- 8 Kasım 2018
- 5.736
- 13.833
- 248
Ilk kez oldu bu durum, ben de anlamadim. Belki baska disler de cikiyordur, agzini acmiyor tesaduf goruyorum disleri. Yemek yiyor aslinda bu aralar. Acliktan emdigini dusunmuyorum.4 saat çok ya ben 35 dakikaya uzun diyorumYemek yemiyorsa doymuyor olabilir mi ya da bir kaç dişi birden mi çıkarıyor acaba?
Ben yeni doğum yaptığımda bile 50 dk emzirdim dediğimde hemşire şaşırmıştı. Doktoru arama şansın varsa arayıp sorsan belki bir formül bulur bu duruma
Bizimki de gece benimle uyumak ve ağzında sürekli meme olsun istiyor. Bu emme isteği açlık ile bağlantılı değil bence psikolojik bir durum. Çalışıyorum ve cidden çok zorlanıyorum ben de . Ama emerken sarılıyor bacağını bacaklarımın arasına sokuyor kıyamıyorumIlk kez oldu bu durum, ben de anlamadim. Belki baska disler de cikiyordur, agzini acmiyor tesaduf goruyorum disleri. Yemek yiyor aslinda bu aralar. Acliktan emdigini dusunmuyorum.
Canım sevdiği oyalanacagi bişey verdin mi bizimki her türlü kapağa bayiliyor o kapakla oynarken yediriyorum yoksa yemiyor bizimki de.Ev çöplük oldu süt içecek ketçap şişeleri dolaşıyor heryerdeBizimkinin iştahı gitti dişten midir nedir anlamadım. Diliyle yemekleri çıkarmayı öğrendi yemiyor. Muz yiyor sadece ya da severse çorba. Sevdiği yemekleri de yapıyorum yemiyor. Demir eksikliğinden dolayı her gün et yedirmem gerekiyor ama yediremiyorum. Bu diş döneminde iyice huy değiştirdi. Mız mız, bir şeye tutturuyor, iki yaşında olsa iki yaş sendromu dicemAzı dişi sendromu var mıdır acep
3 4 saat çokmus canım ya emzik niyetine emiyor belli ki keşke emzigi birakmasaymışRahat ederim diye dusunurken gece 3-4 saat kesintisiz emzirmem? Allahim inanamiyorum. Uyandiginda karanlikti, saate bakmadim ama 4 falandi ezandan once. Memeyi birakip uyudugunda saat 8'di. Benim icin dayanilmaz oldu. Ise basladim, cok sukur ki bugun dersim yoktu. Ama ben artik dayanamiyorum. Calisirken olacak sey degil. Emzirmeyi birakabilsem birakacagim.
Mama alıyor mu mamadan olabilir belkiAnneler bebeğim 4-5 gündür kaka yapmıyor prematüre doğum oldu mamasına zeytin yağı koyun dedi doktor koyuyoruz ama yapmadı daha başına gelen var mı böyle yapmama
Evet alıyor mamadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bendeMama alıyor mu mamadan olabilir belki
Bebelac gold nutrikonfor dene burda bir arkadaş da benzer sorun yaşamıştı iyi gelmişti.bebelac iyiymiş gerçekten biz de 2 hafta oldu geçeli memnunuzEvet alıyor mamadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende
Keske3 4 saat çokmus canım ya emzik niyetine emiyor belli ki keşke emzigi birakmasaymış
Bizde de ayni, bu hafta ise basladim. Ondan mi dustu iyice anlamadim. Gerci tum gun ayri olmuyoruz, sadece yarim gun. Ben yokken bakici ve baba oluyor. Yine de beni ozluyor sanirim.Bizimki de gece benimle uyumak ve ağzında sürekli meme olsun istiyor. Bu emme isteği açlık ile bağlantılı değil bence psikolojik bir durum. Çalışıyorum ve cidden çok zorlanıyorum ben de . Ama emerken sarılıyor bacağını bacaklarımın arasına sokuyor kıyamıyorum
