- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Bizde kesintisiz uyuması olağandışı bir şeySiz de de olagan disi durumlar var mi dis asi yer degisikliigi..bizimki duzen disina cikarsa deliriyor..gece kalkarsa besliyorum..bazen kokuma ihtiya duyuyor bence.. son donemde 1 yada 2 uyaniyordu..dedigim gibi bu ara dis asi..dun gece kotuyduk mesela.
Ben de oyle dusunuyordum ama bu aralar hep ayni saatlerde uyaniyor. Biyolojik saati boyle su anda galiba. Ayrica 6 saat kesintisiz uykuyu gormeyeli cooook oldu. En son ne zamandi hatirlamiyorum. Gerci benim hafizam cok kotu artik. Cocuk dun ne yedi diye sorsan hatirlamayabilirim...iste bunlar hep uykusuzluk.Bizde kesintisiz uyuması olağandışı bir şeyŞaka bir yana gece uykularının kesintisizi olduğu çok çok nadir bir durumdur o da 6 saat falandır yani. Bir iki bilemedin 3 kez olmuştur bu 6 saat kesintisiz uyuması 9 ayda. Acaba diyorum ben çok dönerim gece uyurken, benim sesime mi uyanıyor ki. Odasını ayırsam daha mı iyi uyur ki diye düşünüyorum.
Bizim de 9 saat civarı 4 6 arası uyanıyorKesintisiz mi uyuyor? Gündüz bu dönemleri iki uyku uyurmuş, süresi 1 saatten fazla olurmuş her gündüzün uykusunun.
İnternette seride samurkaş diye bir uyku koçunu gördüm araştırırken, çok ilginç bilgiler veriyor 9 ay için. Mesela gece beslemesini doktorunuza danışarak kesebilirsiniz diyor eğer doktor izin verirse. Bu gece beslemesi de uyanmasını tetiklermiş. Sonra gündüz uykusu için iki uykuya düşer ve her uykusu en az 1 saat olmalı, 1 saatten az uykuya felaket uykusu diyor ve uyku başına 1 saatten az uyuyorsa gece yorgunluktan sık uyanır diyor.Ben de oyle dusunuyordum ama bu aralar hep ayni saatlerde uyaniyor. Biyolojik saati boyle su anda galiba. Ayrica 6 saat kesintisiz uykuyu gormeyeli cooook oldu. En son ne zamandi hatirlamiyorum. Gerci benim hafizam cok kotu artik. Cocuk dun ne yedi diye sorsan hatirlamayabilirim...iste bunlar hep uykusuzluk.
Sanırım o bir karakter canım ben de aynen bu durumdayım 10 yıl da 2. yi yap diyene gülümseyerek baktımYa valla yorgunluktan, bel boyun ağrısından tükendim. 6 saat kesintisiz uyuması 9 ay içinde toplasan en fazla 4-5 kezdir o da farklı günlerde yani peş peşe değil.
Gece beslemesini kestin mi? Acaba diyorum ondan mı uyanıyor. En fazla kesintisiz 2 saat uyumuş genelde saat başı uyanmış dün gece de. Bu durum kendisini de yoruyor. Bu kadar sık uyanmak bebeğimi de yoruyor beni de. Sonra tüm gün mız mız oluyor bugünkü gibi.
Tabi en önemlisi sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Gündüz 1 saatten az uyursa gece sık uyanırmış. Bahsettiğim videoda gündüz 1 saatten az olan uykulara felaket uykuları diyor ve bunu uzatmanın yollarını gösteriyor. Gündüz iki uyku uyumalı ve her biri kesintisiz 1 saatten az olmamalıymış. Bir de gece uykusu bu aylarda 10 saatten az, 12 saatten fazla olmamalıymış. Dün baya araştırdımSanırım o bir karakter canım ben de aynen bu durumdayım 10 yıl da 2. yi yap diyene gülümseyerek baktım
2. öyle deil tabi onun da müthiş mükemmel başka zorları var ama kabullenmeye çalış geçecek ama biraz daha var
biz en fazla 8 ya da 9 saat uyuyoruz genelde 2
bazen 3 kez kalkıyoruz gün icinde de biri kısa (40dk) biri uzun(1.5saat )
iki kez uyuyoruz
1.5 saat olanda da bir kez mutlaka kalkıyor
sağlıklı olsunlar da...
12de mama veriyordum artik mamayi itiyor.bazen kalkarsa veriyorm meme bazende kalkmiyor..ama bence meme istemesi tamamen ozlemekle alakali..dis cikartiyo su sira mesela tok olsada meme istiyo:) memeyide birakacakmi bir gunnnnnİnternette seride samurkaş diye bir uyku koçunu gördüm araştırırken, çok ilginç bilgiler veriyor 9 ay için. Mesela gece beslemesini doktorunuza danışarak kesebilirsiniz diyor eğer doktor izin verirse. Bu gece beslemesi de uyanmasını tetiklermiş. Sonra gündüz uykusu için iki uykuya düşer ve her uykusu en az 1 saat olmalı, 1 saatten az uykuya felaket uykusu diyor ve uyku başına 1 saatten az uyuyorsa gece yorgunluktan sık uyanır diyor.
