Off cok gecmis olsun tukuruguyle geldi basimiza yani oyle oldugunu dusunuyorum gozleri doldu kizim diyoruz ses yok balkona cikarrtiyoruz hava alsin diye yok esim evdeydi ama olsada insan ne yapacagini sasiriyor allah kimseye yasatmasin boyle seyler tekrari olmasin insallahLütfen dua edin
Az önce oğlum aniden ağlamaya başladı.
İçini çekerek.
Bi anda sesi kesildi, renk attı saniyeler içinde mosmor oldu
Dik tutup diline baktım sırtına vurdum o korkuyla.
Sonra ağlamaya başladı, etrafa boşboş baktı bi iki saniye.
Sonra normal ağladı
Sakinleştirdim
Birkaç saniye bi ömre bedel oldu
Çok şükür şuan iyi
Şimdi uyudu, baş ucundayım,
ateşini ölçtüm normal
Hayatımda hiç bu kadar çaresiz ve korku içinde olmamıştım.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Evladım için dua edin
Amin canım inşallahOff cok gecmis olsun tukuruguyle geldi basimiza yani oyle oldugunu dusunuyorum gozleri doldu kizim diyoruz ses yok balkona cikarrtiyoruz hava alsin diye yok esim evdeydi ama olsada insan ne yapacagini sasiriyor allah kimseye yasatmasin boyle seyler tekrari olmasin insallah
Öyle gerçekten canımTek olunca insan daha çok panikliyor. Sen en iyisini bilirsin annesisin ama 9. Ayda demir eksikliği çıkmışsa bence tekrar bir değerlerine baktırmanda fayda var. Bu bebekler için çok önemli.
Kıyamam ya Rabbim esirgesinBizimki başını koltuğa çarpıp ağlarken nefessiz kalıp morarmıştı. 2 3 sn sürdü. Şimdi ağlarken yine sesi kesilio ama 1 sn sürüyor. Dr da çok önemsememişti
Sevindim canım inşallah tekrarı olmaz. Ben de Ankaradayım, burası da tehlikeli, haklısın insan korkuyor.Öyle gerçekten canım
Ama demirle ilgili olduğunu düşünmüyorum
Tükürüğe bağlıyorum, tam ayağıma sallamak için aldığımda kaçtı sanırım.
Ve en önemlisi Burası vaka kaynıyor, nasıl güvenip çocuklarla hastaneye gidebilirim ki
Öyle ki hastanede bi sürü insan varken
Doğru dürüst kurallara da uyulmuyor
Çok şükür şuan çok iyi
Gece devamlı kontrol ettim
Sabah neşeli uyandı, oynadı şimdi banyosunu yaptırdım uyudu kuzum
Ah canimm, cok gecmis olsun. Doktora gittiniz mi?Lütfen dua edin
Az önce oğlum aniden ağlamaya başladı.
İçini çekerek.
Bi anda sesi kesildi, renk attı saniyeler içinde mosmor oldu
Dik tutup diline baktım sırtına vurdum o korkuyla.
Sonra ağlamaya başladı, etrafa boşboş baktı bi iki saniye.
Sonra normal ağladı
Sakinleştirdim
Birkaç saniye bi ömre bedel oldu
Çok şükür şuan iyi
Şimdi uyudu, baş ucundayım,
ateşini ölçtüm normal
Hayatımda hiç bu kadar çaresiz ve korku içinde olmamıştım.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Evladım için dua edin
Yok yok korkma baya okumuştum ben de çok korkuncaKıyamam ya Rabbim esirgesin
Bizimki dünden beri ara ara mızmızlanıyor ağlarken bişey olacak diye ödüm kopuyo
Şükür bişey yok
Dusme katilma anlarinda yuzune uflemek gerekiyormus bi yakinim demisti gulcede dusunce o sekilde oluyor bi ffff yapiyorm toparliyor38his canim geçmiş olsun
bizim ablamiz sanırım
13 aylik falandi
koltukta zıpladı birden geriye düştü
birde korku panik ve ağlamayla nefesi kaçtı
sinirlerim bozulmuş olacak ki apartman inlemiş bağırmam ve zıplamamla yazarken bile yasiyorum esim nobetci ve evde yoktu aksam vaktiydi
o gün 1 2 saniye kucağımda zipladigimi hatırlıyorum
neyse aradan zaman geçti hiç olmadi
birgün avmde asansörden indik manyak bir beyinsiz avm de alabildigine koşarak geldi ve minicik asansörden çıkan bebeğime (1.5 yaşında)
çarptı kuzum tak diye geriye düştü yine su an gözlerim doldu burnum sızlıyor yavrumun yine nefesi kaçtı ve kollarima yığıldı
adamin gidişini bile unutamıyorum ...
