Sağol canım o lezyonu duyduktan sonra kistleri önemsemedim ben de. Umarım büyümez, büyürse biyopsi yapılırmış.Gecmis olsun canim zararsiz kistleri olan yakinim var.sorun yapma hic takipte oldugun surece insallah birseycik olmaz
Fibrokist ve fibroadenom her seyden var. Kistik yapiya sahipmis benim meme. Memede fibrokistik hastalik diye geciyor. 20 yildir takip ettiriyorum. Fibrokistler buyuyup kuculebiliyor, yok olabiliyor. Birkac kez doktor siringayla bosaltti cok buyuyunce. Fibroadenomlar sabit. Yillardir boyutlari degismedi.Kistler evet çok yaygın ama bu lezyon canımı sıktı. Seninkiler kist mi canım? Teşekkür ederim
Doktorum iite domates gibi alerjen ürünü iki gün kuralıyla ver dedi bi ufacık ciğ domates yedirip deneyebilirsin ertesi gün bi tık daha büyügünü yedirip falanH honey bunch veg&bones un kemik sulu tarhanasından verdim, sonradan kokusundan anladım ki domatesliymiş. Oğlumun kollarında kızarıklıklar oldu, aynı dönemde kol içlerinde isilik de çıkmıştı sıcaktan. Şimdi domates vermeye korkuyorum o zaman ayırdına varamamıştım sıcaktan mı yoksa domatesten mi diye. Köfteyi domatesli sarımsaklı bulgurlu suda pişiren bir video gördüm uygulamak istiyorum bakalım.
Aleykümselam .
Geçmiş olsunGeçen hafta annemlerdeydik oğlum çok sevdi orayı, gündüz uykularını yatakta uyumaya başladı. Ama dönüşte mastit oldum, uyku öncesi emmeyi reddetti çoğunlukla. Antibiyotik kullanıyorum şuan.
Kızlar mastit için ultrason çekildi ve aynı memede iki zararsız kist bulundu. Ancak bir de lezyon saptandı, yüzde doksanbeşin üzerinde iyi huylu dedi doktor, takip edilecekmiş 6 ayda bir ultrasonla. Düşük ihtimal de olsa moralim bozuldu, elime gelen bir şey vardı ama emzirme kaynaklı diye düşünüyordum ben.
Maşallah.Aleykümselam .
Yo hayır yazım hatası yok.Emir 81 cm idi son olctugumde.Epeydir 18-24 giyiyor.Esim 1.88 ya da 1.90
Ben 1.63
Ben kısayım ama hem esimin ailesinde hem benimkinde uzun boylu kişiler çoğunluktadır.
Büyük oğlum ortalama boyda
Kızım da ince ve uzundur.
Bize yazmıosun yaniGarip duygular içerisindeyim.
Taşındım ve çok şükür yerleştim sayılır.
Bu süreçte Emir normalde 3-4gunu bulan büyük tuvaletini günlük yapmaya başladı.
Ayrıca birşey veremedim,bizim yediklerimizden biraz biraz yedi çoğunluk anne sütü ile devam etti.
Cuma günü işe başlıyorum ama hiç istemiyorum başlamayı.
Bakalım zorlanirsak tekrar izne ayrılabilirim.
Gelişmeleri buraya yazıyorum ki ilerde kolay hatırlayayım.
Masallah sutunuze. Bizimkiler sulu galiba.Garip duygular içerisindeyim.
Ayrıca birşey veremedim,bizim yediklerimizden biraz biraz yedi çoğunluk anne sütü ile devam etti.
kız o kilo görünmezki 81 boyla maşaallah ❣9.600 kilomuz en son.
Sürekli memede olmasının avantajı sanırım
Merakımı mazur görün. Foruma ayda yılda bir gelip sutunuzle ilgili havadisleri verdikten sonra çıkıp gidiyorsunuz. Süt kulübü değil burası. Bu kadar anlatıyorsunuz ama empati yapmanızı öneririm. Sütü hiç gelmeyen, emzirse bile yetersiz geldigini dusunen, mecbur sebeplerden hiç emziremeyen bir çok annenin yarayan kanasina tuz basıp gidiyorsunuz. Hep sütle ilgili durumlarla ilgili yorum yapıyorsunuz takıntılı bir şekilde. Boyunu kilosunu paylaşıp, '' emiyor ondan herhalde'' diye yorum yapıyorsunuz. Paylasimlarimizda biraz daha hassasiyet göstermemiz gerek. Şimdi sizden bana gelebilecek sorulara cevaben mesajıma devam edeyim.Garip duygular içerisindeyim.
Öncelikle nezaketimi koruyarak tesekkur ederimMasallah sutunuze. Bizimkiler sulu galiba.
Şu an yoğun isim var ama şunu belirteyim size fikir belirten şahısların akli ile bana saldirmanizi size zerre yakıştıramadım.Merakımı mazur görün. Foruma ayda yılda bir gelip sutunuzle ilgili havadisleri verdikten sonra çıkıp gidiyorsunuz. Süt kulübü değil burası. Bu kadar anlatıyorsunuz ama empati yapmanızı öneririm. Sütü hiç gelmeyen, emzirse bile yetersiz geldigini dusunen, mecbur sebeplerden hiç emziremeyen bir çok annenin yarayan kanasina tuz basıp gidiyorsunuz. Hep sütle ilgili durumlarla ilgili yorum yapıyorsunuz takıntılı bir şekilde. Boyunu kilosunu paylaşıp, '' emiyor ondan herhalde'' diye yorum yapıyorsunuz. Paylasimlarimizda biraz daha hassasiyet göstermemiz gerek. Şimdi sizden bana gelebilecek sorulara cevaben mesajıma devam edeyim.
1) yaran mi var? Hayır ama hayatım boyunca yarası olanların kollayicisi misyonunu edindim.
2)sana ne! Hayır bana ne değil, ortak paylaşım yapılan bir alanda fikrimi beyan ederim.
3) yaran yoksa o yarası olanların avukatı mısın? Evet hukuk fakültesi okumak hayalimdi. Sisteme karşı biri olarak adaleti bu ülkede saglayamayacagimi düşündum ve hukuk fakültesine girmedim. Alaylı avukatı olabilirim.
Gelen yoruma cevap vermeyeceğim. Bu kadarı beni ilgilendiriyor....
Sağol canım evet kilosu belli değil boydan dolayıkız o kilo görünmezki 81 boyla maşaallah ❣
Sağol canımlimelemon geçmiş olsun canım gecer ins. emzirmeyle alakalıdır bence de
Nasıl ya hiç mi yazmamıştınDoğumumdan beri buraya yazmıyorum ama bugün yazasım geldi.
Sevgili günlük;
Büyük oğlum bugün denize girdi.
Küçük oğlum da 3 kere kaka yaptı.
İtirazı olan?
İtirazı olanı sallayan? Sanırım yok...
Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?