- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanla tek uykuya geçiliyor demek senin bebise de yetiyor bir kez uyumak☺Daha şimdi uyuttum ikinci uyku falan yok direkt gece uykusu
Biz de bu ay olacagiz nimernix.. son doz..bexerolari olmustk 2 doz..umarim oyle olmaz bizde hep bir direnis vardi uykuya gecerken aglama vs.uyku egitimi sonrasi suan mamasini icip uyuyor..haylii zamanimi ve emegimi aldi kendi kendine uyumasini ogretmek ama sukur sonucu guzel..hatta dun ve bu aksam babasida bende saskiniz hic mizildanmadan biberonu aldi icti uyudu bizde 2 3 kez uyaniyoruz ama yine mamasini icip uyuyor acikiyor sanirim ..dis vb sorunu yoksa 12 -4 de uyaniyor besleyip uyuyoruz 6da kalkiyoruz tabiiii cok erken uyanmak istiyor..Ay kızlar gecede 2 defa falan uyanıyor yazmışsınız maşallah kıskandım ya. Bizimki saat bbaşı uyanıyor diş falan da değil aylardır böyle. 9. Aya kadar çok iyiydik gecede 1-2 kere kalkardı. 10. Ayda bexsero 2. Dozdan sonra uykularımız tamamen bozuldu. Aralıksız 2 saat uyuyorsa şükür diyorum. Düzene gireceğimiz dönem iyice dağıldık
Yeni calismaya basladim. Iki hafta oldu. Simdiye kadar hep tek baktim. Esim cogu zaman evdeydi ama katkisi tartisilirKızlar ücretsiz izinde ya da çalışmıyorsanız çocuğunuza tek mi bakıyorsunuz yoksa anneniz kayınvalideniz yardım ediyor mu?
Şimdi kim bakıyor? Sen yokken ağlıyor mu alıştı mı?Yeni calismaya basladim. Iki hafta oldu. Simdiye kadar hep tek baktim. Esim cogu zaman evdeydi ama katkisi tartisilir
Yarim gun yokum evde, sabah ya da ogleden sonra. Bakici geliyor, esim de evde. Yani tek basina kalmiyor pek. Ya ben ya esim de oluyor cogu zaman. Pek aglamiyor. Bazen mizmizlaniyor ben cikarken ama hemen geciyor. Baba da evde oldugu icin sanirim.Şimdi kim bakıyor? Sen yokken ağlıyor mu alıştı mı?
Ne güzel, İnşallah ben işe başladığımda da ağlamaz, ben gelene kadar mutlu mesut oynar evde.Yarim gun yokum evde, sabah ya da ogleden sonra. Bakici geliyor, esim de evde. Yani tek basina kalmiyor pek. Ya ben ya esim de oluyor cogu zaman. Pek aglamiyor. Bazen mizmizlaniyor ben cikarken ama hemen geciyor. Baba da evde oldugu icin sanirim.
Biz cok uzun zamandir tek uyku yapiyoruz...bu tek uyku da bazen yarim saat oluyor. Hatta cogu zaman 1 saati bulmuyor.İki uyku ne güzel şeymiş ya tek uykuyla yorgunluğun dibine vuruyorum. Öğlen 1 de uyandı akşam 7:30 da uyudu. Onu da zar zor uyuttum, kucağımdan inmek istedi de tuttum Uykusu var ama direniyor. Her şeyi dişe bağlıyorum bakalım diş çıkınca hala tek uykuya devam ederse huni takıcam
18. ayda geçerler tek uykuya diyorlardı. Bunlardaki hız ne böyle yaBiz cok uzun zamandir tek uyku yapiyoruz...bu tek uyku da bazen yarim saat oluyor. Hatta cogu zaman 1 saati bulmuyor.
Uyku eğitimini nasıl verdin? Ben emziriyorum hala, bizimkinde meme düşkünlüğü var biraz sıkıntımız da ondan sanırımBiz de bu ay olacagiz nimernix.. son doz..bexerolari olmustk 2 doz..umarim oyle olmaz bizde hep bir direnis vardi uykuya gecerken aglama vs.uyku egitimi sonrasi suan mamasini icip uyuyor..haylii zamanimi ve emegimi aldi kendi kendine uyumasini ogretmek ama sukur sonucu guzel..hatta dun ve bu aksam babasida bende saskiniz hic mizildanmadan biberonu aldi icti uyudu bizde 2 3 kez uyaniyoruz ama yine mamasini icip uyuyor acikiyor sanirim ..dis vb sorunu yoksa 12 -4 de uyaniyor besleyip uyuyoruz 6da kalkiyoruz tabiiii cok erken uyanmak istiyor..
Bizimki 2 uyku yapıyor ama gece uykusu 2 yı buluyor keşke tek uyku yapsada on birde uyumasına bile razıyım.. İlk uykusu öğlen 1_2 gibi oluyor 40 dakika felan ikinci uyku akşam 7 den 8 e kadar bazen 8 buçuk oluyor Bi uyanıyor tam enerjik gecelere kadar mahvoluyorum 1 de uyusa bile şükredecem 2 buçuklara kadar ayaktayız18. ayda geçerler tek uykuya diyorlardı. Bunlardaki hız ne böyle ya
İşe başlayacaksan başta alıştırma yap 1 saat yokluk 2 saat yokluk gibi.. Sürekli evde olduğumuz için çok alıştılar bize ve benim yanımda annem Bi akrabamda yok birakabilecegim.. Ben dışarı çıkacak hazırlanırken üzerime tırmanıyor ağlıyor beni hemen kucağına al diye, pantolonumu giymeye başlarken o da başlıyor bırakıp gideceğimi mi sanıyor artık bilmiyorum yada dışarıyı sevdiğinden hadi beraber gidelim demek istiyordurŞimdi kim bakıyor? Sen yokken ağlıyor mu alıştı mı?
