Şuan çok küçüğüz canım mamayı seviyoruz bebelac prematüre maması ama tuvalet yapmıyor kabız gibi değil yaptığında kakası sizin ki nasıldıBizim mamadanmis ve bir de su ek gidada sorunumuzu cozdu tabii cok minikse su veremeyecgne gore mamasini degistirebilirsin hipp combiotik bizde kabizlik yapti aptamil cok guzel calistiriyor bagirsaklarini..cok cektik anca 9.ayda duzeldi cok sukur ek gida sonrasinda duzene oturdu bizim..
Bizim uzun sure yapmiyordu doktorlar olur oyle emdigi icin falan diyorlardi ama bana mantikli gelmiyordu 4 gun 5 gun yapmamasi nitekim fitil veriyordum gliserin kansuk baya kabiz oluyordu cook zorlaniyordu.. hatta 2 kez lavmanlik olduk.bol sebze ve meyve tuketmen lazim emiyorsa pilav makarna yememek lazimms doktor demisi bunlari..kefirde icebilirsin..sonra sonraa duzeldi cok sukur..bende mama degistirmemekte cok direndim 9.ayda bir degistirdimki tum sorunu suan ona bagliyorum..iyi degil degistrme deniliyordu keske degistirseymisim zamaninda her mama her cocuga yaramiyor cunku..insallah sizinde hemen gecer gecici bir seydirŞuan çok küçüğüz canım mamayı seviyoruz bebelac prematüre maması ama tuvalet yapmıyor kabız gibi değil yaptığında kakası sizin ki nasıldı
Evet canım bizimde 4-5günde yapıyor mamasına zeytin yağı koyun dedi doktor koyuyoruz yada popyu uyarıyoruz yapmazsa hiç olmazsa deniycem bi önümüzdeki ay 1 numaraya geçicez mamada aptamil in hangisi iyi acabaBizim uzun sure yapmiyordu doktorlar olur oyle emdigi icin falan diyorlardi ama bana mantikli gelmiyordu 4 gun 5 gun yapmamasi nitekim fitil veriyordum gliserin kansuk baya kabiz oluyordu cook zorlaniyordu.. hatta 2 kez lavmanlik olduk.bol sebze ve meyve tuketmen lazim emiyorsa pilav makarna yememek lazimms doktor demisi bunlari..kefirde icebilirsin..sonra sonraa duzeldi cok sukur..bende mama degistirmemekte cok direndim 9.ayda bir degistirdimki tum sorunu suan ona bagliyorum..iyi degil degistrme deniliyordu keske degistirseymisim zamaninda her mama her cocuga yaramiyor cunku..insallah sizinde hemen gecer gecici bir seydir
Bebeğin kaç aylık? Bizim 4. Ayda kabızlık başlamıştı 10 gün yapmadığını bilirim ama yapınca da kabız gibi yapmıyordu. Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması normal dediler ama baya rahatsız oluyordu yapamayınca. Sonra zamanla düzeldi. Bebeklerin bağırsağı o dönemler çok gelişmediği için 4. Aydan itibaren kabızlık çok görülürmüş. O yüzden sordum kaç aylık diye.Evet canım bizimde 4-5günde yapıyor mamasına zeytin yağı koyun dedi doktor koyuyoruz yada popyu uyarıyoruz yapmazsa hiç olmazsa deniycem bi önümüzdeki ay 1 numaraya geçicez mamada aptamil in hangisi iyi acaba
Bizim ki şuan -1 aylık oluyor 32.haftada doğum yaptım prematüre.. sütü sağıp veyiroruz ne kadar çıkarsa mama veriyoruz mama yapıyor heralde bizimkiniBebeğin kaç aylık? Bizim 4. Ayda kabızlık başlamıştı 10 gün yapmadığını bilirim ama yapınca da kabız gibi yapmıyordu. Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması normal dediler ama baya rahatsız oluyordu yapamayınca. Sonra zamanla düzeldi. Bebeklerin bağırsağı o dönemler çok gelişmediği için 4. Aydan itibaren kabızlık çok görülürmüş. O yüzden sordum kaç aylık diye.
Evet ben işe başladıktan sonra bizimki de böyle oldu. Alıştım sanırım ben de uykusuzluğa neyse diyorum emsin bir vakit sonra bitecek ne de olsa.Bizde de ayni, bu hafta ise basladim. Ondan mi dustu iyice anlamadim. Gerci tum gun ayri olmuyoruz, sadece yarim gun. Ben yokken bakici ve baba oluyor. Yine de beni ozluyor sanirim.