ondan sonra şunu öğrendim ayaklarını yerebastirdigim zaman anında toparlanma oluyordu
kızımın kalbinde minnik bir üfürüm vardi yapisaldi ve 8 yaşında kapandı o süre zarfında
havuzda zamn zaman dudaklarının morardigini bilirim
ama buna ragmen profesyonel yüzücü
Bir de nacizane tavsiyem bende ayagimda salladim bir ara ama sarsilmis bebek sendromi diye bir sey okudugum zaman biraktim bunu hafif salladm once sonra kestimmm..sende bir bakabilirsin duymadiysan.ne kadar yavas sallasakta cok zarari varmisÖyle gerçekten canım
Ama demirle ilgili olduğunu düşünmüyorum
Tükürüğe bağlıyorum, tam ayağıma sallamak için aldığımda kaçtı sanırım.
Ve en önemlisi Burası vaka kaynıyor, nasıl güvenip çocuklarla hastaneye gidebilirim ki
Öyle ki hastanede bi sürü insan varken
Doğru dürüst kurallara da uyulmuyor
Çok şükür şuan çok iyi
Gece devamlı kontrol ettim
Sabah neşeli uyandı, oynadı şimdi banyosunu yaptırdım uyudu kuzum
Evet canım biliyorumBir de nacizane tavsiyem bende ayagimda salladim bir ara ama sarsilmis bebek sendromi diye bir sey okudugum zaman biraktim bunu hafif salladm once sonra kestimmm..sende bir bakabilirsin duymadiysan.ne kadar yavas sallasakta cok zarari varmis
Hem cok cabuk alisti biliyormusun uyku arkdsna sarilip uyuyor simdi
Amin canım inşallah38his canım geçmiş olsun böyle anlarda serinkanlı davranıp paniklememek ve müdahale etmek önemli. Bir daha olmaz inşallah
Okurken bile ürperdim38his canim geçmiş olsun
bizim ablamiz sanırım
13 aylik falandi
koltukta zıpladı birden geriye düştü
birde korku panik ve ağlamayla nefesi kaçtı
sinirlerim bozulmuş olacak ki apartman inlemiş bağırmam ve zıplamamla yazarken bile yasiyorum esim nobetci ve evde yoktu aksam vaktiydi
o gün 1 2 saniye kucağımda zipladigimi hatırlıyorum
neyse aradan zaman geçti hiç olmadi
birgün avmde asansörden indik manyak bir beyinsiz avm de alabildigine koşarak geldi ve minicik asansörden çıkan bebeğime (1.5 yaşında)
çarptı kuzum tak diye geriye düştü yine su an gözlerim doldu burnum sızlıyor yavrumun yine nefesi kaçtı ve kollarima yığıldı
adamin gidişini bile unutamıyorum ...
ondan sonra şunu öğrendim ayaklarını yerebastirdigim zaman anında toparlanma oluyordu
kızımın kalbinde minnik bir üfürüm vardi yapisaldi ve 8 yaşında kapandı o süre zarfında
havuzda zamn zaman dudaklarının morardigini bilirim
ama buna ragmen profesyonel yüzücü
Aynen bende araştırdım bilmediğimiz bişey oluncaYok yok korkma baya okumuştum ben de çok korkunca
Kesinlikle doğruluk payı var. Çevremde bana aynısını söylediDusme katilma anlarinda yuzune uflemek gerekiyormus bi yakinim demisti gulcede dusunce o sekilde oluyor bi ffff yapiyorm toparliyorama gecen yasadgmz enteresandi allahtan esim evdeydo sanki cocuk bir kac saniyeligine bilincini yitirdi gibi gozler doldu allahim korusun ya cok kotu oluyor insan gecmisnolsb hepimize kotu seyler yasamayalim
Amin canım inşallahSevindim canım inşallah tekrarı olmaz. Ben de Ankaradayım, burası da tehlikeli, haklısın insan korkuyor.
Sağol canımAh canimm, cok gecmis olsun. Doktora gittiniz mi?
Canım ağlama krizine çözüm buldunuz mu?Kızlar bebişler ne durumda yürüyor mu? Bizimki geçen hafta yürümeye başladı. Sonra korktu mu ne olduysa artık yürümeyi bıraktı ayakta bile durmak istemiyor. 13 aylık olduk artık yürüsün istiyorum çünkü sürekli elimizden tutarak gezmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?