E Elwing6 gece beslemesi yapıyor musun?
Diş çıkarınca daha çok emiyorlar ama diş döneminde dahi güzel uyuyorsa şanslısın12de mama veriyordum artik mamayi itiyor.bazen kalkarsa veriyorm meme bazende kalkmiyor..ama bence meme istemesi tamamen ozlemekle alakali..dis cikartiyo su sira mesela tok olsada meme istiyo:) memeyide birakacakmi bir gunnnnnziraaaaa cok sıkıldım kucagma almaya korkuyorm hemen gomuluyo istiyorki memede yasayayim
Olur tabi pazardan marketten taze aldıklarımız ne kadar organik bilmiyoruzAnnemin geçen yazdan yaptığı domates konservesi var, bahçeden topladığı organik domatesten yaptığı için onunla yemeğini ya da menemenini yapmayı istiyorum olur mu ki
[
Dün ilk kez domates yedirdim ve dışkısında minik kırmızı parça vardı domatestendir diye düşündüm, siz yedirince de oldu mu böyle bir şey?Olur tabi pazardan marketten taze aldıklarımız ne kadar organik bilmiyoruz
Karpuz yiyince vardı ama Allahtan karpuzduDün ilk kez domates yedirdim ve dışkısında minik kırmızı parça vardı domatestendir diye düşündüm, siz yedirince de oldu mu böyle bir şey?
Kırmızı parçalar oluyor kapya biberde verdiğimden yediklerinden kaynaklı parçalar oluyor kan olmadığından eminseniz normal durumDün ilk kez domates yedirdim ve dışkısında minik kırmızı parça vardı domatestendir diye düşündüm, siz yedirince de oldu mu böyle bir şey?
Geçen hafta annemlerdeydik oğlum çok sevdi orayı, gündüz uykularını yatakta uyumaya başladı. Ama dönüşte mastit oldum, uyku öncesi emmeyi reddetti çoğunlukla. Antibiyotik kullanıyorum şuan.Biz de uyuyoruz hatta gecen hic uyanmadan uyumusuz ama kizamik asisi sonrasi duzen sasti biraz yine anneemlere geldim falan duzen degisince cocukta hircinlik basladi kesinlikle dogru...döngü bozulunca cocugumda degisiyorgunduz uykularimiz sorunluydu hep ama en son onlarda duzene girmisti dis cikti bir de birgun cok iyiysek bir gece 3 4 kez kalkiyoruz yinede sukur tabiiki belli bir duzen var cunku..ayni saatlerde uykusu gelir hatta gecen sacma sapan bir saatte uyudu aksam uykusunu eyvah dedim gece ne yapacagm 8de yine uykusu geldi ve uyudu
B Brcbrcbrc84 aynen bizimkinin de tarhanasında kapya biber vardı ve kakasında da vardıKırmızı parçalar oluyor kapya biberde verdiğimden yediklerinden kaynaklı parçalar oluyor kan olmadığından eminseniz normal durum
Gecmis olsun canim, canini sikma. Bende onlardan cok var yillardir takip ediliyor. Bir sorun cikmadi cok sukur simdiye kadar. Zaten bircok kadinda var aslinda.Geçen hafta annemlerdeydik oğlum çok sevdi orayı, gündüz uykularını yatakta uyumaya başladı. Ama dönüşte mastit oldum, uyku öncesi emmeyi reddetti çoğunlukla. Antibiyotik kullanıyorum şuan.
Kızlar mastit için ultrason çekildi ve aynı memede iki zararsız kist bulundu. Ancak bir de lezyon saptandı, yüzde doksanbeşin üzerinde iyi huylu dedi doktor, takip edilecekmiş 6 ayda bir ultrasonla. Düşük ihtimal de olsa moralim bozuldu, elime gelen bir şey vardı ama emzirme kaynaklı diye düşünüyordum ben.
Aa evet A azizan benim de dikkatimi çekmişti. Kilosu nasıl bir de?bizim persentillerde aşağıda kalmamızı siz mi sağlıyorsunuz
Gecmis olsun canim zararsiz kistleri olan yakinim var.sorun yapma hic takipte oldugun surece insallah birseycik olmazGeçen hafta annemlerdeydik oğlum çok sevdi orayı, gündüz uykularını yatakta uyumaya başladı. Ama dönüşte mastit oldum, uyku öncesi emmeyi reddetti çoğunlukla. Antibiyotik kullanıyorum şuan.
Kızlar mastit için ultrason çekildi ve aynı memede iki zararsız kist bulundu. Ancak bir de lezyon saptandı, yüzde doksanbeşin üzerinde iyi huylu dedi doktor, takip edilecekmiş 6 ayda bir ultrasonla. Düşük ihtimal de olsa moralim bozuldu, elime gelen bir şey vardı ama emzirme kaynaklı diye düşünüyordum ben.
Kistler evet çok yaygın ama bu lezyon canımı sıktı. Seninkiler kist mi canım? Teşekkür ederimGecmis olsun canim, canini sikma. Bende onlardan cok var yillardir takip ediliyor. Bir sorun cikmadi cok sukur simdiye kadar. Zaten bircok kadinda var aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?