Yok hani vermesemde o benim ne yedigimi bilecekAh babalatAslında yol yakınken unutturabilirsin
Bende mamaya devam ediyorum gün içinde de veriyorum.. Ek gıda bu aralar çok zorla yiyor kahvaltı zorla yemek yapıyorum zorla bizim yemekten veriyorum bazen salçalı tuzku yeter ki yesin diye...bu salça olayı ne zamana kadar ki artık yemeklerimizden vermek istiyorumBenim sutum bitti sanirim ya cocuk sabaha karsi uyaniyo emziriyorm 1saat cekince kiyamet kopuyo biberonla mama yapiyorm kitliktan cikmis gibi iciyo..12de ve 4 5 6civarlarijda sabaha karsi 2beslenme oluyo...bu gece anladimki net sut yok..zaten zar zor emmisti..biberondan icip donup uyuyo ama emsin cekeyim agla aglaaa bi hal oluyo
9.ayda demir ölçülmüş müydü hatırlıyor musun?Selam kızlar nasılsınız?
Doğum gününü kutlayamadığım miniklerin doğum günleri kutlu olsun ❤
Bizde günler çok yoğun geçiyo
Hiç durmayan iki afacan oldular
Birlikte uyuyup birlikte uyanıyorlar
Sabah 6 ila 6:30 da
Yemek konusunda zorlanmıyoruz
Masaydı mama sandalyesiydi filan hikaye
Bildiğiniz yer sofrası kuruyoruz beyefendiye
Sofra bezini odaya götürüp üstüne oturuyo
Hatta geçen gün götürdü, mutfağa gelip 2 kaşık alıp gittisabırlı bi çocuk değil o konuda
Kızlar bizim kan değerimiz de düşük çıkmıştı 9.ayda
Ama ben kan ilaçlarına güvenmiyorum
Kızımda çok kullandık
Dişleri boyuyor ve çürüğe zemin hazırlıyor
Şimdi Günlük kırmızı et yedirmeye çalışıyorum
virüs nedeniyle hastaneye götürmüyorum
Bu günlerde biter inşallah
Sağlık ocağında kan değeri 9 çıkmıştı9.ayda demir ölçülmüş müydü hatırlıyor musun?
Bizim dr a 3, 4 kere sordum demir takviyesi verecek miyim diye, hayir, zaten kiyma vr pekmez yiyor dedi. Kan degerlerini de hic olcturmedik. Doktorumuz emekli oldu ama hala telefonla konusuyoruz, zaten pandemiden dolayi da marttan beri doktora goturmuyoruz. Son konusmamizda doktora goturmemize gerek var mi diye sordum yine hayir dediSelam kızlar nasılsınız?
Doğum gününü kutlayamadığım miniklerin doğum günleri kutlu olsun ❤
Bizde günler çok yoğun geçiyo
Hiç durmayan iki afacan oldular
Birlikte uyuyup birlikte uyanıyorlar
Sabah 6 ila 6:30 da
Yemek konusunda zorlanmıyoruz
Masaydı mama sandalyesiydi filan hikaye
Bildiğiniz yer sofrası kuruyoruz beyefendiye
Sofra bezini odaya götürüp üstüne oturuyo
Hatta geçen gün götürdü, mutfağa gelip 2 kaşık alıp gittisabırlı bi çocuk değil o konuda
Kızlar bizim kan değerimiz de düşük çıkmıştı 9.ayda
Ama ben kan ilaçlarına güvenmiyorum
Kızımda çok kullandık
Dişleri boyuyor ve çürüğe zemin hazırlıyor
Şimdi Günlük kırmızı et yedirmeye çalışıyorum
virüs nedeniyle hastaneye götürmüyorum
Bu günlerde biter inşallah
Sağlık ocağı hemen ilacı eline tutuşturuyor aksine.Bizim dr a 3, 4 kere sordum demir takviyesi verecek miyim diye, hayir, zaten kiyma vr pekmez yiyor dedi. Kan degerlerini de hic olcturmedik. Doktorumuz emekli oldu ama hala telefonla konusuyoruz, zaten pandemiden dolayi da marttan beri doktora goturmuyoruz. Son konusmamizda doktora goturmemize gerek var mi diye sordum yine hayir dedionun rahatligi beni de rahatlatiyor.
Biz 1 yaşında baktırdık, kansızlık değil ama demir eksikliği çıktı. Ne kadar takviye yapmış olsan, pekmez, et vs yedirsen de bebekler hızlı büyüdüğü için bu gıdalarla demir takviyeleri yeterli gelemeyip demir eksikliği olabiliyormuş. Demir eksikliğinin bir tık ötesi kansızlıkmış. Baktırmakta fayda var ama doktor öyle dediyse vardır bir bildiği.Bizim dr a 3, 4 kere sordum demir takviyesi verecek miyim diye, hayir, zaten kiyma vr pekmez yiyor dedi. Kan degerlerini de hic olcturmedik. Doktorumuz emekli oldu ama hala telefonla konusuyoruz, zaten pandemiden dolayi da marttan beri doktora goturmuyoruz. Son konusmamizda doktora goturmemize gerek var mi diye sordum yine hayir dedionun rahatligi beni de rahatlatiyor.
