Alerjimi vardi canimm?bence hala alabilirsin bildiigin kurtarici o
Alerjisi yok normalde ama veg&bones un kemik sulu tarhana çorbasını içince zaten isilik olan kolları iyice kızarmıştı. Hay Allah bana da geçen arkadaşım sordu, hiç alma gerek yok benimki zaten sebze sevmiyor dedim Diyor ki bazılarının eli ayağı olmuş, kesin senin yorumunu okudu

Cok huysuzlasti..bariz huyumuz suyumuz degisti.10.gun dokuntu oldu..suan iyiyiz bizde carsamba menenjiti olacagiz sorunsuz atlatir kuzularimiz umarim
Çok geçmiş olsun Gülce’ye. Çarşamba’yı da hayırlısıyla atlatalım siz de biz de inşallah. Menenjit 2.doz ateş yaptı bizde, calpol vermiştim. Anlamadan birden çıkıverdi bir de menenjitte. Tatlı kuzularımız ya hiç kıyamıyorum aşı zamanı.

Kızlar yürüteç kullanıyor musunuz? Ben muallakta kaldım. Erkek çocukları için uygun değilmiş güya ne derece doğru bilemedim. Yürümeyi geç öğrenecek böyle giderse.
Ben de kullanımının zararlı olduğunu düşünüyorum. Her bebek zamanı geldiğinde mutlaka yürüyecek, 10. Ay 13. Ay veya 15. Ay, kendi gelişim bsamağında ilerliycek

Ben de kullanımının zararlı olduğunu düşünüyorum. Her bebek zamanı geldiğinde mutlaka yürüyecek, 10. Ay 13. Ay veya 15. Ay, kendi gelişim bsamağında ilerliycek
Yeğenim yürüteçten sonra yürümeye geçtiğinde bir süre yamuk bastı, doktoru yürütece bağlamıştı o yüzden cesaret edip kullanmadım canım ben de.

Sevdigi bir sey var mi? Mesela benim yavru kusum yogurda bayiliyor, sevmedigi bir sey olunca hemen biraz yogurt aliyorum, kasiga once yemek sonra yogurt koyuyorum oyle baya bir yemis oluyo. Bazen su ile ayni seyi yapiyorum. Dun azicik karpuz suyu verdim bayildi. Ama hic bir zaman kandirmiyorum. Yani yogurt diyip agzina mama vermiyorum. Yogurt vereceksem yogurt, mama vereceksem mama, karistiracaksam yogurtlu mama diyip veriyorum sevdigi bir seyle boyle biraz ondan biraz bundan verebilirsin. Gerci sen muhtemelen denemissindir ama ben yine de yazayim dedim

Geçmiş olsun iyi düşünün iyi olsun Emzirme dönemine bağlı olabiliyormuş benimde geçen gece göğsümün biri çok ağrıdı elime sert kitle geldi korktum araştırdım netten bir taraftan. Emzirmeye göğüsümü boşaltmaya çalıştım ama benim pıtırcık memeyi ağzında tutmuş o gece sanırım sabah emince normale döndü çok şükür.

Hayırlı olsun bende taşındım 3 hafta olacak fakat yerleştim sayılamaz tam manasıyla 9 aylık bebekle çok zor

Kızlar yürüteç kullanıyor musunuz? Ben muallakta kaldım. Erkek çocukları için uygun değilmiş güya ne derece doğru bilemedim. Yürümeyi geç öğrenecek böyle giderse.
Biz 3 haftadır falan kullanıyoruz almayacaktım fakat aniden taşınma işim çıktı babannesinin çok hevesi vardı söyleyip durunca al madem dedim taşınmada bana Kolaylık olur diye fakat benim kuzum onda durmayı pek sevmiyor kendi sıralıyor arabası dahil aldığımız şeylerden en çok kanguruyu sevdi kucağı çok seviyor çünkü

kızlar vera her yerin ve her şeyin tadına bakip ağzına aldığı için sanırım ağzı pamukçuk gibi bişey oldu ilaç kullanicaz
bu arada kan tah. bıktırdım central /kozyatağı/ist.
tsh t3 t4
hemogram baktırdık
kan sınırda son günlerde düzenli vermemekle beraber bestron kullanmistim...

Biz heptenn kesmistik 6.ayda kaka sorunu yuzunden yarin kontrol var bakalm ne diyecek.doktormu dedin sınırda diye.bir de her damla farkli iste bestironla bir baska kan damlaasini vermek arasnda fark oluyo sanirim..hangisi daha iyi bilmiyorum ,bizde bestiron kullaniyorduk..

evet canım doktor dedi bizim kaka da degilde hazımda sorun oluyor yutkunamıyor falan yüzü gözü değişiyor
umarım düşük çıkmaz sizin bizim tam sınır sayılır

evet canım doktor dedi bizim kaka da degilde hazımda sorun oluyor yutkunamıyor falan yüzü gözü değişiyor
umarım düşük çıkmaz sizin bizim tam sınır sayılır
Insallah her yemegine kiyma katiyormuydun gunluk aliyormu..

Insallah her yemegine kiyma katiyormuydun gunluk aliyormu..
yok ya nerde bi ara hah yiyo dedim
şu son 2 hafta iyice saldı
hem yemek konusu hem uyku konusu geriye gittik
et suyuna evde yaptığım poğaçayi doğruyordum
çorbaları kemik suyuna yapiyordum
1 2 hafta oh güzel dedim yine ters yüz oldu
yine kusmalar başladı hava ısındı yumurta alerji yaptı
hazir bi labne verdim gecen en fazla bi tatlı kaşığı vucudu kabardı 1 aylıkken benim sütümden böyle olmuştu sabah yumurtalı ekmek kızarttım derin olmayan zeytin yağda "yakmadan"
belirtiyimde
çok beğenerek yedi umarım tarifim tutar
ilikli kemik suyuna basını çeviriyor bi süre yapmaycam

Yarin kan tahlili yaptiricam doktor iyi besleniyorsa demir depolarinda sorun olmaz takviyeye gerek kalmaz demisti merak ediyorum o nedenle sordum.bakalim bizim.ne cikacak hergun kiyma var menumuzde.bakalim dedigi gibi olacak mi.

Yarin kan tahlili yaptiricam doktor iyi besleniyorsa demir depolarinda sorun olmaz takviyeye gerek kalmaz demisti merak ediyorum o nedenle sordum.bakalim bizim.ne cikacak hergun kiyma var menumuzde.bakalim dedigi gibi olacak mi.
öyle dedi bizim doktorlar da ama biz devam edemedik hatta bi ara günde 1 cay k. organik pekmez veriyordum ona da baş ceviriyoruz
9 aydir emmediği kadar meme emdi son 2 haftadir üst dişleri bekliyorum bi umut
bir de sıcaklara adaptasyon mu diyorum bakalım
ins. hayırlı haberler alirsin yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…