Sagol insallah siz de duzene girersiniz.bizimde alt disler patladi ama hala tam gorunmuyor naasl is anlamadm.ataklar asilar sicaklar cocuklar perisan vaalla bende kendimi sokaga attm az önce oyle bunaldim yani.ciglik atiyor bizimki tiz sesten ifade edisi o oldu aciktimi ciglik sıkıldimi ciglik :) uyumak zaten dalana kadar adeta iskence.. ust komsum geldi bugun halimi gorunce herhalde annelik ne kutsal dedi oyle perisan gorunuyorsamöyle dedi bizim doktorlar da ama biz devam edemedik hatta bi ara günde 1 cay k. organik pekmez veriyordum ona da baş ceviriyoruz
9 aydir emmediği kadar meme emdi son 2 haftadir üst dişleri bekliyorum bi umut
bir de sıcaklara adaptasyon mu diyorum bakalım
ins. hayırlı haberler alirsin yarin
Yaa başka bi arkadaşın da bacaktan olmuş ay bizimki unuttu mu yanlış mı yaptı acaba, üstelik bizden önce de yine 9. Ay aşısı bi bebek vardı. İnşallah fark etmiyodurAa bizim bacaktan oldu
Ben de başvuruyorum bu yola. Yoğurt candırSevdigi bir sey var mi? Mesela benim yavru kusum yogurda bayiliyor, sevmedigi bir sey olunca hemen biraz yogurt aliyorum, kasiga once yemek sonra yogurt koyuyorum oyle baya bir yemis oluyo. Bazen su ile ayni seyi yapiyorum. Dun azicik karpuz suyu verdim bayildi. Ama hic bir zaman kandirmiyorum. Yani yogurt diyip agzina mama vermiyorum. Yogurt vereceksem yogurt, mama vereceksem mama, karistiracaksam yogurtlu mama diyip veriyorumsevdigi bir seyle boyle biraz ondan biraz bundan verebilirsin. Gerci sen muhtemelen denemissindir ama ben yine de yazayim dedim
O nasıl bi şey?Yürüme arkadaşı öneriyor drlar. Ama çok yavaş gidenlerinden almak lazım sanırım
Nasıl bi şey o tam adını yazabilir misin ?limelemon bizim evdeki fsher prc ve fıldır fıldır dönüyor araba olarak bayılıyor harika bi oyuncak ama asla yürüme arabası falan deil...
canim bizimki ablamizdan kaldığı için baktimda aynisi yokNasıl bi şey o tam adını yazabilir misin ?
İşe yarıyor mu yazmış mıydın?canim bizimki ablamizdan kaldığı için baktimda aynisi yok
ama şimdi konuşan kaplan bizimki gibi
Yavaş mı ilerliyor. Hızlıysa çocuk takılır diye korkuyorumbi de şöyle bisey var
bu da iş görür sanırım
ama adamlar yapiyor baya pahalı oluyor alip da kullanmayınca üzülüyor insan ama
su da var oyuncaklar pahalı
ben büyük kizima alip da yürüteç olarak kullanamayimca tüh boşa gitti demistim
sonra bildiğin üstünden inmedi
ebeveyn kontrollü bisiklet almıştım onu ve puseti bile bu kaplan kadar kullanmadik☺
adamlar büyücü gibi
vera da bayılıyor o arabaya sürekli binmeye çalışıyor üstüne düşürüyor bazen sinir harbi yaşıyor ama şimdiki foto da benzer daha uygun fiyat senin kuzu da sever diye düşünüyorum
bizimki hızlı canim ve biz o maksatla kullanamadik ama çok sevdi ikisi de bu tesadüf değildir cunku eve gelen her çocukla ağır kavgalar edilirdiYavaş mı ilerliyor. Hızlıysa çocuk takılır diye korkuyorum
yurumeye bence yaramiyor ne zamn kıvama gelirse o zaman yuruycskİşe yarıyor mu yazmış mıydın?limelemon tuboz göstermiş diye yazmadım