Canım panik yapma çok geçmiş olsun.Kan değeri düşük çıkmıştı yazmışsın, demir eksikliğine bağlı olabilir. Benim kuzenim bebekken bu şekilde ağlarken sesi giderdi. Demir ilaçlarıyla düzeldi. Endişe etme ama yarın doktora götür bence için rahatlar.Lütfen dua edin
Az önce oğlum aniden ağlamaya başladı.
İçini çekerek.
Bi anda sesi kesildi, renk attı saniyeler içinde mosmor oldu
Dik tutup diline baktım sırtına vurdum o korkuyla.
Sonra ağlamaya başladı, etrafa boşboş baktı bi iki saniye.
Sonra normal ağladı
Sakinleştirdim
Birkaç saniye bi ömre bedel oldu
Çok şükür şuan iyi
Şimdi uyudu, baş ucundayım,
ateşini ölçtüm normal
Hayatımda hiç bu kadar çaresiz ve korku içinde olmamıştım.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Evladım için dua edin
Gecmia olsun canim. Dua ediyorum minnosa. Neden oldu acaba bir fikrin var mi?Lütfen dua edin
İçini çekerek.
Sonra normal ağladı
Sakinleştirdim
Çok şükür şuan iyi
ateşini ölçtüm normal
Evladım için dua edin
Ben pekmezi kıymayı hergün verdim çok düşük çıktıBizim dr a 3, 4 kere sordum demir takviyesi verecek miyim diye, hayir, zaten kiyma vr pekmez yiyor dedi. Kan degerlerini de hic olcturmedik. Doktorumuz emekli oldu ama hala telefonla konusuyoruz, zaten pandemiden dolayi da marttan beri doktora goturmuyoruz. Son konusmamizda doktora goturmemize gerek var mi diye sordum yine hayir dedionun rahatligi beni de rahatlatiyor.
Bu bize de 6 aylıkken 1 kere oldu. Yılda 1 kere olabilirmiş bu katılmaLütfen dua edin
İçini çekerek.
Sonra normal ağladı
Sakinleştirdim
Çok şükür şuan iyi
ateşini ölçtüm normal
Evladım için dua edin
Sağol canımCanım panik yapma çok geçmiş olsun.Kan değeri düşük çıkmıştı yazmışsın, demir eksikliğine bağlı olabilir. Benim kuzenim bebekken bu şekilde ağlarken sesi giderdi. Demir ilaçlarıyla düzeldi. Endişe etme ama yarın doktora götür bence için rahatlar.
Sağol canım Allah razı olsunGecmia olsun canim. Dua ediyorum minnosa. Neden oldu acaba bir fikrin var mi?
Allah korusun ya o nasıl kötü bi andıBu bize de 6 aylıkken 1 kere oldu. Yılda 1 kere olabilirmiş bu katılma
Bizimki başını koltuğa çarpıp ağlarken nefessiz kalıp morarmıştı. 2 3 sn sürdü. Şimdi ağlarken yine sesi kesilio ama 1 sn sürüyor. Dr da çok önemsememiştiAllah korusun ya o nasıl kötü bi andı
Siz ne yaptınız?
Tekrar filan etmedi dimi gün içinde filan
Ama demir eksikliğiyle bağlantılı olduğunu bilmiodum. Nefret ettim bu demir olayındanBizimki başını koltuğa çarpıp ağlarken nefessiz kalıp morarmıştı. 2 3 sn sürdü. Şimdi ağlarken yine sesi kesilio ama 1 sn sürüyor. Dr da çok önemsememişti
Tek olunca insan daha çok panikliyor. Sen en iyisini bilirsin annesisin ama 9. Ayda demir eksikliği çıkmışsa bence tekrar bir değerlerine baktırmanda fayda var. Bu bebekler için çok önemli.Sağol canım
Panikten ziyade eşim şehir dışında
Böyle bişeye hiç şahit dahi olmamıştım o yüzden korktum
Gun icinde mama aldigi icin ek gidayi daha az aliyor olabilir mi? Bizimki sadce gece yatarken ve gece uyanip ruya ogunu yapiyo..ek gidada sorun yasamiyoruz sutumde malum zaten gub icindr pek emme talebide olmuyor..belki mamayi azaltip deneyebilirsin sivi seyler mesela mamaya benzer..ama evet gece aciktiklarini dusunuyorm bende bi dikiste iciyor mamayiBende mamaya devam ediyorum gün içinde de veriyorum.. Ek gıda bu aralar çok zorla yiyor kahvaltı zorla yemek yapıyorum zorla bizim yemekten veriyorum bazen salçalı tuzku yeter ki yesin diye...bu salça olayı ne zamana kadar ki artık yemeklerimizden vermek istiyorum
Mamayi da günde 5 kere 120 içiyor bazende 4 kere 120..ama gece yatmadan mutlaka verip uyutuyorum ve gece 5 6 7 gibi yine yapıyorum. Belli oluyor acıkıyor sürekli uyanıyor mama içince karnı doyuyor uyuyor güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?