Ben iki uyku dinlenme açısından avantaj sanıyordun ama bu kadar geç saate kalıyorsa dezavantaj. Tek uykuya geçme konusunda seninle benzer durumda olup tek uykuya geçiren var mesajı şuraya bırakayım fikir olur.Bizimki 2 uyku yapıyor ama gece uykusu 2 yı buluyor keşke tek uyku yapsada on birde uyumasına bile razıyım.. İlk uykusu öğlen 1_2 gibi oluyor 40 dakika felan ikinci uyku akşam 7 den 8 e kadar bazen 8 buçuk oluyor Bi uyanıyor tam enerjik gecelere kadar mahvoluyorum 1 de uyusa bile şükredecem 2 buçuklara kadar ayaktayız
Bide yardımcıyida sen sormuştun galiba ücretsiz izne ayrıldım tek başıma bakıyorum zaten ailelerden başka şehirdeyiz arada ailelerin yanına gidiyoruz ben 1 hafta felan kalıyorum işte 2 ayda bir felan bazen 1 buçuk ayda bir.
Eşim de hiç yardımcı olmuyor yemek temizlik hep bende temizliğe yardımcı tutuyorum arada bide oğluma artık ayrı yemek yapmayı bıraktım zaten yemiyor tadı güzel olmuyor.. Kendi yedilerimizden veriyorum hatta ona özel çorba yapsam bile tadı güzel olsun diye salça katıyorum
Çok alıştı gerçekten. Ben mutfağa yemek hazırlamaya gidince bile eşim zor tutuyor mutfağın kapısında bekliyorİşe başlayacaksan başta alıştırma yap 1 saat yokluk 2 saat yokluk gibi.. Sürekli evde olduğumuz için çok alıştılar bize ve benim yanımda annem Bi akrabamda yok birakabilecegim.. Ben dışarı çıkacak hazırlanırken üzerime tırmanıyor ağlıyor beni hemen kucağına al diye, pantolonumu giymeye başlarken o da başlıyor bırakıp gideceğimi mi sanıyor artık bilmiyorum yada dışarıyı sevdiğinden hadi beraber gidelim demek istiyordur
Bugün tek uykuyu deniyorum 4 e doğru uyandı daha hiç uyutmadım ama bizimki uyku konusunda bebek liginden beri sorunlu saat 11 de uyur 12 de uyanır yine uykuyu 2 ye uzatmayı başarır inşallah bugün tek uykuyla geceye devam eder bakalımBen iki uyku dinlenme açısından avantaj sanıyordun ama bu kadar geç saate kalıyorsa dezavantaj. Tek uykuya geçme konusunda seninle benzer durumda olup tek uykuya geçiren var mesajı şuraya bırakayım fikir olur.
Bu arada sizinle aynı yemekleri yediğinde zeytinyağı mı kullanıyorsun ya da kıymasını ayrıca çift çekilmiş falan alıyor musun?
Yani daha çok varmış düşünme şimdiden bide annen bakacakmis ne güzel kafanda rahat olur.. Bende 2 yaşında başlamayı düşünüyorum nasip olursa tabi zaman şartlar ne gösterir bilemem amaÇok alıştı gerçekten. Ben mutfağa yemek hazırlamaya gidince bile eşim zor tutuyor mutfağın kapısında bekliyor
Şu an ücretsiz izindeyim, inşallah 2 yaşındayken başlıcam işe. Annem işe başlamadan 3 ay öncesinden alıştırırım ben kendime diyor ama şu anda mutfağa bile gittiğimde beni takip ediyorken 2 yaşında bir kaç saat uzak durabilir miyim bilmiyorum. Ama ben fazla ileriyi düşündüm sanırım panik ben yarın ola hayrola dimi
Nasıl geçti tek uyku serüveninizBugün tek uykuyu deniyorum 4 e doğru uyandı daha hiç uyutmadım ama bizimki uyku konusunda bebek liginden beri sorunlu saat 11 de uyur 12 de uyanır yine uykuyu 2 ye uzatmayı başarır inşallah bugün tek uykuyla geceye devam eder bakalım
Yok canım ayçiçek yagi tuzu çok az atıyorum salcada az.. Mesela geçende nohut yaptım tuzunu az attım ve nohutlarin kabuklarını çıkararak yedirdim sevdi tadını yanına kemikli et atmıştım ondan da verdim yemekte salcada vardı.. Yada ezogelin çorba yapıyorum az salça ve az tuzla yediriyorum balık verdim çok sevdi başka yemek olarak lahana yemeğinden vermiştim o kadar.. Genelde tarhana çorba mercimek çorbası felan
Kıymasindan genelde köfte yapıyorum küçük parçalar halinde attım buzluğa çıkarıp tek pisirimlik oluyor yemeklerle Bayadır kıyma vermiyorum köfteyi severek yiyor