Mamayi degistirmek iyi gelecektir mesela hippten herkes memnun ama bize yaramadi.Aptamil pronutra var sanirim kabiz bebekler icin cesitlerini bir arastir istersen biz normalaptamil devam sutu aliyoruz suan ..Evet canım bizimde 4-5günde yapıyor mamasına zeytin yağı koyun dedi doktor koyuyoruz yada popyu uyarıyoruz yapmazsa hiç olmazsa deniycem bi önümüzdeki ay 1 numaraya geçicez mamada aptamil in hangisi iyi acaba
Valla annem ben yengem birlikte yıkamıştık ama öyle tam kurallı bir şey yapmamıştıkAnneler 40. Banyosu Nasıl yaptırılıyor kim yıkıyor ve kendiniz içinde bişey yaptınız mı
Iyiyiz çok sukur canım☺bizimki aksam 9da uyuyor 1 2 arası uyaniyor suyunu içip uyuyor birde sabah 4 gibi uyaniyor o zaman mama veriyorum içiyor 6 buçuk 7 arası da uyaniyor.Gün içinde 2 kez uyuyor sabah 9 civarinda bide öğlen sonu 2de ☺8 dişimiz var hala.azılar nasıl bilmiyorum umarım kolayca çıkarır kuzucuk ☺Kızlar nasılsınız? Uykular nasıl, diş durumları nasılDün akşam 22 de yattık sabah 6:30 da kalktık ve ilk uykusunu 13:30 da yaptı. İlk defa böyle yaptı ilk uykusunu. Acaba tek uykuya mı geçiyor ki diyorum ama çıkamadı azıların biri, yine suçlu azı galiba
Teşekkür ederim inşallahIyiyiz çok sukur canım☺bizimki aksam 9da uyuyor 1 2 arası uyaniyor suyunu içip uyuyor birde sabah 4 gibi uyaniyor o zaman mama veriyorum içiyor 6 buçuk 7 arası da uyaniyor.Gün içinde 2 kez uyuyor sabah 9 civarinda bide öğlen sonu 2de ☺8 dişimiz var hala.azılar nasıl bilmiyorum umarım kolayca çıkarır kuzucuk ☺
Kolaylıkla gelsin yeni dişleriniz ☺ Azı çıktığını nasıl anladınız çok geride onlarTeşekkür ederim inşallahTam uykuları düzene girdi derken yine azılar çıkıyor Neyse biri çıktı biri çıkıyor. Akşam 9-10 gibi yatıp sabah 5:30-6 gibi ayaktayız. Tabi bu dişten dolayı 4-5 kez uyanıyoruz.
Bizim de bir hafta falan oldu 2 kez uyanıyor ondan önce biz de çok uyanıyorduk hele diş çıkardıgı zamanlar yarım saate bir uyaniyordu.Böyle devam ederse iyi bakalım☺Ay kızlar gecede 2 defa falan uyanıyor yazmışsınız maşallah kıskandım ya. Bizimki saat bbaşı uyanıyor diş falan da değil aylardır böyle. 9. Aya kadar çok iyiydik gecede 1-2 kere kalkardı. 10. Ayda bexsero 2. Dozdan sonra uykularımız tamamen bozuldu. Aralıksız 2 saat uyuyorsa şükür diyorum. Düzene gireceğimiz dönem iyice dağıldık
Sıradan gidiyor ordan anladım:) Bir de eliyle sürekli üst arka dişleri kaşıyordu bir baktım sağ tarafta minik diş çıkmışKolaylıkla gelsin yeni dişleriniz ☺ Azı çıktığını nasıl anladınız çok geride onlarBizim önden 7. diş çıktı, gerilere hiç bakmadım. Bugün bexsero ve menveo 3. dozları olduk. Kan verdik. Acılı bir gündü ama 1 yaş aşıları kadar ağlamadı oğlum.
Bizim de bir hafta falan oldu 2 kez uyanıyor ondan önce biz de çok uyanıyorduk hele diş çıkardıgı zamanlar yarım saate bir uyaniyordu.Böyle devam ederse iyi bakalım☺
Ah ahh uyku konusunda hic konusmak istemiyorum artik. Olabilecek en berbat uykular bizde. Cok caresiz hissediyorum kendimi bu konuda.Ay kızlar gecede 2 defa falan uyanıyor yazmışsınız maşallah kıskandım ya. Bizimki saat bbaşı uyanıyor diş falan da değil aylardır böyle. 9. Aya kadar çok iyiydik gecede 1-2 kere kalkardı. 10. Ayda bexsero 2. Dozdan sonra uykularımız tamamen bozuldu. Aralıksız 2 saat uyuyorsa şükür diyorum. Düzene gireceğimiz dönem iyice dağıldık
Birde bizimki iyi deyince hemen nazar oluyor dün 11de çığlık çığlığa ağliyor eşim koşa koşa geldi çocuğu düşürdum falan sandı.5 dakika agladi icini çekiyor ama nasılYeni dişe kadar böyle devamDinlendiriyor seni maraton öncesi
Bizim de dün çığlık atarak uyandı apartmanı inletti ama dişten bu, parmağımla yokluyorum çıktı çıkacak. Ağlayınca calpol verdim öyle uyudu. Bir de gündüz uykuları da şaştı ya uykuya direniyor. Bak bu saat oldu daha ikinci uykusuna yatmıyor. Gözlerinden uyku akıyor ama uyumak istemiyor.Birde bizimki iyi deyince hemen nazar oluyor dün 11de çığlık çığlığa ağliyor eşim koşa koşa geldi çocuğu düşürdum falan sandı.5 dakika agladi icini çekiyor ama nasılArada oluyo bizde böyle aglamalar kabus mu görüyor anlamıyorum sakinlestirene kadar mahvoluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?