Gecmis olsun canim zararsiz kistleri olan yakinim var.sorun yapma hic takipte oldugun surece insallah birseycik olmaz
Sağol canım o lezyonu duyduktan sonra kistleri önemsemedim ben de. Umarım büyümez, büyürse biyopsi yapılırmış.

Kistler evet çok yaygın ama bu lezyon canımı sıktı. Seninkiler kist mi canım? Teşekkür ederim
Fibrokist ve fibroadenom her seyden var. Kistik yapiya sahipmis benim meme. Memede fibrokistik hastalik diye geciyor. 20 yildir takip ettiriyorum. Fibrokistler buyuyup kuculebiliyor, yok olabiliyor. Birkac kez doktor siringayla bosaltti cok buyuyunce. Fibroadenomlar sabit. Yillardir boyutlari degismedi.

Doktorum iite domates gibi alerjen ürünü iki gün kuralıyla ver dedi bi ufacık ciğ domates yedirip deneyebilirsin ertesi gün bi tık daha büyügünü yedirip falan

A azizan selam, gecmis mesajlarda bir sey ararken bebeginizin boyunun 81 cm oldugunu okudum. Yazim hatasi mi acaba diye dusundum. Eger dogruysa sizin ve esinizin boyu kac acaba? Ve diger cocuklarinizin boylari?
Aleykümselam .
Yo hayır yazım hatası yok.Emir 81 cm idi son olctugumde.Epeydir 18-24 giyiyor.Esim 1.88 ya da 1.90
Ben 1.63
Ben kısayım ama hem esimin ailesinde hem benimkinde uzun boylu kişiler çoğunluktadır.
Büyük oğlum ortalama boyda
Kızım da ince ve uzundur.

Geçmiş olsun
Bir çok kişide olabiliyor diye biliyorum
Ilk oğlumda 2-3 ay beze olmuştu göğsümde ve geçmişti kendiliğinden
Dr emzirme döneminde olabildiğini söylemişti
Inşallah seninki de geçer

Garip duygular içerisindeyim.
Taşındım ve çok şükür yerleştim sayılır.
Bu süreçte Emir normalde 3-4gunu bulan büyük tuvaletini günlük yapmaya başladı.
Ayrıca birşey veremedim,bizim yediklerimizden biraz biraz yedi çoğunluk anne sütü ile devam etti.
Cuma günü işe başlıyorum ama hiç istemiyorum başlamayı.
Bakalım zorlanirsak tekrar izne ayrılabilirim.
Gelişmeleri buraya yazıyorum ki ilerde kolay hatırlayayım.

Maşallah.

Bize yazmıosun yani

Masallah sutunuze. Bizimkiler sulu galiba.

Merakımı mazur görün. Foruma ayda yılda bir gelip sutunuzle ilgili havadisleri verdikten sonra çıkıp gidiyorsunuz. Süt kulübü değil burası. Bu kadar anlatıyorsunuz ama empati yapmanızı öneririm. Sütü hiç gelmeyen, emzirse bile yetersiz geldigini dusunen, mecbur sebeplerden hiç emziremeyen bir çok annenin yarayan kanasina tuz basıp gidiyorsunuz. Hep sütle ilgili durumlarla ilgili yorum yapıyorsunuz takıntılı bir şekilde. Boyunu kilosunu paylaşıp, '' emiyor ondan herhalde'' diye yorum yapıyorsunuz. Paylasimlarimizda biraz daha hassasiyet göstermemiz gerek. Şimdi sizden bana gelebilecek sorulara cevaben mesajıma devam edeyim.
1) yaran mi var? Hayır ama hayatım boyunca yarası olanların kollayicisi misyonunu edindim.
2)sana ne! Hayır bana ne değil, ortak paylaşım yapılan bir alanda fikrimi beyan ederim.
3) yaran yoksa o yarası olanların avukatı mısın? Evet hukuk fakültesi okumak hayalimdi. Sisteme karşı biri olarak adaleti bu ülkede saglayamayacagimi düşündum ve hukuk fakültesine girmedim. Alaylı avukatı olabilirim.
Gelen yoruma cevap vermeyeceğim. Bu kadarı beni ilgilendiriyor....

Şu an yoğun isim var ama şunu belirteyim size fikir belirten şahısların akli ile bana saldirmanizi size zerre yakıştıramadım.
Vereceğiniz cevap pek umrumda değil.
Burası sosyal bir platform ve ben bu siteye 10 yıldır uyeyim istersem paylaşım yaparım kurallar çerçevesinde istemezsem yapmam bu kimsenin haddi değildir.
Cooook şükür Rabbim nasip etti de doya emzirdim.
Sütüm olmasa idi de bebeğimi ac bırakacak değildim,alternatifleri kullanırdım .
Siz beni değil 9 aylık daha el kadar bebek emmek istiyor diye sinir olup size akıl verenleri sorgulayın önce.
Alaylı avukatlığınizi 9 aylık sabileri art niyetli ilan eden kişileri sorgulayarak kullanın.
Insanların iyi niyetlerini suistimal eden paranoyaklari sorgulayın.
Karşınızda cahil bir kişi yok.
2 üniversite bitirmiş,3 çocuk yetiştirmiş,100lerce öğrencinin ruhuna dokunmuş bir eğitimci var.Cakma eğitimci de değilim en hakikisindenim.
Ve ilk 2 cocugumda yaptığım gibi bu cocugumda da bu platformu özgürce kullanma hakkına sahip olduğumu belirtir size arka mecralarda bol dedikodular dilerim.
Çocuk dünyaya getirmek evcilik oynarken barbi bakmaya gelmez sorumluluk alamayan kendi bozuk zihniyetini el kadar meleklere yüklenerek tatmin olanlar sorgulasin anneliğini.

Nasıl ya hiç mi yazmamıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…