Bizimki de kapak delisi. Hicbi seyi cope atmiyorum, artik yeni bir sey bulmakta zorlaniyorum.Canım sevdiği oyalanacagi bişey verdin mi bizimki her türlü kapağa bayiliyor o kapakla oynarken yediriyorum yoksa yemiyor bizimki de.Ev çöplük oldu süt içecek ketçap şişeleri dolaşıyor heryerde
Bizimkide bebelac mama güzel seviyoruz ama tuvalet olayı neden oldu anlamadımBebelac gold nutrikonfor dene burda bir arkadaş da benzer sorun yaşamıştı iyi gelmişti.bebelac iyiymiş gerçekten biz de 2 hafta oldu geçeli memnunuz
Kapaksız bir kahvaltı, yemek düşünemiyorum zatenCanım sevdiği oyalanacagi bişey verdin mi bizimki her türlü kapağa bayiliyor o kapakla oynarken yediriyorum yoksa yemiyor bizimki de.Ev çöplük oldu süt içecek ketçap şişeleri dolaşıyor heryerde
Birde kavanoza bisküvi atmaya bayılıyor arada bana ve babasına yediriyor dene denemediysen ☺Bizimki de kapak delisi. Hicbi seyi cope atmiyorum, artik yeni bir sey bulmakta zorlaniyorum.
Ay çok tatlı ya bunlar☺arada avucuma bişey saklıyorum birde elimi aciyo bakiyo sasiriyoruz birlikte öyle öyle yediriyorum☺Kapaksız bir kahvaltı, yemek düşünemiyorum zatenArtık kapaklar da yetmiyor sıkılıyor. En sevdiği şey kavanozu kapatmak. Yani sadece kapak yetmiyor o cam kavanoz da sofraya teşrif edecek Bir de bir yerde park yazısını p-a-r-k park diyerek okumuştum çok sevdi, nerede yazı görse oku diye parmağıyla gösterip e e yapıyor. Bu nedenle üstünde kocaman harflerle mayonez yazısından ötürü mayonez ve ketçap da o sofraya oturup yemek yemesine yardımcı oluyor Çenem düştü çok uzattım Kısaca bizim ev de pek farksız değil hatta sabahları savaş alanı
Mama sandalyesinde yiyorsa yine iyi de bu ara baya zor yiyor, hep kızardım çocukların peşinden yemekle koşanlara ama bugün salonda peşinden gidip yemek yedirmeye çalışırken buldum kendimiAy çok tatlı ya bunlar☺arada avucuma bişey saklıyorum birde elimi aciyo bakiyo sasiriyoruz birlikte öyle öyle yediriyorum☺
Yiyor şimdilik ☺annelik herseyi yaptırıyor insana yürüyor mu sizinki bizimki bikaç gün oldu 4 5 adım atiyoMama sandalyesinde yiyorsa yine iyi de bu ara baya zor yiyor, hep kızardım çocukların peşinden yemekle koşanlara ama bugün salonda peşinden gidip yemek yedirmeye çalışırken buldum kendimi
Maşallah kuzuyaYiyor şimdilik ☺annelik herseyi yaptırıyor insana yürüyor mu sizinki bizimki bikaç gün oldu 4 5 adım atiyo
Oturma odasında yürümeye basladı bizimki kanepeler arası mesafe kısa ya daha cesaretleniyo paytak paytak gidiyo bir kanepeden öbürüneMaşallah kuzuyaÇok teşebbüsü var ama pek cesareti yok. En fazla 2 adım atıp oturuyor
Bizim mamadanmis ve bir de su ek gidada sorunumuzu cozdu tabii cok minikse su veremeyecgne gore mamasini degistirebilirsin hipp combiotik bizde kabizlik yapti aptamil cok guzel calistiriyor bagirsaklarini..cok cektik anca 9.ayda duzeldi cok sukur ek gida sonrasinda duzene oturdu bizim..Evet alıyor mamadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?