce o da baaaa diyor

Cok sukur, yuvarlanip gidiyoruz bakici arayisindayim, simdikiyle problem yasiyoruz. Yemek ve uyku konusu ayni, kor topal ilerliyoruz. Ama bal oldu bal. Ben bal dedikce o da baaaa diyor
Kolaylıklar diliyorum canım benim. İnşallah gönlünüze göre en iyisini bulursunuz. Bu baaaaa sevdasını anlamış değilim valla. Her şeye baa diyoruz biz de. Hepsi yemelik kıvamda şu anda. Keşke bir araya gelebilsek....

Hosgeldinnnnnn burcuuuu gecmisler olsun cok sevindim bulas olmamasina baya korkutmustu❣

Hosgeldinnnnnn burcuuuu gecmisler olsun cok sevindim bulas olmamasina baya korkutmustu
Sorma ya, hop oturup hop kalktık ama neyseki bir şey olmadı gülce kuşum nasıl? Ve sennnnn?
Iyiyiz canim cok sukur bu ara geceleri kabus gormesi disinda bir sorunumuz yok dis mi onu da anlamadim burdayim kizim dedigim an susuyoruz onun haricinde bir yaramazlkk yok..tam gaz zipirliklara devam

Hoşgeldiinn BurcuuGeçmiş olsunn. Baa demrk bu ya yakın yine. Bizimki işaret olarak ıh ıh diyor

Hoşgeldin sefa getirdinBen de X xxyyzztt ye seni sormuştum dün, içime doğdu geleceğin herhalde Anlattığın çoğu şey benziyor, bizim de dil gelişimi dışında şükür iyi her şey. Bizde de anne baba ve anneanne dışında gördüğü kimse yok, dayısını aylardır görmüyor. Bu arada çok geçmiş olsun, çok şükür bir şey olmamış

Hosbuldum canım içine doğmuş gerçekten ne güzel Valla bir anne dediğini duysam yetecek yani. Inni, mam, ayye diyor az kaldı diyecek ama inanıyorum.

Hosbuldum canım içine doğmuş gerçekten ne güzel Valla bir anne dediğini duysam yetecek yani. Inni, mam, ayye diyor az kaldı diyecek ama inanıyorum.
Aynen ben de öyle diyorum bir anne desen yeter Bol bol dede ve baba diyor Bir şeyin yerini sorduğumda nereye atmışsa gösteriyor sayesinde bulmuş oluyorumEve benden daha hakim nerede ne var kaçırmıyor. Bir çok hayvanı tanıyır gösteriyor, sesini taklit ediyor ama konuşma yok. Zamanla artık napalım anasına çekmemiş ben 10 aylıkken cümle kuruyormuşum Ama söylediğim her şeyi anlıyor dersem abartmış olmam. Anlıyorum ama konuşamıyorum hesabı
Bir de bu aralar atarlanmayı öğrendi istediğini vermezsem kızıyor
Bir görev verdiğimde çok hoşuna gittiğini farkettim. Bugün ben çamaşır asarken baktım engel oluyor ver de asayım dedim getirdi kendi astı. Sonra beğenmedi tekrar götürüp makinenin içine koydu
Çoook tatlılar maşallah, bir de gece uykuları düzene girse tadından yenmez. Dişten desem son 4 dişi dışında çıkacak dişi de kalmadı o da 24. ayda çıkarmış ama anlamadım hala gece sık uyanıyor.

Merhaba kızlar
23 Eylül’de doğdu bebeğim.
Dün 15 aylık oldu Ayaz
9 aylıkken emekledi
1 yaşında ilk dişini çıkardı
Şuan dört dişi var
14 aylıkken yürümeye başladı
Karga, dede, baba bazen de anne diyor
Et yemeklerine bayılıyor. Müzik dinlemeyi çok seviyor.
altını değiştirmemden çok rahatsız oluyor bu konuda çok zorlanıyorum.
Geceleri çok sık uyanıyor.
akşam uyku saati düzenli olsada gündüzleri bir o kadar düzensiz.

Yoyo junior aldım bu yıl ben, geçen yıl Koko kullanmıştım. Yoyo açık ara daha güzel. Kürklü modelinden aldım tam kışlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…