Emzirerek mi uyutuyorsun yoksa kendine uyuyor mu?

canim onu ablam yapardi yeğenime ordan bildigimden ilk denediğim üflemek olmuştu ama benim kızımda durum daha değişikti sanırım işe yaramamıştı... bir de zararlı olduğunu okumuştum detay bakmadım

ben de ayakları bastırıp düzeldiğini farkedince öyle yaptım

amin yaşamayalım insaallah

vera da hiç ağlamaya alışık bir bebek değil kisa sürede aglasa hemen katılma sınırlarında o yüzden hiç bir şeye ısrarcı olmuyorum uyursa uyuyor yerse yiyor vs..

Evet canım ağlama krizleri geçti o dönem biraz yoğunluk kalabalık oldu sanırım o yüzden strese girdi bizimki sevmiyor kalabalığı. Yürümeye çalışırken birkaç kez düştü biz de biraz fazla reaksiyon verdik belki eyvah dur düşme yapma vs derken cesaretini kırmış olabiliriz. Bugün yine biraz biraz yürümeye başladı bakalım kısmet

Kızlar oğlum yemek yerken sevdiği yemek bile olsa diliyle ağzından çıkarmaya başladı. Oyun gibi yapıyor. Hayır diyorum yine yapıyor. İki gündür yemek yedirmekte çok zorlanıyorum. Ben başka tarafa bakarken bir bakmışım ağzından çıkarmış. Nasıl unutturabilirim bilmiyorum.

Anneler bebeğim 1 aylık oldu prematüre 32.haftada doğum yaptım sizin bebeklerde yenidoğduğunda hart dye fazla kustuğu oldu mu ağzından fışkırdı mı normale midir 2 kere oldu bu zamana kadar ? Bide uyurken öksürür gibi yapıp sanki boğazına bişey gelmiş gibi yapıyor bazen alıp sırtına vuruyorum ama yapar mı bebekler böyle normal mi ?

Ağzından fışkırtarak kusuyorsa gazı vardır. Her emzirme sonrası gazını çıkarmanızı öneririm. Bir de reflü yatağı kullanın kusma olayı varsa. Biz kusmamasına rağmen uzun süre reflü yatağı kullandık.

Gazını almıştık her defasında alıyoruz ama tam çıkmadı demekki reflü yatağında yatıyor sürekli fışkırarak fazlaca kusunca korktum bide yattığı yerden olunca

Merhaba Allah analı babalı büyütsün öncelikle
Çok minikmiş daha. Gazı tam çıkmamış ve Fazla doymuş olabilir.
Emzirme veya mama aralıklarında gazını güzelce alın,
Genelde ilk zamanlar arada bi kusma oluyor endişe etme. Hıçkırması midesini büyütmesi derler

Ay canım sakın hayır deme, o kelime çok hoşlarına gidiyo
İnada yapıyor sonrasında
Bırak iyice acıksın, sonra mızmızlanır paşa paşa yer
Bak ben yiyorum, hadi kaşığını al ham yap gibi cümleler kur
Oyunu sen kurmuş olursun

Evet ya inadına yapıyor Bir de gözümün içine baka baka diliyle dışarı atıyor yemekleri, tepkimi ölçüyor sanki

Tam anlamıyla etki tepki olmuş
Canım dikkat edin fazla strese girmesin
Söylediği kelimeleri bile söylemez olur
Gözünaydın buna sevindim işte
Paytak paytak yürüsün

Ardından da bi kahkaha basması var dimi
Aynen öyle Ama biraz inatçı aç kalsa da yer mi bilmiyorum. Sanırım ikinci azılar çıkacak, ondan da yapıyor olabilir. Dün akşam da yemedi sabah da yemedi. Halbuki iştahı fena değildi.

Aynen öyle Ama biraz inatçı aç kalsa da yer mi bilmiyorum. Sanırım ikinci azılar çıkacak, ondan da yapıyor olabilir. Dün akşam da yemedi sabah da yemedi. Halbuki iştahı fena değildi.
Kaç dişiniz var canım? Azılarla köpek dişleri çok zorluyo genelde.
Olabilir ağrısı varsa oyuna vuruyordur yememek için
Sıvı şeyler ver bolca emzir rahatlaması için
Allah kolaylık versin yavruna

Kaç dişiniz var canım? Azılarla köpek dişleri çok zorluyo genelde.
Olabilir ağrısı varsa oyuna vuruyordur yememek için
Sıvı şeyler ver bolca emzir rahatlaması için
Allah kolaylık versin yavruna
Sağol canım, ilk azılar çıkmıştı şimdi ikinci azılar geliyor herhalde. Azı dişler azılı olur derler 10 dişi var, 6. aydan beri diş çıkarıyoruz hep beraber uyku sorunu normal tabi ha bire diş çıkarsa.

Maşallah
Doğru demişler valla
Seninki zaten erkenci kuş

Amin canım teşekkür ederim evet bu aralar kusmalar arttı bi anda fışkırık şeklinde çok kusunca korktum bende hıçkırıkta çok oluyor bide uyurken öksürür gibi yapıyor bazen sanki boğazına bişey takılmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…