uyku tulumuyla rahat ediyor mu ben biraz kalın bir pijama giysem özellikle alt uyuyamiyorumBenimkini hic ortemiyorum, hemen uyaniyor. Ya da donerken ayagina dolaniyor uyaniyor. Yazin bile hep uyku tulumu giydi yazlik olanlardan. Cunku klimada uyudu hep, hala da oyle.
aynı durumdayiz online dersler ters denk gelecek diye endişelerdeyim eşime ve temizlik için gelene güveniyorum birazBir bilsemmmmm, ise basliyorum ve online nasil yapacagim bilmiyorum. Bakici ariyorum ama beni gordugu anda yine bana sarar. Nasil olacak bilmiyorum.
Ben gece çok sık uyandığında diş rahatsızlığı varsa veriyorum ama yatmadan önce değil. Önce bakıyorum sık uyanıyor mu. Saat başı bir kaç kez uyanmasına bakıyorum. 3. Kez uyandıysa veriyorum ama çok sık değil, 2 haftada iki kez vermişimdir. Uyumadan değil de uyandıktan sonra vermeyi denesen? Etkisini geçiriyordur.Veriyorum ama genelde gunduz. Gece cunku sadece uyaniyor, aglama yok...ama gunduz cok mizmiz oldugunda, agrisi oldugunda veriyorum. Hatta bu ara cok sık verdim galiba. Bazen gece yatmadan da verdigim oluyor ama uyanmasinda bir degisiklik olmuyor.
Ayniiii, 5 ekim'de baslayacak bizim dersler...ve ben daha once hic yapmadim online ders. 2. Donem basladi arkadaslar, tecrubeliler, ben uzayli gibi hissediyorum.Kizlar online dersler nasil olacak ya? Bilgeye annem bakacak ama ortadan kaybolsam oda oda beni ariyorlargelip kapida aglarsa ne yapicam diye kara kara dusunuyorum
Tum gunu dizimin dibinde geciriyor bende esimle anlasma yaptim oda evde cunku materyalleri o yapacak bende oynatacagimpeki bu bize sarma olayını napıcaz ya etrafta kimse yok olanlarla da görüşmek şu dönemde ayrı tantana sürekli sarıyor bana ve ben psikolojik bir yorgunluk yaşıyorum sanırım bir evin içinde dönüp duruyoruz peş peşe
oyunlar hep hoplama zıplama v.s. arada tvde çocuk şarkıları açıyorum o zaman bi keyif var onun dışında sürekli vizirdama modu
4 gündür 2 buçuk saatliğine odaya kapanıyorum, teneffüse çıksam beni bırakmak istemiyor. Babaannesiyle takılıyorlar ama ben yokken uyumakta zorlanıyor. Uyku saatine göre ayarlamıştım ancak uyku saatini değiştirdi minnak. Suyumu yanıma alıyorum, arada odanın içinde yürüyorum yoksa ayaklarım şişiyor. İlk günler çok yorgunluk yaptı, bugün alıştım. Bir de derse girmeden önce emzirirsem hissetmiş gibi memeden ayrılmak istemiyorKizlar online dersler nasil olacak ya? Bilgeye annem bakacak ama ortadan kaybolsam oda oda beni ariyorlargelip kapida aglarsa ne yapicam diye kara kara dusunuyorum
Ayyynen, hem sisteme yabanciyim, hem bayadir uzak kaldim... bakalim hayirlisi artikAyniiii, 5 ekim'de baslayacak bizim dersler...ve ben daha once hic yapmadim online ders. 2. Donem basladi arkadaslar, tecrubeliler, ben uzayli gibi hissediyorum.
Ayyy valla geriliyorum yaa... neyse buna da alisiriz herhalde4 gündür 2 buçuk saatliğine odaya kapanıyorum, teneffüse çıksam beni bırakmak istemiyor. Babaannesiyle takılıyorlar ama ben yokken uyumakta zorlanıyor. Uyku saatine göre ayarlamıştım ancak uyku saatini değiştirdi minnak. Suyumu yanıma alıyorum, arada odanın içinde yürüyorum yoksa ayaklarım şişiyor. İlk günler çok yorgunluk yaptı, bugün alıştım. Bir de derse girmeden önce emzirirsem hissetmiş gibi memeden ayrılmak istemiyor
6 aydan önce işe başlamak çok akıl karı değil zaten. Ben de arada bağrışlarını duyuyorum, eyvah uyumamış düzeni bozuldu diye strese giriyorum. Bugün dersim uyku saatinden sonraydı, çok rahat oldu, o uyurken ben dinlendim hem.Eşim ilk online verdiği müzik dersinin kapanışını gitar çalarak yapmıştı. Bizimki kapıya gitti şarkıya aaaa diye sesler çıkarıp alkışla eşlik etti. Ben öğretmen olsaydım ve içeride ders anlatsaydım kapıyı yumruklardı herhaldeŞükretmek lazım kızlar beterin beteri var. Eşimin iş arkadaşının bebeği 3-4 aylıkmış, koliği tutmuş ve kız o halde ders anlatmış.
Ayyynen, hem sisteme yabanciyim, hem bayadir uzak kaldim... bakalim hayirlisi artik
ay harika benim eşim full çalışıyorTum gunu dizimin dibinde geciriyor bende esimle anlasma yaptim oda evde cunku materyalleri o yapacak bende oynatacagimkutular yapiskanlar cesitli etkinlikler hazirlayacagiz... yoksa cidden cok sinir bozucu hem mizmiz hem dibimde
Aynen ben de 7. sınıfa kadar evcilik oynadımay harika benim eşim full çalışıyor
evde tv kumandasina sarılıp uyumaca
yaparsa o da hafta da max 2 ya yemek yapiyor / erkek yemekleriya da masayı toplayip makineye
çocuk ortada oyuncaklar bazen ben oynuyorum çok sıkıcı ya ben zaten 7. sinifa kadar cocuk oyunları oynadım
aynı aynıAynen ben de 7. sınıfa kadar evcilik oynadım
Şimdi yeğenim oynuyor, 7’ye geçti o da. Annesi gizli gizli gülüyor bu napıyor diye. Halasına çekmişaynı aynı
Pipetli bardak hayat kurtarirKızlar bebişlere ne şekilde su veriyorsunuz? Bizimki bardak veya şişeden içiyor alıştırma bardağını hiç sevmedi direk bardağa geçtik. Fakat bir su objesi edinmek istiyorum susadığında direk ona yönelmesi veya su tüketimini arttırmak için. Pipetli bardaklar var ama zaten direk içebilen bir bebek için ne denli fonksiyonel emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?