Bu tarz bi şey alıcam ama hangisi karar veremiyordum. Playskool güzel, arabaya dönüşüyor sonra. Baby toys aynısını yapmış ama işlevleri de aynı mı bakmak lazım. Bunlar ayakta durmaya başladıktan sonra. Bizim kuzu ayakta durmaya çabalamıyor hiç. Şuan kullanabileceğim bir şey yok o zaman yürüteç benzeri. Dansçı Beatbo gibi bir şey mi acaba demiştim. Fischer Price oyuncaklarını seviyor oğlum. Teşekkür ederim bu kaplanı inceleyeceğimcanim bizimki ablamizdan kaldığı için baktimda aynisi yok
ama şimdi konuşan kaplan bizimki gibi
Zeynepcim bizimki de bacaktan oldu ama belki farketmiyordur bir sor istersen doktora falan icin rahat ederBen yaptırdım aşıyı, ateş veya huzursuzluk gibi bi sorun olmadı. Yapılırken biraz ağladı o kadar. Bu arada aşı koldan yapılıyor
Birazdan açıya gideceğiz bakalım bizim ki nerden vuracak.Zeynepcim bizimki de bacaktan oldu ama belki farketmiyordur bir sor istersen doktora falan icin rahat eder
Bizimki de bacaktan yapıldı canımBirazdan açıya gideceğiz bakalım bizim ki nerden vuracak.
Playskool yürüme arkadsşı mı? Yavaş gidiyor mu?Bu tarz bi şey alıcam ama hangisi karar veremiyordum. Playskool güzel, arabaya dönüşüyor sonra. Baby toys aynısını yapmış ama işlevleri de aynı mı bakmak lazım. Bunlar ayakta durmaya başladıktan sonra. Bizim kuzu ayakta durmaya çabalamıyor hiç. Şuan kullanabileceğim bir şey yok o zaman yürüteç benzeri. Dansçı Beatbo gibi bir şey mi acaba demiştim. Fischer Price oyuncaklarını seviyor oğlum. Teşekkür ederim bu kaplanı inceleyeceğim
Ilac ben de kullandim ama gecmedi. Karbonatli suya gazli bez batirip sildim agzini emzirmeden once ve sonra. Kendi meme ucumu da once ve sonra sildim hep. Onunla gecti.kızlar vera her yerin ve her şeyin tadına bakip ağzına aldığı için sanırım ağzı pamukçuk gibi bişey oldu ilaç kullanicaz
bu arada kan tah. bıktırdım central /kozyatağı/ist.
tsh t3 t4
hemogram baktırdık
kan sınırda son günlerde düzenli vermemekle beraber bestron kullanmistim...
Ben pilsan yurumu arkadasi aldim onunda bultak oyuncak bolumu de var bayagi ilgi cekicibi de şöyle bisey var
bu da iş görür sanırım
ama adamlar yapiyor baya pahalı oluyor alip da kullanmayınca üzülüyor insan ama
su da var oyuncaklar pahalı
ben büyük kizima alip da yürüteç olarak kullanamayimca tüh boşa gitti demistim
sonra bildiğin üstünden inmedi
ebeveyn kontrollü bisiklet almıştım onu ve puseti bile bu kaplan kadar kullanmadik☺
adamlar büyücü gibi
vera da bayılıyor o arabaya sürekli binmeye çalışıyor üstüne düşürüyor bazen sinir harbi yaşıyor ama şimdiki foto da benzer daha uygun fiyat senin kuzu da sever diye düşünüyorum
Ben kullanmadım ama kendiliğinden mü gidiyor bunlar? Benim bildiğim çocuk ittirince gidiyor, sonra üzerine oturabileceği arabaya dönüştürülüyor.Playskool yürüme arkadsşı mı? Yavaş gidiyor mu?
E Elwing6 kızlar bizim aşı da koldan vuruldu, ebeye sordum, önemli olan koldan ya da bacaktan olması değil aşının uygulanışı dedi, biz bu asm’de hepimiz koldan yapıyoruz dedi.Ben yaptırdım aşıyı, ateş veya huzursuzluk gibi bi sorun olmadı. Yapılırken biraz ağladı o kadar. Bu arada aşı koldan yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?